Evet kendi durumumdan ilham alarak sordugum bir soru. Biriyle tanisiyorum .. Turkiyenin cok taninmis bir ailesinden (zenginlik capinda). Benimle evlenmek istiyor .. ben ona asik degilim ama ona saygi duyuyorum vs vs. Zaten asik oldugum kimsede yok suanda .. o yuzden evlenmek istiyorum. Kendi durumuma gelince .. yurt disinda cok iyi bir universite bitirdim .. ailemin durumu cok iyi .. hatta zengin sayiliriz. Eger onunla evlenirsem .. cok zengin bir hayat surecegim .. bogazda yali .. hizmetciler .. korumalar vs vs ama bir yanim yapma asik degilsin diyor .. zaten kimseye asik olamiyorum o yuzden beklemekte sacma geliyor .. siz ne dusunuyorsunuz? Bu soruyu burada size sormam cok sacma .. ama baska kimsem yok .. yani herkes evlen kacirma sakin .. kimseye gelmez boyle firsat diyor .. siz ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yıl
yakışıklı ve zengin bir eş adayı bulmaya çalışan kızlara bir tavsiyem var
üstü açık arabalardan inerken, lüks cafelerde gezerken, pahalı hediyelerden nasiplenirken herşey güzeldir Ama o mutluluğu, sizin yanınıza son parasıyla gelip o parayı yanınızda harcayıp sonra da geri dönecek parasını bulamayan insandan başkasında bulamazsın Çünkü, onlar cüzdanın kalınlığıyla değil yüreğinin büyüklüğüyle severler
Aileniz, iyi bir gelecekli bir eş adayı bulmanız için size baskı yapıyor, sizde azıcık vakti yerinde diye, zengin azıcıkta yakışıklı bir adamla evleniyorsunuz tamamen mantık evliliği İşte herşey, tam da bu anda başlar
Düşünsenize lüks, bir evde oturuyorsunuz. Banyoya gidiyorsunuz, lavabonun üstünde daha yeni sakal traşı olduğunu görüyorsunuz ve etraf kıl içinde. İğrenmeden temizleyebilir misin? Oradan oturma odasına geçiyorsunuz, koltuğun arasına sıkıştırılmış bir çorap gözünüze ilişiyor. Elinizin o çoraba gidememe durumunu o dakikaya kadar hiç yaşamadıysanız, büyük ihtimalle bunu da yaşayacaksınız. Yatak odasını saymıyorum bile. İnsan hiç sevmediği birisiyle tek vücut olup öpüşebilir mi ? Ha direk sevişmeden, işi bitirecekseniz lafım yok.
Oysaki, sevdiğiniz birisi olsaydı o kılları temizlerken iğrenmezdiniz. Çorabı rahatça koltuğun üstünden alıp, çamaşır makinasına atabilirdiniz. Ve sevdiğiniz adamın kollarında uyuyup, kalktığınızda da pişmanlık duygusuyla uyanmıyor olabilirdiniz.
Sırf lüks bir yaşam için, lütfen göçebe hayatı yaşama118 Yorumla
Soran+1 yılbak sorun su ki ben asik degilim ama seviyorum galiba benimkisi ask degil sevgi .. ona saygi duyuyorum o elimi optugu zaman heyecanlaniyorum ama asik degilim anlarsin iste bu evlilik asksiz ama sevgili bir evlilik olacak ki sende biliyorsun ki ask karin doyurmuyor hele ki bende zengin bir ailenin kiziyim fakir biriyle yapabilecegimi hic zannetmiyorum .. o yuzden evet demek istiyorum .. o benim ayaklarimin altina cenneti serebilir biri .. ve ondan kesinlikle igrenmiyorum ama asikta degilim
- +1 yıl
cennet parayla gelseydı cok kısı gıderdı ama bence yanlıs dusunuyorsun tamam kabul ask karın doyurmuyor ama mutsuz bır hayat surmektense ac bır hayat surmeyı tercıh ederım yeterkı sevdıgım yanımda olsun dıye dusunurum bu benım dusuncem tabı sanada saygı duyarım bısey dıyemem sen dıyosunkı ben fakır bırıyle olamam bellıkı gozun yuksekte
Soran+1 yılsevdigim diyorsun ben onu seviyorum zaten ama asik dgilim bu gune kadar her istedigini almis biri nasil fakir ve ac bir hayat surebilir ki bir dusun bakalim benim teyzemde fakir biriyle evlendi ama asik oldugu adamdi evlendigi kisi .. sonuc ne mi oldu kiralarini bile odeyemiyorlar .. nerede kaldi ask .. ucup gitti ben fakir biriyle olamam cunku zaten zengin bir aileden geldim fakir beni mutsuz eder diye dusunuyorum ve bu sadece para degil onunla evlendigimde guc sahibide olacagim
- +1 yıl
valla kusura bakma ben buna yorum yapamam nıyetım senı kararından dondurmek degıl sen vermıssın kararını nedesem bos zaten kımsede sana yorum yapamaz yapsada degısen bısey olmaz soruyu sorman bıle hataymı sen gıt evlen guc sahıbı ol paranın ıcınde yuz ne dıyım allah mutlu mesut etsın pısman olmazsın ınsallah
Soran+1 yılasik olup evlenenlerde pisman sonunda herkes pisman napalim
- +1 yıl
valla asık olup evlenmeyı tercıh ederım para nasılsa bulunur once mutlulugu bulmalı ınsan
Soran+1 yılpara sonradan bulunmuyor var mi bulan goster bana
- +1 yıl
benım cevremde cok senın cevrende olmasada
Soran+1 yılsonradan gorme haram paradir o
- +1 yıl
ekmegını tastan cıkaran cok ınsan var bılmeden haram dıyemeyız ben esımı mutlu etmek ıcın tas tasırım gerekırse
Soran+1 yılpeki neden hala evlenmedi
- +1 yıl
benmı
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
sadece guvenılır bırını bulamadıgım ıcın
Soran+1 yılallah allah ne garip :D herkes bulup evleniyr wallaha
- +1 yıl
ben cok acı cektım guvendım yanıldım oyuzden pek kolay guvenemem
Soran+1 yılanlatsana
- +1 yıl
neyı anlatmamı ıstıyosun ? kusura bakma ıse geckalmıstım cıkmam gerektı yenı geldım ısten
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Herkesin bir yaşam felsefesi var,bu konuda kararı verecek olanda sensin.Demişsin ki,"kimseye aşık olamıyorum" yaş grubuna baktım,çok gençsin.Bazen yıllarca insan hiç kimseye aşık olamayabilir,çünkü aşık olunacak kimseler yoktur o zamanlarda.Para için evlenmeyi düşünüyorsun,sen yaşadığımız coğrafya da ki, hemcinslerinin çok büyük çoğunluğuyla aynı düşünüyorsun.Bu yüzden yadırgamıyorum.Zaten aşkta ne ki?Özellikle de bayanlara göre.Çünkü bu ülkede bayanların çok büyük çoğunluğu(küçük bir bölümü hariç),erkeklerin en çok cebini sever,onlara göre erkeklerin kalbi cebindedir ve cebi boş olan erkeğinde kalbi boş demektir.Kararı verecek olan kendinsin,ancak her ne olursa olsun,bir zenginle evlensen bile,paranın herşey demek olmadığınıda unutma.
00 Yorumla
+1 yılHerkes para açısından konuşmuş ama ben ona çok da takılmadım. Evliliği kabul etsen parasi için etmezsin diye düşünüyorum. Sonuçta senin de durumun iyiymiş.
Şimdiii..
Aşık olmayı beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Belki evliyken kocana aşık olursun belki bir başkasına. Belki evlnmiceksin sırf aşk olmayı beklediğin için. Karışık.
Kafama takılan sorular var.
Sen bu adamla ailen aracılığyla mı tanıştın? Bir arkadaşlığınız yok muydu ? Adam bir anda karşına dikilip mi evlenme teklif etti?
Adama karşı hiç mi bir şeyler hissetmiyorsum, iyi kötü?07 Yorumla
Soran+1 yıloncelikle cevap icin tesekkurler ben bu adamla staj surecinde tanistim .. yurt disinda universiteyi okudugum icin beni ust duzey yoneticilerle ayni binaya aldilar .. oradada tanistik zaten kendiside orada calisiyordu .. sonra yemek o bu su derken bizim is ilerledi .. bana imparatorlugumuza haseki olurmusun dedi (ki o cok hosuma gitmisti) ben hala bir cevap vermedim .. guzellik bakimindan guzel bir kizim yesil gozlu .. siyah sacli .. hokka burunlu vs vs ve birsey hissediyormuyum hyr bosluktaym
- +1 yıl
Onunla zama geçirirken kendini nasıl hissediyorsun? Mutlu musun? eğleniyor musun? yoksa sıkılıyor musun?Elini tutsa öpse ne hissedersin? Rahatsızlık mı yoksa küçük de olsa heyecan mı?
Soran+1 yılmutlu hissediyorum ama bu ondan hoslandigimdan dgil oyle birnin bana ilgi gosterdiginden beni iktidara goturebileceginden ayrica elimi optugunde ayaklarim yerden kesiliyor
- +1 yıl
Bir başka erkek de elini öpse ayağın yerden kesilir mi acaba?
Soran+1 yılhyr sanmam
- +1 yıl
Demek ki o kadar da çok boş değilsin adama karşı. Biraz daha duygularını üzerinr yoğunlaş. Başka normal erkek arkadaşlarınla da zaman geçir. Bak bakalım hangisinde daha çok kalbin çarpıyor...
Soran+1 yıltesekkurler deniyecegim
Sakın bence sakın yapma! Ben iyi bir hayat yasarim diye sevmedigim biriyle 8 ay nişanlı kaldım ve o nişanı atmak hic hic kolay olmadı. Tamam herseyin en iyisi oluyor iyi bir hayat.. Ama bir süre sonra yaptığı hersey gözüne batmaya basliyor. Sana bitanem askim bile demesi sanki küfür ediyormuş gibi geliyor.. Iyice emin olmadan nisanlanma çünkü o yüzük bir kere parmaga girdikten sonra çıkarması çok zor. Bunu yasamis görmüş biri olarak söylüyorum para herşey değilmiş..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSırf parası ? dogru zaten. genelde kızların cogu arabası parası olanı seciyor. sırf zengin diye evlenmek degil bunun adı. sadece rahat yaşarım diye evleniyorlar.
daha dogrusu arabası varsa kız 2 puan veriyor adama. nasılsa gezdiriyor o kişiyi parası varsa herşey yediriyor hediye falan falan. ama bunun farkında degil kız. sırf parası var diye sectiginin.
o kişi hediye alamasa parsı olmasa. ama ileride olabilir bizbize yeteriz dese inan ki o ilişki yürümeyecektir. kısacası paran varsa sevgiyi satın alırsın. kızların cogu böyle. Farkına varsalar bir e. acaba sevgilisi parasız olsa yine onun yanında mı olur? hiç samıyorum. ha bu arada zenginlikten bahsetmiyorum. sadece atıyorum 4-5 bin maaşı ve üstünde alan 1 arabası olana kızlar tav. . ne diyeyim ki? zenginolanın cogu aldatır. pek azı aldatmaz. cok para kazananın da oyle. denemek istersen 1-2 ay onunla görüşeme. bak gör03 Yorumla
Soran+1 yılkendimde zengin bir ailenin kiziyim .. bu gune kadar her istedigim alindi ve her emrettigim yapildi .. yani gormemis biri kesinlikle degilim .. tam tersi herseyin en iyisini gordum bu gune kadar .. soz konusu olan kisi benden yasca buyuk 12 yas :) yani benden iyisini bulup aldatacagini zannetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKız tarafı hakkında konuşmadım hemen hemen. kız zengin ise sevgilisi bunu biliyorsa erkegin saglam yere kapak attım diye düşünebilecegini de düşünmelisin. her erkek farklıdır. ama bu para olaylarında kızın da erkegin de gözü dönebilir. emin olmadan birşey yapmamalısın. simdi senle hiç tartışmazsa bil ki parandan ötürüdür. cünkü sen her istedigi alınan birisin. senle ara sıra tartışıp tartışmadıgını düşün ve izle. tartışmalı. konu ne olursa olsun. basit bile olsa. gözden kacırırma
Soran+1 yılbenim demek istedigim evet kendim zenginim ama o benden kat ve kat daha zengin .. daha kudretli bir ailesi var yani benimle param icin beraber olmaz .. kendinde daha cok var cunku
+1 yılYalan dostum aşk diye birşey yok. Köpek gibi sevsen de evlendikten birkaç sene sonra sıkılmaya başlayacaksın, insanoğlusun , yaz gelir kar , kış gelir güneş ararsın aradigina ulaşmanın en ıyi yolu da paradır. Sen evlen mantık kullan. Oyle ya da böyle pişman olacaksın evlendigine bari hayatın güzel olsun :-) gerçekler acıdır, kimse kabullenmez. üzgünüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılmantikli
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. eğer ta.. öhüm dalga geçmiyorsan ki pek inandırıcı bulmadım yanlış yoldasın tabi renkler ve zevkler tartışılmaz herkes içinde öncelikli olan farklıdır bunu şu ana kadar öğrenmiş olman lazım kimi paraya tapar kimi bilgiye kendi önceliklerini en iyi sen bilebilirsin benim düşüncem çok kolay ulaşılanın hiçbir değeri olmadığı yönünde
00 Yorumla
+1 yıleger okuycaksan bu soruya cok guzel cvbım var okuycaksan yazıyım yoksa bosuna ugrastırma bıraz uzun ama emın ol kararındada etkısı olur sorununda cvbı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılokuyacagim elbet keyfe sormadik soruyu
- +1 yıl
oku ozman paylastım dun bıtane daha yorumum var ona bak
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ya bir gün evli bir kadınken aşk sana gelirse o zaman ne yapacaksın?
Hayatını sevmediğin birisiyle geçirmeye hazır mısın,bütün hayatını.010 Yorumla
Soran+1 yıldegilim ama asik oldugun biriyle evlensen bile her an baskasina asik olabilirsin .. haksizmiyim?
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılasik olup kopanda cok ama .. kime desem boyle diyor
Soran+1 yılhayir sadece para degil .. onula evlenirsem hereks bana saygi duyacak herkes imrinecek .. taninan biri olacagim .. bu dusunce benim kafami karistiriyor
Soran+1 yılolacagim
asla evlenmezdim..kendine yazik edersin..hersey mal mülk degildir
11 Yorumla
Soran+1 yıldegil ama zaten asik olamiyorum .. bir de mantiktan olmayim diyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kaç ay arkadaşlık et söz gibi belki aşık olursun kendi durumunu analiz et baka hoşlantı var mıdiye eger varsa evlen ki hoşlantı zamnla aşkı doğurur ama baktın hoşlanmıyrsun falan evlenme kanımca
016 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama annem nikahta keramet var diye tutturdu .. maddiyata asla onem vermeyen babam bile bu evliligin olmasindan yana kafam cok karisik ne yapacagim bilmiyorum .. belkide onlar beni kotu yonlendiriyorlar .. babam biz senin gozunun icine baktik bu yasa gelene kadar rahat yasaman icin ne gerekiyorsa yaptik diyor ... arkadaslarim zaten ayni seyleri tekrarlayip duruyor .. aklinimi kacirdin mutlaka evlen diyorlar .. hic asik olamadim ki ben simdi olayim :(
Cevap sahibi+1 yılooo her nikahta keramet olsaydı boşanan çiftler niye boşanıyor.aslında biliyorrmusun hepsi kader inançlı birisiysen eğer istihareye yat derdim sana
Soran+1 yılzaten ben seninle ayni dusuncedeyim ama annem iste .. kafam cooooooook karisik
Cevap sahibi+1 yılbenimde annem benim istedğim çocugu istemyr ya bu aneler niye böyle ;(
Soran+1 yılaa wallaha neden istemiyor?
Cevap sahibi+1 yılben bilg.müh oda ziraat müh. neymiş benden düşükmüş olmazmış ;(
Soran+1 yılhaha allah allah :) belki annende zengin damat istiyordur
Cevap sahibi+1 yılöyle zaten kuzum resmen istemiyor yaani
Soran+1 yılama cok fark var mi ki arada?
Cevap sahibi+1 yılbence aşk varsa ne olursa olsun fark etmez ama anlatamyr insan ve dediğin gibi zengin istiyor
Soran+1 yılsizde zengin misiniz ki ? ailem bizde zenginiz diye istiyor .. hani benim her istedigim alindi vs vs esin alamazsa mutsuz olursun diyorlar
Cevap sahibi+1 yılorta halliyiz aslında ama annem ondan değil sanırım elaleme karşı kocası zengindir gibisinden çünkü bikere bana dedi seni müffetiş istedi vermedim gerek doktorla falan evlensen ya ama insan mutsuz olduktan sonra doktoru ne yapsın demi ;(
Soran+1 yılsoyle bir durum var ama .. bence annene soyle onu zengin ailelerde zengin gelin ariyor diye :) belki vazgecer .. grci vazgecmeyede bilir .. anne bu benim sevdigim olmadigi icin sicak bakiyorum eger olsaydi asla bakmazdim benim tur nir evlilige .. bn zaten asik olamiyorum hic olmazsa mantik olsun diyorum
Cevap sahibi+1 yılyok ya bunla ikna olmaz ama şöyleki istemdiği bir evlilik yapmakta istemiyrm bende çıkmazlardayım ;( seni anlıyorum bence bir deneme sürecinden geçir damat adayını hemen karar verme
Soran+1 yılgecirecegim .. tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica edrim ;)
+1 yılYa onunla evliyken başka birine aşık olurdan? naparsın?
Bırak bu işi zaten iyiymiş ailenin durumu hani iyi olmasa neyse.12 Yorumla
Soran+1 yılbu risk her zaman var sevdigin biriyle bile evlensen baskasina asik olabilirsin
- +1 yıl
Para için evlenme bence
+1 yılMantık evliliği olur. Yapanı anlarım ama bana göre değil. Söz konusu olan şey beraber bir ömür geçirmek ve bence bu gerçekten sevmediğin bir kişiyle olmaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılbelkide haklisin ama kimseyi sevemiyorum .. asik degilim .. universite yillarimda bile olamadim .. olacagimda belli degil .. zaten asik olup evlenenlerinde durumu herkesin maglumu .. ask hersey degil ki
- +1 yıl
doğru kişiyi henüz bulamadığından da böyle düşünüyor olabilirsin.. ben de hiç aşık olmadım ama bu olamayacağım anlamına gelmez. bahsettiğin şey evlilik, hadi sevgili olmak desen neyse. çok ama çok iyi düşün derim aşk her şey değil belki ama para da her şey demek değil.
Soran+1 yılbilmiyorum .. benim dusuncem su yonde zaten asik olamiyorum hic olmazsa mantik olsn .. ya bunu kabul etmeyip asla asik olamazsam?
- +1 yıl
bunu bilemeyiz. ama gerçekten sevmediğin biriyle aynı ortamı paylaşıp aynı havayı soluyacaksın ve belki de ondan çocukların olacak. içindeki sesi dinleyip acele karar verme yeter, doğru yolu zamanla bulursun..
Soran+1 yılailem 1-2 yil nisanli kalin diyor .. bakacagiz artik
+1 yılvalla dogru demısler ama aşk olmadan ne bıleyım ınsan bısey hıssetcek bı sure sonra anlamsız bı bırlıktelıge donusmesın ınsallah evet buraya sorman sacma bızım cevaplamamız daha sacma senın bızı dınlemen daha dahaaa ))
00 YorumlaZaten hemen asik olunmaz zamanla tanidikca olursun. Bir sure flort et, baktin hoslaniyorsun o zaman isi ciddiye bindirebilirsiniz.
00 YorumlaÖyle bir şey olsa kendimden hayatımdan nefret edebilirdim. Sevdiğim adam olmadıktan sonra kendimi niye birine bağlayayım. Bir de onunla aynı yatağa girmek var ıyk.
00 Yorumla
+1 yılsevemeyeceğinden eminsen evlen derim zaman sevdirir belki
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ama evlenirsen bana yalıda bir iş versene
00 YorumlaYaparlar ama birtek kendileri bilir. Belli etmezler. :)
00 Yorumla
+1 yılçok zenginse ilerde seni ezmeye kalkabilir adımlarını dikkatılı at derım
04 Yorumla
Soran+1 yılkendimde zengnim ama :)
- +1 yıl
o zaman zengın bırıne gtmeye çalşmayanı bnce bekle aşık oldugun bı adam çıkar :))
Soran+1 yılbilmiyorum .. ask bana cok uzak .. kimseye asik olamiyorum
- +1 yıl
olursun olursun
Gel benimle evlen param yok ama mutlu ederim valla bak :D
00 YorumlaBen anlamam kafana yatıyosa evlen işte kimsem yokmuş en azından çevrende birileri olur
00 Yorumlaadam çok öküz değilse evlen derim .
00 Yorumlazamanla aşık olursun...
00 Yorumla
+1 yılyapmam. bayanlarla belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmiyceksen numarasını versene panpa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşcinsel değilim ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğaoğlularından mı kız enişte
05 Yorumla
Soran+1 yılehehe hyr canım benim
Cevap sahibi+1 yılEvlen anasını satiym hayatınk urtlur.
Soran+1 yılciddimisin?
Cevap sahibi+1 yılTabi sevgi karın doyurmuor.Evlilik aşkı öldürüo.Evlen bissüürü paran olur
Soran+1 yılhaklisin
+1 yılbnce evlen bn olsam evlenırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
iste paryla mutlu olan bı ınsanım cok para bnı mutlu edıyo fakır bı adamdan daha ıyıdır emın ol ıstedın herseye sahıp olursun yardımcıların bır dedini iki etmez daha ne ıstıyosun
Soran+1 yılhic aski tatmadim .. o yuzden ne kacirdigimi bilmiyorum
- +1 yıl
boswer kocana zamanla asık olursun
cok iyi ya evlenmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum .. kafam karisik :)
+1 yılkafalar güzelmiş diyorum.
00 Yorumlaadam gidici mi değil mi o önemli!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılşu an evlendin mi?
00 Yorumla
+1 yılerkk bakmyn bile
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?