• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Zengin ve yakışıklı ve karakterli birini bulmak hayal mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Güzel kadınım ama bahtsızım galiba
Zengin ve yakışıklı ve karakterli birini bulmak hayal mi?
Kadın Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DrTrager
    DrTrager Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Zengin birini rahat bulursun. Sen hem yakisikli hem zengin hem de karakterli istedigine gore scarlet johanson falan olman lazim ki oyle de degilsin. Muhtemelen guzel oldugunu dusunuyorsun ama guzel de degilsin. Ben burada zengin kadin istiyorum diye yazsam linç edilirim ama siz isteyince bi problem olmuyor kendinize hak gorebiliyorsunuz.

1
    15 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Türkiye'de 10 kızdan 8 tanesini güzel zannediyor dünyada kendini en güzel zanneden kadınlar hindistanda ikinci sırada biz varız 😂 sorsan spor yapmiyordur sıradan bir kızdır boyu 160 lardadir Max ama güzelim diyor eli yüzü düzgün olan azıcık kendini güzel zannediyor durum bu

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

Ben buradaki erkeklerin görmeden güzel değilsin yorumlarına çok gülüyorum arkadaşlar dünyada dışarda bir sürü güzel kız var imkansız bir şey değil güzel kız olmak burada da var haliyle

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Valeriyax güzel bı kız güzelim demez bu siteyi senelerdir kullanıyorum hiç üst düzey güzel bı kız görmedim sıradan tipler manken gibi kızın sosyal hayatı vardır KS mi kullanacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Denk gelmemiş olman yok demek değil, ayrıca ben de erkeklerde hiç denk gelmedim hepsi kel ve cirkin

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

İşte dediğim gibi misin mesela 170 üstü boyun vari spor yapıyor musun bakımlı misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet hepsini yapiyorum

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Bulursun o zaman

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

Yalan söyleme, duzenli olarak spor yapmiyorsun. yaptigin sey evinde yatip nutellayla totonu buyutmek ve en iyi erkegi istemek

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

@Valeriyax Ben Dışarda yururken pek fazla guzel kiza rastlamiyorum acikcasi. Burada sayilari cok nadir.

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

Cogunuz kendinizi guzel saniyorsunuz cunku cevrenizdeki sizi becermek isteyen erkekler sizi tavlamak icin guzel oldugunuzu soyluyor. Cogunuz guzel degilsiniz ve gercekten guzel bi kiz cok fazla gormemissiniz. Kendi hayal dunyanizda en iyi erkegi aramaya devam edin. O yuzden zaten 2025 te dating bitti. Kizlarin istekleri asla bitmiyor. Erkeklerin cogu artik yalniz olmayi tercih ediyor bunun sebebide sizsiniz.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Hsjaksjsjs ayy gulmekten catlicam cidden artık erkekler ilişki istemiyor ama kadınların da istekleri artıyor buna rağmen. Sanki onlarla evlenmek isteyen normal erkek var da zengin yakışıkli arıyorlar jdjske

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

Eminim rastlıyorsundur sadece değersizleştirme çabası. Aksine ben hiç yakışıklı en azından yüzü gözü düzgün erkek görmüyorum dışarda

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

@Valeriyax Yakisikli erkekte cok yok guzel kizda cok yok iste ben de onu demek istiyorum. Cogunuz kendinizi guzel zannediyorsunuz ama degilsiniz. Erkeklerden de kendini cok yakisikli zanneden var ama degiller. Ancak genel olarak kendini cok guzel sanma olayi bizim turk kizlarimizda daha yaygin. Sebebi sizi becermek isteyen cinsel acliktaki adamlarin iltifatlarina kanmaniz.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Çok güzel kız nasıl oluyor mesela tarif eder misin

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

Arkadaşım sen beni hedef alarak yazma mümkünse. Ben kendimi güzel sanmıyorum ya da sizi becermek gibi terimler kullanma. Kızlarda sizin gül yüzünüze meraklı değil kendini dünyanın en iyi yatak erkekleri sanıyorsunuz ama değilsiniz. Kızlar sizi mendil gibi kullanıp atıyor gerçekten sevmiyor ne Kızlar sizi sevmiyor çok geçimsiz adamlarsınız çünkü. Fırsatını bulan yurtdışına çıkıyor evleniyor Türk erkeğinden adam olmayacağının farkındayız.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Senin nasıl bir donanım veya zenginliğin var. Zengin koca seni neden bulsun ki? Zengin kocaya hangi yönlerin harika gelir sana göre. Senin sisteme faydan ne olacak. İlişkilerde denklik esastır.. fakir kız.. zengin oğlan işleri bitti. Dolayısıyla sende mi zenginsin de.. dengini mi adiyosun. O zaman haklisin tabi. Memleketin yarısının asgari ücret ve bir tik üzeri ücretlerle çalistiği memleketimizde zengin koca israriniz devam ederse. en az yariniz evde kalma adayisiniz. Bilmenizi isterim.

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kalırsak kaliriz napalm çulsuzla olsak ne değişecek sanki baba evinde keyif surerim

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

Nereye kadar keyif sureceksin. Bana evinde. Anne baba göçüp gidince yalniz kalırsın. Taşıtların evlenip yuva kurunca.. arkadassiz kalirsin. Yasin 30-35 buldumu çok daha zorlaşır her şey. Önermem bunu. Culsuzla evlen demiyorum. Asgari ücretle çalışan biri bile olsa.. sende çalışır destek olursun.. yürür gidersiniz. Ama sevmeyen kadın bu fedakarlığı yapmiyor zaten. İlk önce sevmen şart. Sen bence hiç aşık olmamış.. sevmemissin. kaliteli karakterli olan birine tutulsan parasına falan çok bakmazsın. Ayrca.. zengin koca risktir. Seninle sorun çözerse.. seninle sorun çözmeye çalışmayabilir. Dışarda başka kadın tutar. Sorunu kökten çözer. Bu riski alırım desen tercih senin. İlişkilerde çok para çok şeyi çözmeye yetmiyor. Dışardan gorundugu gibi değil. Ekonomik durumu çok iyi olmayan aileler içindeki sevgi saygı sadakat ve bağlılık.. bil ki zengin.. varlikli ailelerden daha yüksek. Zengin koca seni neden tercih etsin ayrıca. Zengin de dengine bakar mesela. Ve zengin koca.. akıllı.. yüksek değer erkek şunu bakar. Benim param için bana gelen kız.. bir gün param biterse giderm. der ve o kız ona çekici gelmez. İlişkileri başlayan sebep. hangi olgunun varligi ise.. genelde o olgunun yokluğu ile bitiyor. Adam iflas etsem. zor günler bizi bekliyor.. hayatım korkma.. bende çalışacağım.. bu cikmazdan birkikte çıkacağız demeyeceksin demek ki. Dolayısıyla böyle kizi zengin. karakterli... düzgün adam almaz. Bak seni alacak.. karaktersiz adam yakalarsin belki. Ama oda ilişkide de.. evliliğinde de azına eder. Sorun yaşadınız.. seninle değil.. parasıyla çözer sorunlarını. Bana Özel durumlarini danışan bir çok ilişki geliyor yer yer. Hiç biri maddi sorunların oluşturduğu konular değil. Başka konular. İlişkide.. anlasilamamak. Değer görmemek önemsenmemek.

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

İnan bana.. şu ana kadar sorunlu hiç bir ilişki.. parasal sorunlar değildi. Buda senin için güzel bir yol gösterici olur umarim. Bu bakış açın değişmeli. ya da değiştirilmeli. Yoksa çok yalniş ilişkiler ya da yalniş bur evlilik içinde kendini bulman mümkun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkekler hep kadınlar fedakarlık yapsın her haliyle kabul edelim istiyor kusura bakmayın sevgi karın doyurmuyor artık. Ayrıca maddi durumu kötüyken kabul ettiğin adamın da iyi olacağının garantisi yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet karakter öncelikli ama durumu iyi ve karakterli kişi olamazmış gibi konuşuyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkekler güzel kadın istemeyi evin işlerini ustlenmesini çocuk dogurmasini bir de üste işte çalışmasını bekliyor kadından. Köle olsun ama karşılığı ne hiçbir sey

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

Bunu beklerseniz.. her şey için geç olabilir. Durumu iyi olmasın ne var. Dürüst.. calışkan olduktan sonra ne gerek var o kadar maddi durumu iyi olsun beklensi içinde olmanıza.. nihayetinde sizde çalışır sisteme destek olursunuz. Durumlar iyikesir. Çok para Jersey değildir. Yetecek kadar olması kafi. Bende çalışan kadın arıyorum. ya da ben eşim zor doruma duserce çalışırım diyen.. her konuda güvende hissedebileceğim.. maddi zorluğu görünce terk edip gitmeyecek. Ama yok. Hepsinin ilk önceligi para olmuş. Calisakim edelim.. hayatın yükünü birlikte sirtlanalim... seni seviyorum.. benimle yürümekten asla korkma diyen kadın yok. Olsa onu sirtimda taşırım.. onun için taş taşirim ama yok. Beklentisi parasal anlamda iyi olsun diyen kadına erkek değer veremiyor. Sizi parası ile almış bir obje gibi gorebiliyor. Aman dikkat.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O zaman hayatin her alanında Ortak davranmaları lazım. Ev işlerinden yemek yapmaya kadından ev hanimligi beklemezse olabilir ikisi de calisacaksa hayat müşterek

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

Tabiki zengin karakterlerli ve böyle parasal durumu çok önemseyen.. öyle bir kadini bile seven adam da çıkar ama 10 kadından 3 u 5 i belki renk gelir. Şansinizj beklemeniz lazım. a

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

Erkek zaten ev işleri ile ilgili destek olmalı. Bu zaten böyle olmalı. Çalışmayı uygun görmüyorsanız evlilik hayatınızda.. tamam olabilir.. saygı duyuyorum.. bu durumda gelir durumu çok iyi olmasada bir erkege sıcak bakmayı bilmek sizin için iyi bir tercih olabilir. Farklı tercihler sizi yalniş ve mutsuz olabileceğiniz ilişkilere goturebilir. Ben deneyimsel olarak uyarayım.. tercihi size bırakayım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Destek olmalı değil ikisi de çalışıyorsa Ortak olarak sorumluluk paylaşmalı, destek olmalı demeniz bile kadına yükleme odaklı

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

Tamam bu görüşüm yalnis olabilir. Sizin tezinize saygı duyuyorum. Genel olarak zengin koca beklentinizi doğru bulmadigimi ifade edeyim özetle.. sebeplerini zaten yeterince izah ettim.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Kendine güzel diyebilecek kadar özgüvenli olman büyük avantaj! 🫶 Hayatta şans bazen yüzümüze geç gülüyor, bazen aniden fırsatlar çıkıyor. Zenginlik, yakışıklılık ve karakter bir arada bulunması nadir gibi görünse de imkânsız değil. Kaliteli insanlar genelde kendi alanlarında yatırım yapmayı, gelişmeyi ve iyi ilişkiler kurmayı tercih ediyor. Sosyal çevreni zenginleştirirsen ve kendine odaklanırsan potansiyelini arttırırsın. Kimseyi idealize etme; önce kendinle mutlu ol, doğru insan bir şekilde hayatına dahil olur. Sevgi ve anlam arayışında asla pes etme! 💫

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

24

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

bulursun rüyanda

0
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı.

Hayal değil elbette ama bence istek ve dileklerin konusunda güzel temennide bulunmalısın. Bazen masumca gelen durumlar bile belki bize üzebiliyor. Hayırlısı olmasını dile knk ne olursa olsun böylesi daha doğru olacaktır senin için

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • myd1oez
      myd1oez
      1 yıl

Rica ederim belkide hayatımda biri olmayacak yalnız daha mutlu olacaksın sen sana odaklan yeter

Yorumla
  • Valeriyax
    Valeriyax Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 98%
    1 yıl

Hep bu zengin yakışıklı genç patron dizileri bozdu psikolojileri kadınlar normale dönemiyor 😄

0
    0 Yorumla
  • abuzerbaba
    abuzerbaba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 84%
    1 yıl

maalesef kendisini kullandırmış ortalık malı olmuş çirkin kızlar buluyor öyle erkekleri sizin şansınız yok kariyer yap gitsin

0
    0 Yorumla
  • Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    1 yıl

Zenginim de yakışıklı değilim. Ama kalan her şey için on numara beş yıldızım

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaşın büyük abi

Yorumla
    • Janti_bir_abiniz
      Janti_bir_abiniz
      1 yıl

Ben zaten benimle ol diye demedim var mı dedin var dedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne iş yapıyorsun

Yorumla
    • Janti_bir_abiniz
      Janti_bir_abiniz
      1 yıl

Aile firması 35 yıllık firma. Ayna ve cam işleme
      Ben işin biraz daha tasarım ve pazarlamak tarafındayım

Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      1 yıl

Aıle firması sıkıntı her kafadan bır ses

Yorumla
  • Tükendimçok2
    Tükendimçok2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bulamazsın ben hiç aramıyorum bile biri olsa diğeri olmiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

neden merhametli ahlaklı edepli birini aramıyorsun illa zengin mi olacak zengiliği sana ne katacak mesela. ya zengin merhametsiz saygısız ahlaksız biri olursa ne yapacaksın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yaştan kaybetmezsem ben yardımcı olabilirim sanırım

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kaç yasindasiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

36

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sorun değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tanışabiliriz o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gizliden çıkar mısınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çıktık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eklemicen sanırım geri gizlendim artık nabayım

Yorumla
  • Be_ReaL11
    Be_ReaL11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Kadınların çoğu artık çok saçma yüzelsel şeylere önem veriyor mutluluğu bulamıyor

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın Jesse

Yorumla
    • Be_ReaL11
      Be_ReaL11
      1 yıl

Jesseyi de biliyorsunuz 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

E tabii 😅

Yorumla
    • Be_ReaL11
      Be_ReaL11
      1 yıl

Böyle yapmayın ama yazık oluyor sizin gibi kadınlara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Niye asıl aşk evliliği karın doyurmuyor

Yorumla
    • Be_ReaL11
      Be_ReaL11
      1 yıl

İlişki karşılıklı yaşanır iki kişiliktir Taraflardan biri diyerinin üstüne yıkılmaya çalışırsa el ele birşeyleri denemek başarmak yerine aşk sevginin yetersiz kalması normaldir Eski ilişkiler evlilikler bile daha mutluydu huzurluydu farkındaysanız artık çoğu şey maddiyata menfaate dönmüş durumda

Yorumla
  • cenk9887797
    cenk9887797 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Tam olarak öyleyim ama vaktim yok diye aylık 35 k verip bir kadınla dost hayatı yaşıyorum

0
    0 Yorumla
  • Richi35
    Richi35 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl

Sipariş verdik ama geç kalmış

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tüh

Yorumla
    • Richi35
      Richi35
      1 yıl

Trendyol express ile hepsiburadadan geldiği için olabilir 😜🙃

Yorumla
  • darkalone03
    darkalone03 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 39%
    1 yıl

Yeterince güzel değilsiniz sanırım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • Ordulu000
    Ordulu000 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Nerenin güzel la senin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gördün mü la

Yorumla
    • Ordulu000
      Ordulu000
      1 yıl

Gördüm

Yorumla
  • QwMariner
    QwMariner Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bahtsız bed evi

1
    0 Yorumla
  • KimBuTuna
    KimBuTuna Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Bu soruyu soran birisi için hayal

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Özellikle zengınlıkden kastın ne onu merak ettim

0
    0 Yorumla
  • doktorbirüyee
    doktorbirüyee Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 94%
    1 yıl

Güzelsen bulursun demek çirkinsin

0
    0 Yorumla
  • kedisevenadam34
    kedisevenadam34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 101%
    1 yıl

Yo ben varım işte, bak hemen buldun

0
    0 Yorumla
  • Jakabo01
    Jakabo01 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı.

Kutup ayisina dikkat et ozaman

0
    0 Yorumla
  • Kadir3431hatay
    Kadir3431hatay Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 94%
    1 yıl

3 ü bir arada sadece Nescafe var ister misin

0
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hayal

0
    0 Yorumla
  • AtılganPonçikMen
    AtılganPonçikMen Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 49%
    1 yıl

Geldim

0
    0 Yorumla
  • Hayvansever6363
    Hayvansever6363 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    1 yıl

Herkes güzelim der gormeden kendin övmek harika

0
    0 Yorumla
  • Uslanmazboğa
    Uslanmazboğa Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Hayal tabiki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bulursun insallah kac yasindasin

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

26 olmak üzereyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hic olmadimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ailenlemisin canim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Uyudunmu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seni bekliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Burdamisin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çok zor

0
    0 Yorumla
  • gucluadam1
    gucluadam1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    1 yıl

Güzelsem bulursun

0
    0 Yorumla
  • SertBirSalonAdamı
    SertBirSalonAdamı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    1 yıl

Burdayım 😊

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Zengin ve yakışıklı ve karakterli birini bulmak hayal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kapalı bir kız yakışıklı ve zengin sevgili bulabilir mi? 45 cevap verildi
Çok güzel olsam zengin birisini bulabilir miyim? 16 cevap verildi
Güzel kadın zengin erkek bulabilir mi? 12 cevap verildi
Aşiret zengin birini istiyorum ama yakışıklı olsun? 12 cevap verildi
Zeki, yakışıklı ve zengin erkek ister misiniz? 43 cevap verildi
Hem zengin hem de yakışıklı bir erkek istiyorum mümkün mü sizce? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨