AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Asla ama asla asıl ailesi sensin senin rızkını başkasına yediremez bunu yapan kişi seni her zaman ailesine karşı ezer arkanda durmaz senide savunmaz ve inan kaynana lar geline kötü davranır oğlundan kıskanır falan kaç git
Karşı tarafıda dinlemek lazım. Ne neden niçin diye? Öyle ortaya başlık atıp da hersey çözülmüyor!!
Ay bilmiyorum biraz karakterine bağlı kazancına bağlı ailesinin durumu yoksa kötü durumdaysa tabii ki ama aileden kopamıyorsa Hayır ikisi arasında fark var bayağı
Evlenme çocuğun yemeğinden kısıp anaisnin supurgesini alır
Benden çok kazanıyorsa verebilir ama ben den az kazanıyorsa boş yapmasın
Fazlasıyla yetiyorsa olabilir ya da ailesi zor durumdaysa olabilir
Maddi imkan el verirse eşinin de destek çıkması gerekir
Kendi evinin ihtiyaçlarını eksik etmiyorsa verebilir ben karışamam
Ben canım ettim evlendim. Fazla sürmedi ayrıldık
Evlenmem ailesini yan gelip yatmaya alıştırır
Eğer eve giren miktar çoook az değilse versin tabii ki sorun olmaz
Merhaba,
Karşılıklı olarak olabilir hoşuma gider! 😅
Harçlık misali küçük bir miktarsa desteklerim. Fakat ailemizin rızkını da vermesini istemem.
Eğer ihtiyacları varsa sorun edilecek bir mesele olmaz bence
Bizim durumumuz iyiyse ve ailesi çok zor durumdaysa kabul ederim ama aksini kabul etmem
Paradan daha değerli şeyler var bu dünyada. Mutluluk, sağlık, sevgi...
Bu işler hep gizli saklı yapılır sonra eline ayağına dolaşır
Aile derken öz ailesi mi evlendikten sonra ki ailesi mi
Evlat olarak ailesinin ihtiyacına karsilik maddi destek sağlayabilir normal bir durum bu
Benim için paranın bir önemi yoktur isteğini yapabilir
İhtiyacı varsa ailesinin ve eşim bizi madur etmiyorsa tabiki verebilir
Ailesine sorumluluk borcu var durumu el veriyorsa tabi ki görevini yapması lazım🤷
ben evlenmedim görüştüğüm kişi maaşını nasıl harcayacağının tüzdeliklerini hazırlayıp bana anlattı : )) ve ailesiyle kardeşlerine vereceğini kendi ailemize vermesi gerektiğini kabullenmediği için ayrıldım
Hayır çünkü bizde bir aile kuruyoruz ne münasebet o zman evlenmesin
Evleneceğiniz kız evlenmeden
paranızı nasıl degerlendireceginize karışırsa evlenir misiniz
Erkek dediğin eve bakar senin baban gibi
Babam eve bakmadı ki
Naptı pekş
Lan bu da sorun mu, eğer her iki taraf için de belli bir müşkül varsa verir ama bunun dışında öyle haybeden veriyorsa yine de bilemedim.
Kısacası neden vereceğini sorun belki ailesi kullanıyor da olabilir çocuğunu, safsa vs.
Açıkçası evlenmezdim çünkü beni kısıtlayacak. gelirim dahi olsa evlenmezdim çünkü bu seferde beni param için almış olacak
Ailesinin ihtiyacı varsa kendisi de istiyorsa ve bu bizi de zor bir durum sokmayacaksa karışılmaması gerekir ama üzerine konuşulabilir. Farklı insanlar, farklı fikirler neticede.
O zaman evlenmesin ailesiyle yaşamaya devam etsin, böyle biriyle aile kurulmaz
Bu durum bizi sıkıntıya sokmayacaksa olur gibi. Durumumuz iyiyse olur yani
Kendi kazancı ailesi çalışamıyor mu vermesin para mara evlenmezdim diğer çocukları değilde niye benim sevgilim veriyor
Evlenirdim neden olmasın evlilik iki kişinin birbirini anlamaya çalışması bence,
Birbirlerinin istekleri üzerine karşı tarafa engel olmaya çalışması değil
Benim vermem gerekiyor, oturacağım evin %100 ü benim değil çünkü...
Muhtaçlarsa olabilir tabi
Evi de ihmal etmemek kaydıyla
Verebilir nolacak ki ama mesela ailesine gönderdiği para miktarı bizim bütçemizi aşarsa sıkıntı ama cüzi miktarda verebilir
Eğer ailesine baka biliyosa bütün ihtiyaçlarini gidere biliyorsa. Aşiriya kaçmadiği sürece sorun olmaz
Borca sok aldığı maaş size yetmesin 6 ay 1 sene sonra zaten kafasına dank eder her şey 🤣
Ailesi zor durumdaysa evet verebilir ama artık o evlenmiş ve sorumluluk sahibi birisi ve evine harcaması gerek (şahsi düşüncem)
Eğer ailesinin gerçekten yardıma ihtiyacı varsa kesinlikle evet ama kocam da az kazanıyorsa düşünülür
yani ne mana diye bir sorarım? benim masraflarımı karsilayabiliyosa rahatlıkla buyursun versin
Durumu kötüyse ailesinin versin derim. Evleneceğim kişinin ailesinin üzerinde acı çekmesine izin vermem üstüne bende destek olurum.
Sürekli olarak verirse problem çünkü ailesi benim artık
yani versin çok önemli değil onun parasına ihtiyacım yok
Bence o seninle evlenmesin ömür mü geçer aq senin gibileriyle
Bence verebilir yanlız sizin hakkınızı gözetleyerek
Kendi maasiysa istedigini yapabilir. Fakat kendi maddi durumunuz cokta iyi degilse yapamaz
Tüm aileye yetecek kadar kazanıyorsa neden vermesin
Ailesi zor durumdaysa sorun olmaz ama sürekli olmayacak şartıyla
Benve duruma göre degisir gercekten ihtiyaci olan ailesiyle olur ama yinede konuşmak gerekli
Evlendikten sonra ailesi karısı olacağından sadece karısı na ve kendine harcamalı
neden olmasın benim ihtiyacım görüldğkten sonra bir önemi yok bence ailesine verebilir
Verebilir ama sizin yaşam standartlarınızı düşürecek kadar değil
Muhtaç değillerse gerek yok sonuçta sizde bir ev geçindirmiş olacaksınız
Durumları yoksa kabul ederim keyfi veriyorsa para evlenmeyi kabul etmem
Verebilir tabi ki ben olsam bende veririm eğer ihtşyacları varsa
Ya annesi babası sonuçta yaşlı calisamiyorsa olur tabiki
ya anası babası onu büyüten ınsanlar sonucta yaslılar ve ıhtıyacları olmasa boyle bıse yapmazdı ztn?
Maşallah sana güzel hanımefendi. Aynen biz de bir kısmını veriyoruz
Ailesinde başka çalışan yoksa olabilir ama olduğu halde vermek istiyorsa kabul etmem
Söyleyen erkek mi ? Siz eklenince ailenize kendi maaasindan para vereceğini söylemiş doğru mu öyleyse bunda ne var ki sizin eşiniz olacak
Bu yorumu şile bilirsin doğrusu anladım 😬
Ne kadar kazanıyor
Söylesem inanmazsınız
Söyle us ne iş ki
Makine mühendisi
tamam maaşı ne senin mesleğin ne
Ben tıp okuyorum o 200 binden fazla kazanıyor
Şimdiden demesi dürüst bir huyu gösteriyor. Sende aileme ihtiyaç duyduğunda yardım ederim dersin eşit olursunuz
Zaten ben de edcem ama erkeğin etmesi ayrı eve o bakmak zorunda sonuçta