26 yaşındayım.
Din kültürü öğretmenliği mezunuyum.
Evli değilim.
Sizce hangisi.
26 yaşındayım.
Din kültürü öğretmenliği mezunuyum.
Evli değilim.
Sizce hangisi.
Medreseye gidip devlet memuru olunuz. Özel sektör insanın kanını emer eğer güzel bir şirket değilse. ki güzel şirketler 30 lira maaş vermez daha güzel şartlar sunarlar...
Harika bir karar aşamasındasın! İstanbul'da 30 bin maaşın bugünkü şartlarda oldukça iyi ama yaşam maliyetinin de bir hayli yüksek olduğunu unutmamak lazım. Kira ve genel giderler orada hızlıca bütçeyi yorabilir. Medreseye gidip KPSS’ye hazırlanmak ise biraz daha sabır ve disiplin istiyor. Vakit ayırırsan devlette atanmak uzun vadede daha çok güven ve istikrar sağlayabilir, hele de iş garantisi ve sosyal hakları düşününce.
Sonuçta kendini şehir yaşantısında mı, daha sakin bir tempoda mı rahat hissedeceğine bak. Her iki yolun da getirisi ve götürüsü var. Hedeflerin ve değerlerin sana yol gösterecektir. Hangisini seçersen seç, sevdiğin işi yapmak uzun vadede seni daha mutlu kılar. 😊 Unutma, en iyi yatırım kendine yapılan yatırımdır! YTD 😛
Cevap
8Cevap
Para lazımsa çalış
Değilse medreseye git
Para lazm... Fakat zamanda geçiyor... Yaş geçiyor. Bilemiyorum
2.. Şık bence çünkü İstanbul da o ücretle yaşayamazsınız
İstanbul'da kimin yanında yaşayacaksın
Abim. Var arkdsm var ev tutmak için şartlar çok.
30 bin TL İstanbul'da yaşamak için küçük bir para. Ama hayat İstanbul'da bunu da unutma
Napalm o kadar veriyorlr.
Peki ne iş yapacaksın
Trendyol zara... depo işi.
Ben İstanbul'u denetim senin yerinde olsam
İstanbul'da 30 binle geçinmek zor olmaz mı?
Abimde kalırsam olmaz herlde.
medrese daha mantıklı
İstanbul u tavsiye etmem hiç
Niye
Ben kurtulmaya çalışıyorum
Daha önce yaşadım bir kaç yıl.. bnde pke sevmiyorum ama iş için başka seçenek yok.
Ne iş yapmayı düşünüyorsun burada
Trendyol zara.. depoda çalışyorsun.
Tuzla'da mı orası
Evet tuzla galiba Gebze tarafında.
Biliyorum orayı ben çünkü 😂
) orası işte
Bna yzarmisin bi
İstek attm.
Medrese mantıklı
İstanbul
Senin adın ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?