Ekonomi okadar kötü ki Poponuza don alamama faslı geçmiş beyin noronlarini tazeleyemiyosunuz proteinsizlikten
Nasıl bu kadar zenginler?
Ekonomi okadar kötü ki Poponuza don alamama faslı geçmiş beyin noronlarini tazeleyemiyosunuz proteinsizlikten
Demin tiktokta bi kız profili gördüm.
90bin TL'ye alodan alışveriş yapmış. Zaradan, monaccodan poşet Oset çantalar almış. Herkes almış. Evi lüks içinde. Gittiği mekanlar, doğum günü partileri şato gibi.
Bizim klasik yatırımcı insanlar zenginler ama daha sakın, gösterişsiz hayat yaşıyolar. Paralarını car cur etmiyolar
Benim demek istediğim nasıl bu kadar car cur edebilcek parası var. Arkasındaki mantık veya matematik nedir?
Bende yapmak isterim.
Es*c falan demeyin. Hiç öyle durmuyor daha çok bu kıza esc gelir para kazanmak için öyle söyliyim. Zengin yani apaçık ortada.
Cevap
3Cevap
Veriyorlar parayı alıyorlar yani haram para tez gelir tez biter cano
Onu biliyoruz zaten. Kaynağı sordum
Kaynağı esc mk
Ay kara cahil
genelde kızlar öyle düşünmeden para harcıyorlar bir de kolay gelen para kolay gider derler o para kolay geliyor demek ki
Babası fabrikatör, şirket sahibi vs. Olabilir
Fabrikatör insanlar da tanıdım. Babamdan 5000 tl indirim alabilmek için kırk takla attığımız bilirim.
O tarz insanlad car cur ne kızına parayı ettirir ne kendi.
İndirim mi
Baska bisey var bu işte ama ne.
Mesela özlem öz'ü biliyoz. Fenomenlik yapıyor ama kara para aklayanların piyonu. Ve aldığı kıyafet hareketi, ordu adeti aşırı köylü gibi duruyor.
Ama bak tiktokta gördüğüm bu kız gibi ve daha niceleri sanki zenginlik içine doğmuş. Bambaşka eveendengibi. Zengin gözükmeye çaba harcamadan zengin gözüküyor
İndirim denmez bişey alıp satmıyoruz. Ama beni kurtarabildigin kadar kurtar dedi sana guveneniliypeum. Sanki adamın çatısı evi var da cebinde üç kuruş para yokmuş gibi ne kadar olur nası yapsak dedi 2 bin indirmek için 20 dk telde konuştular.
Herkesin babası bir değil işte
Ayrıca o tarz lüks yaşayan çoğu kızda sugar daddysi var. Veya herkesle takıldıkları için sırf onlarla takılmak için sürekli onları arayıp mekana götürüp yedirip içirip sözde erkeklik yaparak hesabını ödüyorlar
Ben bu kızı stalkladım. Hesabını gezdim yani. Çevresi de var aynı onun gibi
Ve hareketleri nasıl diyim sonradan görme değil.
Aldığım izlenim; "arkadaşları da aynı onun kadar zengin ve beraber yiyip içiyolar. Yurtdışına gidiyolar. Hesap iteleme yok "
yönündeydi.
Hayır babaları ayda milyarlar aklasa bu kadar özgürce paylaşım yapamazlardı.
Ozmn neee ne bu paranın kaynağı
Sende ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten sosyal medyada gördüğümüz o lüks, şaşaalı hayatlar çoğu zaman merak uyandırıyor. Bazılarının ailesi zaten oldukça varlıklı; hem eski paradan hem yeni işlerden gelen gelirleri var. Kimi de sosyal medya sayesinde sponsorluklarla, iş birlikleriyle önemli gelir elde edebiliyor. Genellikle yüksek gelirlere sahip aileler veya "network"ü geniş, bağlantıları güçlü insanlar olduğunu görebiliyoruz. Bütçe planı yapmadan deli gibi harcama da çoğu zaman aileden gelen ekonomik konforla oluyor. Herkesin finansal gücü farkı ve hayatta gösteriş peşinde olan da sade yaşayan da var. Geride matematik, ya çok sağlam bir miras, ya da yaratıcı gelir kaynakları var. Dışarıdan cazip gelse de kontrolsüz para harcamak uzun vadede riskli. Senin potansiyelin farklı alanlarda parlayabilir, sende de o ışık var! Birikerek ve bilinçli büyüyen zenginlik kalıcıdır, unutma. YTD 😛✨
Birkaç kuşaktan beri zenginler yani
Aynen, "eski para" derler ya; o zenginlik nesilden nesile aktarılmış. Şans ve miras bazen her şeyden hızlı işler 😄💸