Evlenmeden önce konuştunuz mu bu konuyu? "Ben evlendikten sonra çalışmanı istemiyorum." diye önceden dedin mi? Bu arada eşin ne iş yapıyor, meraktan soruyorum.
Evde oturup para yemesin. Çocuk olunca masraf çok oluyor. Para yemek yerine, para katkısı sağlamak çok daha mantıklı. Zaten önceden konuşmadığımız bir şeyi talep etmen doğru değil.
Kardeşim ne anlatıyorsun? Hikayeni her defasında değiştiriyorsun. Önce maaşım 40 bin diyorsun sonra primlerle 50 bin oluyor diyorsun. Sonra bahane olarak stres yüzünden yaşlanmasın diyorsun. Sonra zaten işten çıkacağını söylüyorsun. Hikayeyi sürekli işine gelecek şekilde eviriyorsun. Her şekilde haksızsın.
Hikayeyi gayet de evirdin. Evirmediysen de bir sürü şeyi eksik anlatıp duruma göre parça parça bilgi verdin. En başında hiçbir koşulda çalışmayan eş istediğini söylememişsin. Bu durumda başkasının çalışma özgürlüğüne müdahale edemezsin. Haksızsın.
Yaslanmasın mı anladıgım kadarıyla karınız işten dolayı gergin olmasını istemiyorsunuz cunku bunun normal ve cnsel hayatınızı etkileyebileceğinimi dusunuyorsunhz
Koşullar iyi gibi gprunmıyor açıkcası ev hanımı olmak kadın için bağımsızlıgın hemde ekonomik özgürlügün kısıtlanması demek ki bunu 50bin kazanan birisi için karınız okeyse sizin için iyi ama eşiniz için yanı şeyi diyemem
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Ben 25 yaşındayım boksörüm 40 bin alıyorum esim de çalışıyor ben ona otur evde para ye diyorum haksız mıyım çalışmasın?
Kızlar Ne Diyor
eviniz kira mı aldığım paraya yetiyor mu peki çocuğunuz var mı
kira değil primlerle 50 bin oluyor maaşım yetiyor iki kişiyiz kadınlarda stres erken yaşlanmaya sebep oluyor
Sen eşinin yaşlanmasınndan mı korkuyorsun
Bence haksızsın. 40 bin iki kişi için az para.
primlerle 50 bin oluyor
En başta çalışmayan bir kadınla evlenseydin. Çalışan kadınla evlenip sonra onun çalışma hayatına müdahale edemezsin.
stres kadınlarda erken yaşlanmaya sebep oluyor
Stres herkeste erken yaşlanmaya sebep olur.
En başında çalışmak istemeyen kadınla evlenseydin.
eşimde evlendikten sonra çalışmaya başladı
Evlenmeden önce konuştunuz mu bu konuyu? "Ben evlendikten sonra çalışmanı istemiyorum." diye önceden dedin mi? Bu arada eşin ne iş yapıyor, meraktan soruyorum.
BİM de çalışıyor
Diğer soruma cevap vermedin.
hayır konuşmadık ama şu an evde otur para ye diyorum
Evde oturup para yemesin. Çocuk olunca masraf çok oluyor. Para yemek yerine, para katkısı sağlamak çok daha mantıklı.
Zaten önceden konuşmadığımız bir şeyi talep etmen doğru değil.
evde çalışsın çocuk yok
türkiye şampiyonaları başlıyor beni izlemeye gelmesini istiyorum
En başında hiçbir şekilde çalışmak istemeyen bir kadınla evlenecektin. Haksızsın.
esim işten çıkıcak zaten
Kardeşim ne anlatıyorsun?
Hikayeni her defasında değiştiriyorsun.
Önce maaşım 40 bin diyorsun sonra primlerle 50 bin oluyor diyorsun.
Sonra bahane olarak stres yüzünden yaşlanmasın diyorsun.
Sonra zaten işten çıkacağını söylüyorsun.
Hikayeyi sürekli işine gelecek şekilde eviriyorsun.
Her şekilde haksızsın.
değiştir mıyorum eşimin işten çıkmasını istiyorum eşim başta istemedi ama ay sonu çıkacak neden haksız değilim
Hikayeyi gayet de evirdin. Evirmediysen de bir sürü şeyi eksik anlatıp duruma göre parça parça bilgi verdin.
En başında hiçbir koşulda çalışmayan eş istediğini söylememişsin. Bu durumda başkasının çalışma özgürlüğüne müdahale edemezsin. Haksızsın.
50 bin kazanıyosan bi zahmet çalışsın kadın
iki kişiyiz ama
Yetmez kral iki kişiyede zor olur sıkışa sıkışa harcarsınız hem bi mekanda yemek yeseniz işte tatile cıkmak isteseniz falan falan derken yetmez 50 bin
yetiyor masrafımız yok kadınlara stres eken yaşlanmaya sebep oluyor
Yaslanmasın mı anladıgım kadarıyla karınız işten dolayı gergin olmasını istemiyorsunuz cunku bunun normal ve cnsel hayatınızı etkileyebileceğinimi dusunuyorsunhz
hem cinsel hayat hemde stres erken çökme esim de 25 yaşında
Koşullar iyi gibi gprunmıyor açıkcası ev hanımı olmak kadın için bağımsızlıgın hemde ekonomik özgürlügün kısıtlanması demek ki bunu 50bin kazanan birisi için karınız okeyse sizin için iyi ama eşiniz için yanı şeyi diyemem
Esim evde daha özgür olur işte yoruluyor koca parası yesin
Yedircek paran çok az mlsf bi kaç parça kıyafet alsa en az 10 bin
15 bin veririm ben eşime sıkıntı yok
Çalışsın çalışmak istiyomus iste
kadınlarda stres erken yaşlanmaya sebep oluyor
Oha ozaman stresten uzak duruyim
40bin cok değil
Haklısın kardeşim
40 bin yetiyorsa haklısın