Yakışıklılık ve Zenginlik bende yok maalesef :)
Zeki, yakışıklı ve zengin erkek ister misiniz?
Yakışıklılık ve Zenginlik bende yok maalesef :)
zeki, kültürlü, yakışıklı ve zengin bir patronum var ve şirketteki bütün kadınlar hakkında fantazi üretip duruyor, üstelik sevgilisi olduğunu bildikleri halde. adam hiçbir çalışanıyla nezaket sınırlarının haricinde samimi olmamasına rağmen ardından dönen lafın haddi hesabı yok. üstelik sevgilisini de didik didik ediyorlar, bunu da belirtmek lazım.
yani demem o ki, böyle bir adamla isen aldatılma ihtimalin var zira baştan çıkarmaya çalışanı bol olur. adamcağız aldatmasa da fantazilerini gerçek gibi saçanlar olacağından yalanla gerçeği ayırmak zor olur. o yüzden böyle biriyle beraber olabilmek zaten yürek ister e bende de o dediğimizden yok ne yalan söyleyeyim...
++ verdim çok doğru
İlk iki özelliği sahip bir erkekle beraberim. Zenginlik konusu ister, orta şeker kıvamında. Aman aman ne ailesinin ne kendisinin mal varlığını sayamam.
Ama ister dünyanın en şükela özellikleri ardı ardına sıralanan adam/kadın ile birlikte ol, isterse hiç bir özelliği olmayan, sıradan denecek kadar bile vasıfsız birisiyle ol, aldatma kunilliği başkadır.
O ahlaktır. Aldatacak insan bahane aramaz, fırsat beklemez. Aldatır. Aldatmayan ise hiç bir bahaneyi haklı sebep olarak göstermez, hiçbir şeyin ardına yaptığı kunilliği gizlemez.
Olay ahlakta başlar, ahlakta biter. Bunu bilip bunu söylerim.
çok zengin biri olan biri zaten elde tutulmaz belli bir zamandan sonra farklı tatlar isticektir (kadın-erkek farketmez)
önemli olan yakışıklılık değil insan olması hani birde yakışıklı olsa fenada olmaz yani...
aldatmak zaten diğer ikisini yok eder bir lişikide aldatma varsa ne yapayım para ve yakışıklılığı
Abi bu konuda katılmıorum sana bak simdi ters düştük otur karşıma...
Yakısıklı olur aldatır anladım
Zengin olur aldatır yine anlarım Bunlara hiçç sözüm yokk sonuna kadar hak veriyorum
Ama zeki adam aldatmaz abi.. Kusura bakmaa
Zeki adamın aklına kim girebilir ki?
Aldatmanın gönülle alakası yok abicim :) capkınlı dersi verme bana :D
zeki adam gönlüne hakim olur abicim bea :)) tamam sustum...
Cevap
10Cevap
düşüncemi söylesem samimiyetsiz bulunucam en iyisi buna bir cevap vermeyeyim...
zeki bir erkek gibisi yoktur. çoğu erkek zekasıyla özünüze hoş gelir... zengin ise her zaman negatif bir etki bırakır bende. onun parası, evi, arabası onundur... benim değil. ben beraber bir hayat paylaşıp beraber bir yerlere gelme taraftarıyım. işte o zaman yani beraber tırnaklarınızla kazıyarak gelinen yer zenginliktir ve o zaman herşey değerlidir.
abla yıldızlı artı verdim..
Neden acaba zenginin parası hep züğürt insanın çenesini yorar.
Zenginlik , zeka ve yakışıklılık kıskanılan bir olgu olarak bu soruda apaçık ortaa...
Bunlardan en az birinden eziklik duyan bir insan tabıı kı 3 ü bir arada olan insana kıskançlık yapacak..
Gülünç oluyorsunuz sadece :))
3 ü bir arda bir erkek ve anca 3ünden birne bile sahip olamayan kıskançlığı...
Sizin evet hiç pesküvitiniz olmayacakkk... :)))
Hayır degıl.. Sızın hesap cuzdanınızı ve boyunuzu posunuzu bılmıyorum.. Belkı de ironi yaptınız...
:))))
sadece çunu anlatmak istedim. Bazı adamlar var. zeki yakışıklı zengin kariyerli. Bunlarla birlikte olan kadınlar bir süre sonra aldatıldıklarını öğrenip karalar bağlıyorlar ben ise onlara bu çok belli bir şey bunu bilmiyor muyudun diyorum. Hiç farkında değiller. BU konuyu gndeme getirmek istedim sadece.
Uff yıne genelleme.. Ben sızıngıbı dusunmuyorum.. O zeki zengin ve yakışıklı adam aynı zamanda oturmuş bir kişil ise aldatmıyor... Aşmış oluyor hatta avam buluyor aldatma olayını..
saint sen hem zenginsin hem yakışıklı hem zekisin :)) özlenen istenen erkek modelisin sen :))
Kıskanıyorlar sadece ... Fukara fakir avunması :P
Benim yorumum öyle demiyor demek ki benım gıbılerden de var bu dunyada ..
valla sahteciliğe gerek yok kızlar kusura bakmayın bu üç özellik oldumu hemenkoşuyosunuz fakir çirkin aptalca davranan biri dikkatinizi çekmez herhalde ben bu soruya kim istemez diyerek girmek ve ekstradan merhamet ve ahlakı eklemek isterim saygılar :))))))
3 özellik birarada olmasın.
Zengin-salak olabilir
Yakışıklı-Fakir-Gururlu olabilir
Zeki-çirkin olabilir
zengin-çirkin de olabilir:)
:) +2
yuvarlak masaya yanyana gelmeyecek şekilde
1.Yakışıklı olmasını istemem karizması olsun yeter benim abartılacak kadar güzelliğim yok.
2.Zengin olmasına da gerek yok elinde bir mesleği olsun yeter.
3.Zeki olmasını kesinlikle isterim.Yoksa düşük seviyeli insanlarla hayatta anlaşamam.
Böyle bir erkek eğer beni seviyorsa aldatmaz.
açıkcası sadece zeki olsun yeter. bunun iki sebebi vardır.
1. zaten zeki insan yaptığı iştede iyidir ve durumuda bundan dolayı iyidir :)
2. ise yakışıklık/ güzellik geçicidir. mühim olan dışı değil içindekidir. bir zaman sonra suratlar pörsüdüğünde tipi değil zekası, karakteri kalacak geride :))
Bence alakasi yok, karsimda öyle biri var ama ben hala triplerimi atiyorum, yani öyle bir merakim olsaydi kiz olaraktan her yolu denerdim birlikte olmak icin. Gerci hala cevapsiz sorularim yok degil ama yinede.
zeki olsun ama benden daha zeki değil..zenginlik istermiyorum yerin dibine batsın ele muhtaç etmesin yeterr.. yakışıklılığa gelince kimi seviyorsam o dur yakışıklı..başkasına varsın çirkin gelsin benim için mükemmel ve tek tir.
aldatilma ihtimali %99.9 değil ki :) cirkin adamlar iki kurusu buldumu yine aldatabiliyor... kisaca bunun pek alakasi yok. sadece olay su, bu tur birisi olunca imkan cok olur, seviyorsan zaten o imkanlari takmazsin.
zenginlik ya da yakışıklılık umrumda olmazdı.
Aslında erkeğin sadece ilk an da bana pozitif mı negatif mı göründüğüne bağlı bunu da ne para ne güzellik ne zeka değiştirebilir
Zengin erkekler değil zengin adamlar var. onlarda yakışıklı değil anam babam yaşında... Bilin istedim..
Zeki olsun yeter yakışıklı ve zengin olmasına gerek yok
Zeki ,yakışıklı hem de zengin aman istemem isteyene de mani olmam :))) Bir insanda zeki olması yeterlidir. Zekasıyla büyüleyebilir ve istediği tüm imkanlara sahip olabilir bence ..
kendime güvenim olduğu sürece beni aldatıyormu diye aklıma bir soru işareti gelmez.
Bana aşıksa isterim.Para nasıl olsa kazanılıyor.Yakışıklı ve zeki olsun yine yeter.
sadakat olsun da parası da yakışıklılığı da gereksiz... ama zekası yoksa bir işe yaramaz. asıl etkileyen şey zeka bana göre :)) kısaca zeki ve sadık olsun başka bişeye gerek yok :))
yalanını s. kiim :P
joker yine çok doru bir noktayı avuçlamışsın. tbrk ettim
hayır niye aldatsınki...bende güzel zeki ve zenginim..benden iyisinimi bulacak...
woooooow :ı
tamam ozaman sana çıkma teklif ediyom:ı
tamam düşün sen ,ben bekliyom :ı
varsa ole bırı benı bulsun lutfen:)))) zekı zengın yakısıklı kım ıstemz aldatsada olr her erkek yapr sncta:)))
fazla zekilik de iyi değil...feleğiniz şaşabilir :)))
zeki yakışıklı ve zengin se kim istemez. zaten gerçekten zekiyse beni aldatmaz;)
ne olacaksa olsun bana kesinlikle aşık olması lazım. aşk yoksa bende yokum.
İstemekle kalmayıp, hepsi değil bazıları elde etmek için entrikalar bile çevirir.
yaff burda herkes mükemmelci yokmu burda söle az da eksisini arayıp düzeltmek isteyen:))
öyle biri ya eşcinseldir ya da küçücüktür penisi falan filan..
ha ben mi? ben istisnayım :)
Yok olmaz. Bu kadar artinin eksisi de vardir kesin.
Böyle sorular gördükçe çirkinleşesim geliyo. Benden soruya tam 5 puan.
Beni seçin beni beniiiiiğ.
Hey joker sen yanında zengin, çok güzel,ateşli bir bayan istermisin.
Aldatılma ihtimalinde yaşına bakarsak yüzde yüz.
O zaman sana fakir ama gururlu bir kadın verelim.
Tama kendine yetsin.Sen bence zengini niye istemezsin durumu senden iyi diye.Fakiri niye istemezsin senden düşük.Oturmasını kalkmasını bilmez diye.Dengi birini bulursan bize de haber ver.
Sen burdan soru açıp duyur.Haberimiz olur.
emremert teşekkür.
İsteriz dersek joker mi gelecek evimize :))
Var mı ki öyle biri :)))
demekki ben % 0.01 lik dilimdeyim xD
Erkek istıyormusunuz diye sorsana bir :)
:)))
bana genelde sünepe geliyor
isstemeezzzzzzzz
birde karakter sahibi olsa niye istemezsinki :D yani karşına öyle biri çıkıcak sende adama "baklavalarından hoşlanmıyorum biraz göbek yap, birde kaşlarının ortasına saç ektirelim martı kaşlı ol" mu diceksin :D yani
hahahah tam 12den :) aynen öyle baklavalarını beğenmedim göbek yap gel derim, göbek delisi olduğumu joker dahil çoğu kişi bilir :D
yok istemem:))
zenginliği herkes ister
aldatmayan erkek tek başına bana yeterli
Evet isterim.
Guzel reklam
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar