Pavyon ve gazinolarda çalışmak maddi ve manevi anlamda nasıl sizce?

Bu konu çok yargılamaya açık ben de yıllarca hep pavyonları, oraya giden adamları, çalışan kadınları yok saydım hep ahlaksızlar dedim yargıladım hala da yargilarim var ama çok kötü bir dönemden geçiyorum her anlamda o yüzden bu yolu düşünmeye başladım. Karakter ve hayatıma tamamen zıt asla bana uymayan yerler ve işler aslında ama insan zora düşünce çıkmaz sokakta gibi hissedince düşünüyormuş demek ki. Çok korktuğum yerler ve iş ama hem eğitimim hem hayatımı devam ettirebilmek ve intihar etmemek için hem de hayatımı düzene sokmak için para biriktirebilmek amacıyla bunu düşünüyorum lütfen yargılamayın. Oraları bilenler, çalışanlar veya bir şekilde gerçek bilgisi olanlar cevaplarsa çok iyi olur. Hem maddi anlamda gecede ne kadar çalışarak ne kadar para kazaniliyor pavyonda çalışarak hem de şartları ve yaptıkları iş tam olarak nedir? Sadece istediğim miktarda parayı (biraz büyük bir miktar) biriktirene kadar düşünüyorum benim için aşırı zor olsa da bu yol. Bunu düşünmeyi bile hiç istemezdim fakat ciddi olarak hayatımda aşırı kötü bir dönemdeyim çok uzun süredir ve daha da kötüye gitmemesi için bu yolu düşündüm. Detaylarıyla bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada yaşım 22. Bundan önce çok çalıştım ama üç kuruşa kölelikten başka iş değil Türkiyede çalışmak, şu an iyi bir üniversite ve oldukça iyi bir bölümdeyim fakat alttan almam gereken çok fazla ders var birkaç dönem uzatmam gerekiyor bunun için de oldukça fazla para biriktirmeliyim özel uni olduğu için. Onun dışında da çok fazla problemim var bunları çözmek için hiç istemesem de en uygun yol pavyonda çalışmak gibi geliyor. Ahlak bekçiliği yapmayıp ciddi anlamda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Pavyon ve gazinolarda çalışmak maddi ve manevi anlamda nasıl sizce?