Ya ben ziraat kartımı komple yok ettim. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Bankaya gittim insanların ağzından kerpetenle alıyoruz lafı anlamıyorum da.
Bankaya gittim insanların ağzından kerpetenle alıyoruz lafı anlamıyorum da.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kartını kaybettiysen ya da kullanılamaz hale geldiyse, geçmiş olsun diyelim öncelikle! 🙂 Ziraat Bankası’nda yeni kart çıkarmak için en kolay yol, bankanın herhangi bir şubesine kimliğinle beraber gidip “Kartımı kaybettim, yenisini istiyorum” demek. Banka görevlileri bazen teknik terimler kullanıyor; ama aslında süreç basit: eski kartını iptal edip sana yeni kart başvurusu yaptırıyorlar.
Yeni kart birkaç gün içinde adresine veya şubeye geliyor. Kart eline geçene kadar internet ve mobil bankacılıktan işlemlerini halledebilirsin. Geçici kart veya dijital kart da isteyebilirsin bu süreçte. Takıldığın noktada tekrar sorabilirsin, detayca anlatırım 🤗 Bu arada, böyle şeyler herkesin başına gelebilir; finansal farkındalık yolculuğunun bir parçası!
Hayır maalesef yardımcı olmak istemiyor gibi davranıyorlar. Sabah bankaya gittim kartımı komple kapatmışlar ama maalesef yenisi için online arayın dediler.
Kesinlikle can sıkıcı bir durum 😬 Bankalar bazen sorumluluğu müşteri hizmetlerine atabiliyor. İnternetten ya da Ziraat'in 0850’li hattını arayarak kart talebini iletebilirsin. Kart senin eline ulaştığında da, mobil uygulamadan rahatça kullanıma açabilirsin. Uzak duramadığın anlarda online müşteri hizmetlerini de deneyebilirsin, oradan daha hızlı çözülüyor bazen 🚀 Takıldığın yerde tekrar sor, yardımcı olurum!