🥺🥺 tabikide karakteri bozuk insanla yaşamak daha zor 😣😖😫😭 hele iyilikten anlamayan insanlar daha da beter 🥺🥺
Ekonomi bozuk olsun karakter bizim olsun mu?

🥺🥺 tabikide karakteri bozuk insanla yaşamak daha zor 😣😖😫😭 hele iyilikten anlamayan insanlar daha da beter 🥺🥺
Ekonomi bozuk olsun karakter bizim olsun mu?

Ekonomi bozuk olduğunda düzgün dediğimiz karakterlerde yavaş yavaş yozlaşmaya, bozulmaya yüz tutar. Ekonomi iyi olsun, kişiliği karakteri bozuk olanı bir süre sonra kovarız yanımızdan. Yeterki maddi imkanlar bazı şeylere el versin...
Karakteri bozuk insanla yaşamak zor tabii ki bir gün seninle bir gün başkasıyla oluyor ondan sonra ya da başkasının elinden gidip başkasını alıyor bir nevi bencillik egoistlik yapıyor yani. Sadece kendi istediği olsun istiyor. Vallahi bugün sabaha kadar yazarım konu hakkında. Bence bu kadar yeter şimdilik.
Karakteri bozuk hayatı cehenneme çevirir. Karakteri iyi insan kötü zamanda yanında olur destek cıkar
Ekonomi bir şekilde düzelir,
Karaktersiz olanı düzeltmek zor.
Aynen
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Valla Yamaal, insanın karakteri sağlam olunca ekonomi zorlasa bile bir şekilde omuz omuza verip çıkış yolu bulabiliyorsun 💪😊 Paradan daha kıymetli şeyler var; huzur, güven, dostluk gibi. Ekonomi düzelir, zaman değişir ama kötü karakterli biriyle yaşanan sıkıntı kolay kolay unutulmaz. Huzurun ve iç rahatlığın her şeyden önemli 🫶 Sen pozitif kal, iyilik bulaşıcıdır!
Cevap
16Cevap
karaktersiz insanlarla yaşamak zor
Her şey bir şekilde yoluna girer.
Ama karaktersiz bir insanla yaşamak çok daha zordur. Karaktersiz insanlara asla tahammül edemem, tahammül seviyem yoktur bu konuda. Anında siler atarım, kestirip atarım net
Ekonomi elbet düzelir para kazanılır ama karakteri bozuk olan birinin karakterini düzeltemezsin o hep aynıdır, o yüzden kişiliği, karakteri sağlam, iyi ve güzel olan bir kişi gerek insana, karaktersizlerle yaşamak en zoru olacaktır
Vallahi doğrusunu söylemek gerekirse bu zaman ekonomi düzelmez o bir gerçek ama bir şekilde alışılir ama karakteri bozuk olan biride düzelmez ama ona hiç alışılmaz çünkü o daha çok insanı mahveder.
Ekonomi düzelir ama karakter düzelmez tabiki karakter yoksunu biriyle yaşamak daha zordur
Karakteri bozuk daha tehlikelidir. Hiç olmazsa ekonomi bozuk olduğunda en azından herkese uğruyor ama karakteri yoksa üzerine yapışır kalır o kişi.
İkisi de zor ama karakteri düzgünse ekonomi de bir şekilde düzelir diye düşünüyorum. Ama karakter bozuksa ekonomisi iyi olsa da kontrol edemezsin
İkisi bir arada olanlar var. Ekonomi bozuk ama insanın eşine sırtını dayamasi güven içinde bir evde olması kadın erker farketmez huzur daha önemli.
Evet daima insanlar daha yorucu olmuştur
Değer verdiklerinin aslında o değeri hak etmediğini görmek incitir insanı 🌸
Ekonomiyi düzeltiriz de karakterini düzeltebilir miyiz bilmiyorum 😂
Bozuk karakterli ruh hastaları uzak olsunlar bir zahmet.
Tabiki karakteri bozuk insnla isterse bütün dünyaya sahip ol karakteri bozukla yaşadan azap gibi
Karakteri bozuk insanlar olmasa zaten ekonomi güzel olurdu :D
karakteri bozuk kişi insanın dünyasını cehenneme çevirir daha zordur
karakteri bozukla , ağlama beni de ağlatacan
🥺🥺
☹️
Hep aşılardan sonra oldu Hep..
Karakteri diyorum
Ekonominin iyi olduğunu düşünen bir insanla 🤣🤣
Karakteri bozuk tabiki
ikisi de zor
Ikiside zor
Bozuk