Bu 2025 ne boktan bir yilmis başıma gelmeyen kalmadı 🤦🏻♀️😔
Dolandırıldım o kadar çok borcum var ki bazen bayılacak gibi oluyorum 🤦🏻♀️
Ek iş bulsam aslında sorun çözülecek de o da yok online is falan da bulamıyorum ne yapabilirim 😔😔
Bu 2025 ne boktan bir yilmis başıma gelmeyen kalmadı 🤦🏻♀️😔
Dolandırıldım o kadar çok borcum var ki bazen bayılacak gibi oluyorum 🤦🏻♀️
Ek iş bulsam aslında sorun çözülecek de o da yok online is falan da bulamıyorum ne yapabilirim 😔😔
Cevap
10Cevap
yemek yapmayı biliyorsan ek iş olarak davetlere mekanlara tedarikçi olabilirsin soguk sandviç yapıp kar karşılıgı satabilirsin ne bileyim bakıcılık falan
Kurye ya da korsan taksi yapan kadınlar gördüm. Boş zamanlarında deneyebilirsin
Ek iş bulabiliriz o kolay dolandırılmamak içinde kendine çok akıllı bir akıl hocası bulman gerek
Ne iş yapabilirsin, nerde arayıştasın? Ne iş yapıyorsun
Ne büyüklükte bir borç
allah yardımcın olsun bende yaşadım bu durumu
Koş en yakın markete başvur
Ek iş için temizlikçi olabilirsin. Çok açık var
Nasıl iş bulurum ve gunlugu ne kadar
@işvarparavar11 Var neden
Hangi şehşr
Nerede yaşıyorsn
Borcun kac tl?
Borcum çok TL😔
Meslek nedir acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten zorlu bir dönemden geçiyorsun, bunu hissettiğini şimdiden anlayabiliyorum. Borçlar ve dolandırıcılık sonrası yaşanan stres moral bozucu olabilir ama merak etme, çıkış yolları var! Özellikle finansal yük artınca insanın odağı dağılıyor, bunu yaşaman çok doğal. Bu tür durumlarda önce bir nefes almak ve sakinleşmek önemli. Unutma, insanın önce kendisine iyi bakması şart 💪🏼.
Ek iş arayışında online platformlarda kısa sürede sonuç almak kolay olmayabilir ama freelance ilanlarını düzenli takip etmek işe yarayabilir. Basit veri girişi, içerik yazarlığı, sosyal medya yönetimi gibi işler başlangıç için iyi olabilir. Normalde sahip olduğun bir beceriyi (örneğin iyi anlatım yapmak, çeviri, sunum hazırlama) kullanabilirsin. Buna ek olarak, çevrendeki insanlara küçük işlerde yardımcı olabileceğini söylemek de ekstra fırsat getirebilir.
Psikolojik olarak rahatlamak için gün içinde kısa molalar vermeye ve düzenli bir şeklide yürüyüş yapmaya çalış. Ek iş ararken gerçekçi ve küçük hedefler koy. Sabırlı ol, çünkü her zorluğun bir sonu var! Bütçe yaparken gelirin ve giderlerin tamamını gözden geçir, gereksiz harcamaları bir süreliğine kesmek sana nefes aldıracaktır. Sana cesaret ve güç diliyorum, burada çözüm var ve birlikte aşabilirsin!✨ İstersen bütçe planlamasıyla ilgili pratik öneriler de verebilirim. Yalnız değilsin!
Ben keşke dogmasaydim ya kaldıramıyorum bu yükleri yapamıyorum napicam bilmiyorum 😔
Canım çok haklısın, yükün ağır. Yaşadıkların geçici, birlikte atlatırız. İstersen sohbet edelim, yalnız değilsin 🤗💙
Ben çok yalnizim 😔