Hayata tutunacak gücüm kalmadı ne yapabilirim?

23 yaşındayım ailem ile yaşıyorum ama kendimi kimsesiz hissediyorum hemde çocukluğumdan beri ne değer ne sevgi nede para maddi imkan gördüm kadın" kısmı çalışmaz günah" kafasındalar beni çalışamıyor iş beğenmiyor sanıyorlar halbuki ben fabrika tarzı tenha arazi gibi yerlerde kendimi görmek istemiyorum ama bakkalda bile çalışacaksın hatta milletin b*kunu temizleyeceksin diyorlar ben eğitim hayatıma devam etmek istiyorum en azından lise kpss sınavına girmek istiyorum o hakkımı bile elimden alır gibi desteklemiyorlar allah aşkını ben kimseye şimdiye kadar yalvarmadım " yalvarırım" biri bana ne yapabileceğimi söylesin 3 aydır iş bulamıyorum 2 kuruş cebimde para yok kimsem yok yıllardır arkadaşım yok beni evden atsalar dışarıda açlıktan ölürüm hep eski kıyafetler ve kuru ekmekle idare etmek zorunda değilim ben elim ayağım sağlam sağlığım yerinde güzelimde dediklerine göre , niye her şey berbat ilerliyor depresyonum tekrar gelirse hayata bu sefer tutunamayacağım kendime zarar vermekten korkuyorum...
Hayata tutunacak gücüm kalmadı ne yapabilirim?