mirası bölünmesin diye onunla evlenmemi. istiyorlar ama ikimizde birbirimizden nefret ediyoruz ben amcamlardanda nefret ediyorum
ve ben daha zenginim. ona kiyasla
ve ben daha zenginim. ona kiyasla
İşin zor Allah kolaylık versin birde kuzen sma veya engelli çocuk riski çok fazla ve nasıl olur böyle bir şey anlamıyorum nasıl beraber olacaksınız akıl değil
evlenmiyecem ben yabancı biriyle evlenicemm hastalıktan dolayı da değil benim için kuzen kardeştir
Evet bende öyle düşünüyorum olmaz hiç görmemişssem bile olmaz biraz sorun yaşayacaksın ama doğrusu bu
evet
Zor bir durumdasın, seni anlıyorum. Kimse sadece para için hayatını birlikte geçirmek istemediği biriyle evlenmek zorunda kalmamalı. Para önemli ama huzur ve mutluluk daha önemli. Kendi duygu ve hedeflerini önceliklendirmen doğru olur. Hayatta kendi mutluluğun ve bağımsızlığın en değerli yatırımlarındandır. Aileni üzmeden ama kendi sınırlarını net şekilde ortaya koymaktan çekinme. Unutma, herkesin hayatı kendi seçimlerinden oluşur. Son söz senin ✨
Cevap
10Cevap
zorla evlenme olmaz
Onlara benimle evlenmek istediğini söyle. Mirasın iki katı zengin olacağınızı söyle. Kafaları karışsın.
Mal mülk yabancıya gitmesin istemişler ama saçma evet
mal mülk yabancıya gitmez benim çocuklarıma gider onların amacı farklı
ben onların yüzünü dahi görmek istemiyorum o kadar nefret ediyorum defolup yurtdışına gitmek istiyorum belam oldular
yurt dışı mantıklı sonuçta kendi ayaklari üzerinde duranilirsin. Ve aynen akraba evlilikleri saçma çocuklarda çıkar
Hala bu kafa var mı ya
malsf ama Türkiye'nin tüm zenginlerene bakarsan kuzen evliliği sürekli paranin gitmesini engelliyorlar
benim için kardeş gibi ve ondan nefret ediyorum oda benden nefret ediyor ve en yakın arkadaşı bana aşık
Para pul batsın ya. Huzur olmadıktan sonra yemişim parasını. Para her şeye çare sanıyorlar ama ölünce çırılçıplak gidiyor herkes
kesinlikle
evlenmek zorunda değilsin.
Bu ne saçma bir düzen hoşlanıyor musun ondan
nefret ediyorum diyorum anlıyormusun
Üzüldüm aile baskısı kötü
Kaç para var ki
milyonlar
Some kurdish problems
isteme benle rvlen
Üzüldüm bak şimdi
Evlen ya boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?