Dedemin arsası var evinin yanında temeli atilmis halde bekliyor yıllardır. Polonyadayim bankaya yeni müşteri oldum 6 ay odemesiz 25.000€ 12 ay taksitle kredi veriyor.
Bende de 10.000€ civarı birikmiş var. Bununla ev yapabilir miyim yoksa biraz daha mı biriktirim?
RESİM DİKKAT AMAÇLI 😹😹

Yeterli olur 👍
Üzerine …. Daha koy
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
35K'ya "e" harfini yaptırabiliriz, ben sana yol gösteririm.
"v" harfi için bir fikrim yok.
ayrıca Türklere dolandırıcı demişsin, seni Polonya'da bir dolandırırlar beni kim dolandırdı diye dört dönersin günlerce.
Polonya’da devlet var. Kimsenin dolandirmaya focasi yemez! Dolandırıcı anında Avrupa kıtasından kaçması lazım yani Türkiye’deki gibi karakolun arka kapısından salınmıyor suçlular 😁
aynen öyledir, Avrupa'da yaşamasak inanacağız.
Türkiye’de evinden dışarı çıktın mı da Avrupa gormus gibi konuşuyorsun 😂
Avrupa'da yaşıyorum, Türkiye'deyken de yurt dışına çıkıyordum evet. başka soru?
Tamam sensin 🤝 Avrupa dolandırıcı kaynıyor evet 😂
evet Avrupa dolandırıcı, hırsız, sahtekar, uyuşturucu bağımlısı ve mülteci kaynıyor. aksini kanıtlayabilirsen senden özür dileyeceğim.
Ben bu güne kadar uyusturucu içen muptezel görmeden gece 2’de eve geldiğim oldu hiç sarhos, sapik, esrarkes denk gelmedi. Onları geçtim sigara içen bile çok nadir denk geliyor. Sokakta sigara içen hiç görmedim. Gel 1 hafta sokaklarda izmarit ara bir tane bulamazsın. Şimdiye kadar 1 tane sigara içen arkadaşım olmadı. İster inan ister inanma Türkiye Avrupa’nın en kötüsü 👎
Türkiye Avrupa'nın en kötüsü diyen; Bulgaristan, Romanya, Moldova, Arnavutluk ve bilimum diğer Balkan ülkelerini ve Eyfel Kulesi, Sagra da Familia, Roma Termini ve çevresi gibi daha yüzlerce sayabileceğim yerleri hiç görmemiş veya görmezlikten gelmiştir.
Polonya'da başarılar.
konteyner evimdi guzel evleri ucuza yapmıyorlar mi orada?
Burada eve ne gerek var
5 bin dolar civarina guzel konteyner evler yapildigini duymustum. cogu yabanci ona yoneliyormus. geçen bununla ilgili bir yayina denk gelmistim. hem daha ucuz hem daha kaliteli yapiyolarmis
Benim arsam mı var burada 🥲
dedenin arsasina ev yaptirmayaxak misin
Bende Polonya’ya yap diyorsun sandım sorry
nerede arsan varsa. Polonyada daha kaliteli guzel ev yaparlar. tr deki idarelik ev olur. imkanin varsa duzgun bir ev yapmak daha iyi olur ama o da en asa 2-3m tutar yani
Getir borsada çalıştıralım 1 sene sonra orta halli bir dubleks yaptır buda kıyak olsun
Getir borsa?
Türk borsası varya hisse senetleri felan 🤣😁
Türkler dolandırıcı! Boşa gidecek param yok sağol 🤣
Ne kadar yaptırırsan yaptır yaptırsan iyi olur. Kedi ev hayalleri kurmaya başlamış bile 😂
Sadece ayagini yaptırırsın gibi bir sey olmus resim
O paraya uganda da bir köye kerpiç ev olur
Türkiye uçanda da üstün bir ülke mi sanıyorsun 😂 1 uganda parası 5-10 lira biseydir sanırsam 🤣
Uganda*
1.2 milyona nasıl bir ev yaptıracaksın sadece elektrik ve mimari projesi en az 800k tutuyor
sen çok uzaksın bu işlere
Anlaşılan siz müteahhitlerin dolandirmasina alismissiniz 😂 bir elektrik hattı ve mimarisi için 100.000₺ bile çok! Sanayi elektriği mi çekiliyor?
ya bebişkom ben elektrik mühendisiyim proje ofisim var. sakin lütfen.
gel sana emo en az ücretler tablosundan sadece proje fiyatını söyleyeyim uygulaması da apayrı bir konu.
oalyı uzatma. kabul et. doğrusun erkek de.
Gerek kalmadı 850.000₺’ye 64m2 tinyhouse almaya karar verdim. Banyo mutfak duş elektrik ve su boru hattı içinde geliyor. 90.000₺’ye ekstra merkezi sistem klima ekletip sipariş vereceğim. Yani 800.000₺’ye projeymiş falan verenler bilmiyorum enayi gibime geliyor.
evet anca öyle yapabilirsiniz.
Getir borsa ya at
Temeli atılmış ise çok rahat yeter.
Zorr