Gizli Üye(18-24)1 yılKendi ekonomik özgürlüğüm çünkü çok iyi olmazsa evlenmem aslında karşımdaki adam ayağını ona göre denk alsın ama kendi kazandığını içinden geldiği gibi kadınınada verecek o kadar. Ekonomik özgürlüğüm çok iyi olsa yine de benden üstten bir adamla evlenirim. Basittir diyorsunuz ama hayatın gerçekleri var. Kimseyi statüsünden dolayı aşağı görmem kimseyi tipinden dolayı yargılamam ama tip ve maddi durum önemli. Evleneceksem bu işin geleceği ve gerçekleri var. Gerçekçi düşünmek lazım hayalci değil.
220 Yorumla- 1 yıl
Hayatın gerçekleri var tabiki ama her şey para veyahut tip değildir ki, tıp de değişebilir insanın ekonomik durumu da bir anda değişebilir. Mesela insanlar trafik kazasi geçiyor veyahutta yüzleri yanıyor. Cok yakışıklı güzel olduğunu halde ne güzellik kalıyor ne yakışıklılık. Ama onu seven insanlar sırf tipi gitti diye onu terk etmesi mi gerekiyor. Veyahutta çok zengin atıyorum bir holding'i var ama bir anda batıyor, battı diye onu terk etmek mi gerekiyor. İnsanlar her zaman zengin ve tipli kalacak bir şey yokki. Sevgi de böyle bir şey değildir bence. Sevgi demek birlikte birşeyleri başarmak o düştüğünde senin onu kaldırman, sen düştüğünde de onun senin kaldırmasıdır bence.
Cevap sahibi1 yılO dediğin durum çok ekstrem tabii ki eşim öyle bir kaza geçirse ben onu bırakmam öyle birisi değilim şükür ama bu da bir tercih meselesi.. Cümlenin başındada şunu demiştim:Kendi ekonomik özgürlüğüm çok iyi olmazsa evlenmeyi tercih etmem ki zaten hiç arayışta olan bir insan değilim. Yatırımım kendime... Olsa da olur olmasa da kafasındayım. Özellikle aramıyorum ama denk gelirse ne hoş olur diyorum. O olmasa da hayatımı kendi çapımda güzel ve mütevazice yaşarım ama evlilik için para önemli bir şey o olmazsa yürümez maalesef... Ha sonradan bir şey yaşar her daim yanında olurum bırakmam.. İmkanım el verdiğince bakarım. Sağlık işleride paraya bakıyor artık. Hem dengim olsun diyorum. Yani ikimizinde maddi durumu iyi olursa ileride çocuk olursa... Sağlık masraflarımız olursa... Yolculuk ee monotonluktan sıyrılmak lazım sürekli aynı evde olamaz bir çift yoksa sıkılır insanlar kavgalar çıkar... Sevginin yeri ayrı paranın yeri ayrı... Bu devirde zaten evlenmek çok zor iş. Şartlar biraz daha iyi olsaydı ya da bir 10-15 sene önceki gibi olsaydı belki derdim ki biraz haklısın ama kuzucum öyle yürümüyor ben çok şahit oldum. Evlilik sadece aşk kurumu değildir. Evlilikte çok şey değişir ileride anlarsın. 😊
Cevap sahibi1 yılO ekonomik durum denilen şey ise insanın birnevi kendi iradesine bağlı olan bir şey... Çok işsiz değilse zaten gerçekçi olalım ekonomik özgürlüğü iyi olmayan birisi zaten evlenmeyi aklının ucundan dahi geçirmez. Eğer iyiysede aşırı harcamamak ve savurgan olmamak lazım. Dengeyi tutturmak insanın kendisine bağlıdır. 😊 Her şeyin aşırısı zarar.
- 1 yıl
Daha önce evlenmiş gibi konuşuyorsunuz, birkaç sağlık sorunu yaşamış biri olarak söylüyorum ki her şey para ile hallolmuyor, milyonların da olsa para bazen hiçbir işe yaramıyor, size bir yönden katılıyorum ki para insana rahatlık verir. Ama bu demek değildir ki para sevgiyi satın alabilir. Nice insan var tanıdığım çok zenginler ama hepsi yalnızlar.
- 1 yıl
Evlilik konusuna gelecek olursak tıp ve parayı öne sürmek demek benim için tamamen mantık evliliğidir ve sevgiye dayalı olmayan bu evlilik türünün de uzun ve sağlıklı Bir evlilik olacağını düşünmüyorum.
Cevap sahibi1 yılDaha önce evlenmedim ancak çevremden gördüm. İşin içerisinde sevgi ve aşk olmasın demiyorum. Sevgi ve aşk olmazsa insan ruhsal doyuma ulaşamaz zaten.. :) Öte yandan duygusal yakınlık kurup hoşlanmadan paraya bakmam. Asla yanlıs anlama ama benim için kendimi çok güzel bulduğum veya üstün bulduğum için değil bazende enerji meselesi Holding sahibi bir adam çok istemişti beni... Çok yakışıklı bir sevgilim oldu duygusal anlaşmazlık yüzünden ayrıldım. Çok zengin bir adam çok istedi egosu yüzünden ben istemedim. Birisi bana bana sormadan para harcadı ben yine onu istemedim. Hoşlanmadığım insanla anında yolları ayırırım. Uzatmam ben hoşlandığını anladığım an hoşlanmıyorsam yolları ayırırım. Sadece paraya ve tipe baksaydım şu an çoktan birisini bulmuş olurdum. 😊 Hayatta her zaman duygusal bakarsak sonradan pişman oluruz.
Cevap sahibi1 yılKi duygusal birisiyim oldukça bunuda ekleyeyim ama yaş ilerledikçe daha mantık çerçevesinde bakmak zorunda kalıyosun.
Soran1 yılVala para tip statü olmazsa olmaz. Aşk bi yere kadar sonra erkeklerde eziklik psikolojisi başlıyor çatirdamalar çıkıyor. Kendi statunun altında biriyle evlenmeyeceksin bunu bilir bunu söylerim. Seni atlatmalı...
Cevap sahibi1 yılYa daha yaşı küçük... Ben de eskiden onun gibi düşünüyordum. Bu hayata bir defa geliyorsun kadınlar kendilerinin değerini bilmeli. Sonra başka kadınlara bakar ileride ve ben neden böyle bir seçim yaptım? Der. Bunu diyen hep orta yaşlı ablalarımı ve komşularımı biliyorum. Aşıkken görmüyorsun ama keşke mantıksal seçim yapıp rahat etseydim şu an diyorlar. Sonrası pişmanlık ama hep ne istediğini bilen ve dişil enerjisi yüksek kadınlar daha el üstünde tutuluyor bu bir gerçek.
Cevap sahibi1 yılHa yine evlenmeyip kendi yatırımını kendisine yapsa bile en azından daha mutlu olur. Evlilik tozpembe bir şey değil çünkü... Evlenmeyip kendisini çok güzel geliştiren dehşet ekonomik özgürlüğünü eline alan kadınlar bile hem özgür oluyor hem de iş alanında ve insanlar tarafından daha çok değer görüyorlar. Öbür yandan ruhsal olarak sağlıklı, kadınına değer veren, kadınından hiç bir iyi şeyi sakınmayan adamları hak ediyoruz hepimiz. Bir kere geldik bir kere yaşarız. Hepimiz değerliyiz.
Soran1 yılEvet küçükler bilmiyor anlamıyor şu an. Masumane düşünüyorlar. Erkekler o kadar basit varlıklar değil maalesef. Esas evlendikten sonra çatırdamalar başlıyor.. Yeliz in meşhur bi lafı var eski nostalji bi kadın diyor ki. Fakir erkekle evlenecegime zengin bi erkekle evlenirim en azından çamaşır makinasına kirli atarken ağlayacağıma, gider bi dubai tatilinde ağlarım:)
- 1 yıl
Yaşım çokta küçük değil bunun altını çizeyim ve elbetteki sizi dediginiz gibi biriyle evlenme konusunda para lazım. ama ben çokta tiple ilgilenen biri değilim insanların kalbine bakarım. bu yüzden tıp önemli değildir ve bunlar değişken şeylerdir. aramizda 2 yaş var bende 21 yaşındayım 2 sene de ne yaşamış olabilirsin ki böyle ablalık tavırları sergiliyorsun onu da anlamış değilim. Tip bazen çok yakışıklı olsa da karakter o kadar da sağlam olmuyor. Ben tipi ve zenginliği içinde karaktersiz biriyle olmak istemem. Ayrica kendimi bir adama tamamen bağlamak istemem, şu an bir meslegim var tam olarak yapmıyorum ama ileride yapmayı düşünüyorum ve evlensemde yapmaya devam etmek isterim bir süre. Butun herşeyi birinin üstüne yüklemek değilde birlikte birşeylere sahip olmak bence daha kıymetli daha hoş.
- 1 yıl
@rosetanrıcası. Ben kendi statünün altında biriyle evlenmeyi savunmadim ki. Ama konunun tiple veyahut zenginlik ile çözülemeyeceğini anlatmaya çalışıyorum sadece. staj yaptığım yerde bir abla vardı sevgilisi de kendisi de sağlık çalışanı.2 sene sevgililik dinleri olmuş 2 senedir de nisanlilardi. İkisininde maddi durumları birbirine eşit veyahutta iki üç bin lira abininki fazladır. ikisininde mal varlığı yoktu ve 2 senedir aldıkları maaşları biriktirip ev aldılar birlikte. sonrasinda da evlendiler şimdi çok mutlular. oyle aman aman bir düğünleri de olmadı abinin öyle çok bir tipide yoktu ama abla çok güzeldi. şimdi ikisi de aynı evin içinde ve ikisi de mesleklerini yapıyorlar. Bakin gördünüz mü zenginlik veyahutta tip olmadan da olabiliyormuş. Anlatmak istediğim de bu insanların birbirleri ile kafa yapısının uyuşması.
- 1 yıl
@rosetanrıcası tamamen saçmalık bu dediğiniz bu söz. aglayacaksanız niye evleniyorsunuz ki, gelip adam sizin gönlünüzü almayacaksa ha çamaşır makinesine çamaşır atarken aglamişsin ha tatilde aglamişsin ne fark eder? Adam gibi adam olan zenginde olsa fakirde olsa ağlatmaz sevdiğini
Cevap sahibi1 yılBen sana ablalık tavırı yapmıyorumm.. 🥺 Yanlıs anladın sen beni kuzucuk. Bu bir tercih meselesi... Birisini bir şeyin üzerine yüklemek değil benim dediğim... İki taraf birbirine denkse bu zaten olmaz. Her türlü bir şeylere birlikte sahip olursun. Zengin biriside düzgün karakterli olabilir. 18 yaşımdan bu yana çok şey yaşadım. Niyetim iyi ben kendi fikrimi belirttim. Kimseyi bir şeye ikna etmeye çalışmıyorum. 😊 Dediğim gibi yakışıklı sevgilim oldu ayrıldım. Zengin olup karaktersiz olup isteyen oldu ben istemedim. 😊 Prensip ve seçim meselesi.
- 1 yıl
Tabikide öyle kuzucuk lafını sevmiyorum ama, bide gizlenmenizi gerektirecek bir durum yoktu ki konuşuyorduk burada 😊
Cevap sahibi1 yılAyrıca diyorum ki tekrar ediyorum kendi ekonomik durumum iyi olmadanda evlenmem. 🤣 Zengin karakterli ve beni prenses gibi hissettiren bir adamla olmayı arzulamak benim hakkım. Herkesin seçimleri farklı. Herkes aynı şeyi istemek zorunda değil.
- 1 yıl
Çok büyük konuşuyorsun insan büyük konuştuğu yerden sınanır hatırlatmak isterim🙂
Cevap sahibi1 yılBenim niyetim saldırmak değil kendimi açıklamaktı. 😊 Kendimi düzgün ve kibar bir dille ifade edebildiğimi umuyorum. Normalde cevap vermeyecektim ama verdim. Sana saygı duyuyorum. Kendine iyi bak. ☺
- 1 yıl
Benim niyetim de saldırmak değil sadece düşüncelerimi beyan etmek istedim. Cevap verip vermemeniz pekte kafama takacağım bir şey değildi sizin tercihiniz yani. bende size saygı duyuyorum, iyi günler 🙂
En İyi Cevaplar
1 yılHayır hayrına sevgili olmayacağız tabii ama ilişki dediğin şey de sadece para statü dış görünüş üzerine kurulmamalıdır. Bunlar hayatın bir parçası evet ama sevgi uyum saygı karakter bunlar yoksa diğerleri sadece süs birbirimizi gerçekten tanıyıp anlıyorsak değer veriyorsak o zaman birlikte olmanın bir anlamı olur. Kimse kimsenin yükünü hayrına taşımaz ama sırf menfaat için de taşımaz. Dengesi olmalıdır.
20 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılHayır yapmakta önemli şimdi.. Burası kısa hayat :))... Eskiden Robin hood dedigimiz bir tur vardı zengin sevgili yapar garantim der fakirle zaman geçirirdi (kibar yazdım).. Zenginden alıp fakire verirdi.. Bu minvalde çok farklı bir yol değil.. Para statü tipe bakılır.. Şefkat aşk arzu başka kollarda aranır.. Doğanın yolu bu.. Doğrumu tartışılır :))
10 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılElbette bakacaksın.
Fakat tek bir şeyin yokluğu onun için hayır demenize sebep olmamalı.
Şu olmazsa olmaz dememeli.
Tanımadan zamansız sorulan sorular önyargıyla hareketin yolunu açar.
Hayatta kimse dört dörtlük olamaz.
Çünkü biz insanız.
Fakat insan olmanın gerekliliklerini de unutmamalıyız.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hayatın her alanında olduğu gibi ilişkilerde de “emek” önemli 🌱 Kimseyle hayrına sevgili olmana gerek yok, kendi değerini bilmek en güzeli. Para, statü ya da dış görünüş için biriyle olmak da şart değil; gerçekten iyi hissediyorsan olur, hissetmiyorsan olmaz. Hayat kısa, gönlün nereye isterse oraya 😊 Sevgiye yatırım her zaman kazandırır, bu da YTD 😛
12 Yorumla
Soran1 yılYtd nin açılımı ne :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılinsan olan karakter ve kalbe bakılabilir. insan olmayan paraya tapmaya devam edebilir.
10 Yorumla Tipe baktığın için kızanlar kendi bakmıyormuş gibi davranması 🥸
41 Yorumla
Soran1 yılKriter deyince morali bozulanlar, otomatik eleniyor zaten. Sistem kendi çöpünü atıyor 😂🧹 Tabii ki tipe ve paraya bakıcam, sevap değil ilişki yaşıyorum canım. Hac malzemesi aramıyorum, adam arıyorum 😘 👑🩷😄🤭@YazLalesi kraliçesin! Yaşasın kız neşesiiii
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru diyor kadın hiç boşa ağlamayın şu zaman da şu hayatta iyi kötü malın mülkün belli bir seviyen olacak yani yoksa bomboş sîkíndirik bir adamsan seni kim ne yapsın haklı sadece kadınlar değil herkes senden kaçar
20 YorumlaDinine bak gerçekten haram helal bilen doğruca Allah'ın emir ve yasaklarını tarzlarını yerine getirmesine bak😉 zaten şeriata uygun bir hayat olsaydı gerçekten İslam'a göre bir hayatımız olsaydı bu kadar sıkıntı sorun olmazdı ama insanlar Rabbini unuttu
00 Yorumlaİsteyen istediğine bakar ama sonuçlarına da katlanır. Statü derdindeysen sana zaman ayıramayıp işkolikliği görünce ağlamak yok, paraya bakıyorsan parasıyla her kızla yatabileceği için seni aldatınca da ağlamak yok, tipe bakıyorsan rahatlıkla ayrılınca da ağlamak yok. Kısacası kriter illa ki olacak, sonucuna katlanabileceksen sorun yok, sonucuna katlanamicaksan çıkıpta "erkekler hep aynı" diye ağlamaya da gerek yok.
00 YorumlaKeşke herkes böyle net olsa.
Ben de bakarım. Birkaç şeyin ortalamasını alırım. Partnerin puanı en az benim kadar olmalı hatta. Hayatın gerçeği yani bu10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir şey hiç bir zaman olmayacak. İlk başta statü ve değer.
20 Yorumla
1 yılGüzelliğe bakmayalım karaktere bakmayalım diziye bakmayalım babamızın ayarına mı sevgili olacağız sizinle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTipsiz işsiz özguvensiz KS erkekleri yine ağlamış
11 Yorumla
Soran1 yılAynen devir o devir değil canısı kimse kusura bakmasın 😂🤣
- Para & Ekonomi konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılFotoğraftaki gibi bakacaksan hiç bakma insan hatim indirir
20 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılAbi ben tipe bakarım tipsizler benden uzak dursun lütfen😭
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılRobin Hood soruyu görünce 🤣🤣🤣
Karşıt cins halleri bunlar zaten biliyoruz.
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 374 cevap paylaştı. Bayılıyorum ne istediğini bilenlere, Net olanlara.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılParası olan parasını neden kız için harcasın ki
O da ayrı mevzu parası olanların çoğu cimri oluyur
Harcadığı paralarda banka faizi gibi şeylerle geleni harcarlar onun dışında bir çay bile ısmarlamayacak tipler fazla13 Yorumla- 1 yıl
Artık öyle paraya fazla kıymıyorlar kızların çoğu da zaten erkeğe ihtiyaç duymuyor iki yayın açıp bir kaç pk atsalar yeter çıktı tatil parası
Manitası bununla evlenmedi diye aylardır burada erkek düşmanlığı yapan hanzo, hayat boyu yalnız kalacaksın :d
10 YorumlaParaya tipe bakan bırı basittir saygı duyulmayı hak etmeyen kişilerdır
30 YorumlaZeka, genel kültür, kişinin kendini geliştirmesi, karakteri vs bunlar önemli
10 YorumlaTip yok, para yok, kariyer yok.. Çok yaşa Elizabeth !
00 Yorumla
1 yılKarakterine bakın nerede pxç, nerede kanka onları buluyorsunuz
00 Yorumla
1 yılpara var statü var tip idara eder
12 Yorumla
Soran1 yılSen antepli misin
- 1 yıl
evet
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgiye bak 😅
10 YorumlaTiple, kendini geliştirmişliğe bakın. Paracı olmayın
00 YorumlaVerdiğimin karşılığını aldığım sürece sıkıntı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTipede bak, parayada bak, cinsel güvüne de bak ta, niye 21 yaşında kız varken 29 yaşında evde kalmış ablaya bakalım?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAşırı haklısın. Göz hakkı gibi sk hakkı istiyolar
50 Yorumla
1 yılAhahhaa kriter önemli tabi iliskiye vafissiz ve fakir erkegi annesi sevsin
00 Yorumlaask nedensiz olur zaten
20 YorumlaNe olacak bir hayır işleseniz 😂
10 Yorumla
1 yılBir kadının kriterlerinin olması güzel şey.
10 YorumlaBazanda zevkine ilişki isteyen oluyor
10 Yorumla
1 yılEvet kiminin parası kiminin duası 😂
10 YorumlaKriterlerin olabilir gayet normal
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 456 cevap paylaştı. Helal kız sana.. 😅😅
10 YorumlaYılın sorusu bu olabilir zjs
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 399 cevap paylaştı. Hepsine bakman gerekir bu devirde..
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. taam hadi tipe bak sen
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBu kafayla doğru diyon
10 Yorumla
1 yılValla tıp hariç hepsi bende var ama tüpüm degülsün 😂
00 Yorumla
1 yılBen karaktere bakıyorum. Benim için maddiyatın hiçbir önemi yok
00 Yorumla
1 yılParasız erkek erkek değıl mıdır guzel bır kalbi olamaz mı
00 Yorumla
1 yılİnsanlık, karakter vs pek ilgilenmiyorsan, şiddet gördügünde de ağlamayacaksın.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılBabam gibi konuştun 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun ucunu bir arada istemen,
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu tiple neyi istiyon ki. Biri seni yatak dışında napsin
16 Yorumla
Soran1 yılKriteri olmayanla yatakta vakit geçir bro sen 😅 işine bak
Cevap sahibi1 yılPara karşılık ihtiyaç görme esc oluyon🤣🤣
Soran1 yılSenin kalibren ancak klavye başında kadın aşağılamak. Gerçek hayatta biri yüzüne baksa şaşarsın.🤣🤭👑
Soran1 yılBen seni aşağılama gereği bile duymuyorum. Zaten doğduğun seviyeden daha aşağısı yok.🤣🤭
Cevap sahibi1 yılNasilda kudurdu işte bukdr basit bu ezikleri halletmek🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılSen hepsine bak sana serbest
10 YorumlaHala helal olsun biz neye bakalım peki 😅
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunlara bakmak sıkıntı değil tabi ki ama sen karşındakine ne sunuyorsun , sadece Kara kuru bir @m mı? :d
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 479 cevap paylaştı.
1 yılBoş ver sen paraya tapmaya devam
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 876 cevap paylaştı. 😂🥹🥹ama ruhu var ona bakalım 😂😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBize gelince saymakla bitiremiyorsunuz parası olsun boyu posu olsun bunlar için sizde ne var
00 YorumlaSen lütfen olma zaten ya
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe tipin ne statün ne paran var?
00 Yorumla İnsanın kalbine bakarsın rafık gözümden düştün 😀
00 YorumlaNolmuş yani sevabına olsan
00 YorumlaYine kim üzdü sizi
00 YorumlaBakıcaksınız tabi hakkınız.
10 Yorumla
1 yılTipsiz birini sev benim gibi 😂😂
10 YorumlaKatılıyorum
10 Yorumla
1 yılkriteri olmayan insan yok ki.
10 Yorumla
1 yılAynısıda sizin için geçerli