Bu konu çok yargılamaya açık ben de yıllarca hep pavyonları, oraya giden adamları, çalışan kadınları yok saydım hep ahlaksızlar dedim yargıladım hala da yargilarim var ama çok kötü bir dönemden geçiyorum her anlamda o yüzden bu yolu düşünmeye başladım. Karakter ve hayatıma tamamen zıt asla bana uymayan yerler ve işler aslında ama insan zora düşünce çıkmaz sokakta gibi hissedince düşünüyormuş demek ki. Çok korktuğum yerler ve iş ama hem eğitimim hem hayatımı devam ettirebilmek ve intihar etmemek için hem de hayatımı düzene sokmak için para biriktirebilmek amacıyla bunu düşünüyorum lütfen yargılamayın. Oraları bilenler, çalışanlar veya bir şekilde gerçek bilgisi olanlar cevaplarsa çok iyi olur. Hem maddi anlamda gecede ne kadar çalışarak ne kadar para kazaniliyor pavyonda çalışarak hem de şartları ve yaptıkları iş tam olarak nedir? Sadece istediğim miktarda parayı (biraz büyük bir miktar) biriktirene kadar düşünüyorum benim için aşırı zor olsa da bu yol. Bunu düşünmeyi bile hiç istemezdim fakat ciddi olarak hayatımda aşırı kötü bir dönemdeyim çok uzun süredir ve daha da kötüye gitmemesi için bu yolu düşündüm. Detaylarıyla bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada yaşım 22. Bundan önce çok çalıştım ama üç kuruşa kölelikten başka iş değil Türkiyede çalışmak, şu an iyi bir üniversite ve oldukça iyi bir bölümdeyim fakat alttan almam gereken çok fazla ders var birkaç dönem uzatmam gerekiyor bunun için de oldukça fazla para biriktirmeliyim özel uni olduğu için. Onun dışında da çok fazla problemim var bunları çözmek için hiç istemesem de en uygun yol pavyonda çalışmak gibi geliyor. Ahlak bekçiliği yapmayıp ciddi anlamda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Hic tanımadığın senden kat ve kat büyük bir erkek sirf o mekanda masasinda oturdun diye , cunku seni kiraladı diye sana kol atıcak , opmek isticek , dokunacak. İsin kötüsü oraya sohbet icin gelmeyecek. Kandirabilirse otele goturucek , kandiramazsa orada ne kadar yapabilirse. Şimdi bunu kaldirabilecek misin sen? Bu işin içinde yıllarını vermiş kadınlar bile kaldiramiyor ve kafa güzel geziyor. Kisa yoldan cok para icin en basit yollardan bir tanesi. Ama şunu da düşün çevrenden birisine denk gelirsen nolacak , bir arkadaşına mesela. Bu haberler öyle bir yayılıyor ki bilirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılAnladim yok ben vazgeçtim zaten bundan önceki cevaplar bundan daha kötü şeyler olduğunu soyler sekildeydi baya korktum düşüncesi bile yok bende artık. Soruyu da sileceğim 24 saat geçmesi gerekmiş.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşım 22 , yaklaşık 11 senedir bu işi yapıyorum. Babam da 35 yıllık müdür.6 senede kendimiz pavyon işlettik. Kızların günlük bi yevmiyeleri olur. şu an ortalama 3 k. Bide masada 1 bardak içkinin yarısını alır.1 bardağı 500 ,250 kız 250 dukkana kalır. Bi bardağı da 5 6 dk içer kızlar ortalama. Masada karşıdaki adam ile sohbet edersin temeli bu. Karşındaki sapık da olabilir. İllaki elemeye öpmeye çalışan olurr. Ama bunları yaptırmak sana kalmış. Yaptrurisan müşteri tutarsın daha çok kazanırsın. Cikip sahnede oyun havasi oynamak zorunda değilsin. Oynayanlar ekstra para alir zaten. Agzin laf yapıyor ise masada sadece sohbet ederek de para kazanırsın. Zengin olduğunu düşündüğün biri ile dışarıda görüşüp ilişki yaşayıp para kazanırsın bunlar tamamen sana kalmış. Dukkanlarda hiç bi şekilde zorlama vb. yok. İstediğin gibi çalışırsın. Zaten hergun polis denetime geliyor. Ekstra merak ettiğin bisi var ise sorabilirsin
011 Yorumla
Soran1 yılTesekkurler cevap için ama vazgeçtim dünkü gerçeklerden sonra korktum baya zaten yapsaydim zorunda olduğum için yapardım istemiyordum hiç. Birkaç kişi arka planı anlattı vazgeçtim tamamen.
Cevap sahibi1 yılZorunda olduğun için yapılacak bi iş degol. Para için yapılacak iş değil. Eglenmeyi parayı alkolü sevmen lazım. Yoksa yapamazsın zaten. Hayırlısı olmuş senin adina
Cevap sahibi1 yılAltta yazan yorumu okudum. Zorla müşteriye satarlar , alkolün bisi atarlar felan diye. O tarz şeyler mümkün değil. bunlar üst düzey suc. Patronları tutkular , dükkanı komple kaparitlar senim tek bir ifaden ile. Öyle dediği gibi seyler yok yani
Soran1 yılAma sanki gerçekte çok fazla öyle olaya şahit olmuşlar gibi söylemişler yani bilemedim siz de o işi yapmış birisiniz aslında daha iyi bilirsiniz de kafam daha çok karıştı. O dün okuduklarimdan sonra herhalde adım bile atamam oralara.
Soran1 yılSigara hiç içmem sevmem alkol çok nadir sadece bi mekanda eğlencede partide falan içerim yılda ya 1 ya 2 kez en fazla. Ben içki içmem diye dusunmustum sadece içiyor gibi gözüksem demiştim. Eğlenmeyi severim ama asla öyle bir ortamda değil bi de sapıklar var dokunurlar diyorsunuz öyle şeylere de hiç gelemem. Ben birinden şey duymuştum eline erkek eli bile değmeden para kazanırsın ayda 150 200bin demişti öyle bi sey mümkün mü sizce
Cevap sahibi1 yılKendine temas ettirmek zorunda değilsin. Temas etmek isteyen olur , ben musade etmiyorum dersin. Kimse bisi demez , israrci olursa masadan kalkarsin.. Alkol olayı dükkandan dükkana değişir. Kimjsj zorunlu kimisi alkol görünümlü meyve suyu verir. Dayak , zorlamam, satma , hap olayı, senet felan hiç biri yok. Bunlar büyük suçlar, hiç bir patron bunları göze alamaz. İstersen hesabımı açıyım, Detay istersen sor. Cevaplarım
Soran1 yılOlabilir mesaj gondereblir misiniz bana bende gonderilmiyor da
Cevap sahibi1 yılHesabımı açman lazım gizlisin
Cevap sahibi1 yılAçmadn
Soran1 yılTakip ettim oldu mu
Cevap sahibi1 yılOldu , yazdım
1 yılUzaktan kolay para hoş geliyor ama içine girince öyle değil tatlim
seni maddeye dusururler
Alkolüne bişi atıp otelde bı güzel bedavadan anladın sen ifsan çıkar tehdit yersin rezil olursun
Rızan yoksa bile zoraki tehdit seni begenen müşteriye satarlar
Gasp darp her türlü pislik olay
Takip huzursuzluk yaşarsın
Takık saplantin olur evinde ölü bulunursun224 Yorumla- 1 yıl
Benimde kziim var bekarım destek yok extra işlere gidiyorum yorgunluktan canım acıyor mk
- 1 yıl
Namus bekciili yapmak düşmek bize düşmez de bu riskeleri göze alcakmisin
Soran1 yılBunları okurken bile korktum... cidden çok korktuğum ve kimsenin öğrenmesini istemediğim bir şey bu ama bundan başka yolum yok gibi intiharı düşüncek duruma geldim ailem beni evden kovdular ve tüm bunları ve okulumu ogrendiklerinde yine kovacaklar şu an da zorla kalıyorum burada gidecek yerim olmadigindan. O yüzden bu yolu düşündüm yazdiklariniz beni çok korkuttu.
- 1 yıl
Kadın sığınma evine gidebilirsin
- 1 yıl
Bilgilendiririm
Soran1 yılSiz de mi oralarda çalışıyorsunuz?
- 1 yıl
Saçma slke şeylerin içine girme kızım o dışardan görüldüğü gibi basit şeyler değil
- 1 yıl
Seni hele maddeye dusursunler bak ne oluyor paran olmayınca grup şekilde kabul etmek zorunda kalacaksın sırf o maddeyi almak içmek için ne diyosun bilmiyisumn uzak dur diyorum
- 1 yıl
Pezvnlerin olcak bedavadna seni anladın sonra istediklerine satacak komisyon alcaklar sigara parası detsej çık biz seni kollayayalim abilerin olarak dicekler admai vururuz doveriz sikariz derler seni de harcarlar bu işleri ne sandiniz
Soran1 yılYalnız ben sigara bile içmeyen rahatsız olan biriyim istemediğim halde beni nasıl maddeye alistirabilirler ki gerçekten yaparlar mı bunu ben farkında olmadan?
- 1 yıl
En basiti kahvene koyarlar anlamazsın ruhun duymaz
- 1 yıl
Seni uyutup otele götürüp neler neler yaparlar valla kızım trol olduğunu dusujuyorum bir yandan gerçekleri soleyip vazgeçirmek için uğraşıyor um. umarim. trollsindur
Soran1 yılYok ben oralarda da kalacak biri değilim. Aslında hani o gördüğünüz popüler kişiler var ya lüks yaşayan instagramdaki kızlar hepsinin de ne yaptığı ne olduğu belli fakat belli etmiyorlar. Onlar gibi birçok kişiyle olabilecek biri de değilim ben para karşılığı en azından sadece 1 tane zengin düzgün sevgilim veya öyle biri olsa hayatımda bana maddi destek olacak ben de ona eşlik edeceğim ki bunu çoğu ünlü ve popüler kadınlar yapıyor. Fakat öyle biri de nasıl bulabilirim onu bile bilmiyorum. Birine söylesem ayarlasa ama o da farklı kötü bi şeye giriyor o kisiler nasıl buluyor da öyle yaşıyorlar anlamıyorum.
- 1 yıl
Bebişim internet bağlantın var. Ablana inanmıyorsan aç youtube'u soramazsın kanalında kons çıkmıźtı veya baska paylasiar var izle. Sen istersen kelebek ol. O kanatlarını sökerken acımazlar. Ki ben erkek halimde bile o ortamlarda barınamadım. Bizi bile harcarlar cahil cesareti var sende
- 1 yıl
Onlar farklı sitedeker yayın yapıyor abonelikler felan 4msalaklar sayesinde kazanıyorlar yani bı iki foto görüp 31 için abone oluyolar sanirim
- 1 yıl
Vip takılan oluyor o fenomenler zengin elit öyle pavyon köşelerinde degildir
Soran1 yılYok maalesef ciddi olarak soruyorum tüm bunları ve hayatımda zaten çok kötü şeyler yaşadım su an sonu gelcek gibi her şeyin halledemezsem sorunlarımı.
Soran1 yılEvet biliyorum ama vip nasıl olmuslar yani kim onlara vip diyor nasıl olmuslar en varoş kişiler bile şu an ne duruma geldiler zengin erkeklerle sevgili olarak.
- 1 yıl
Yaisine bak yazma bana mk
Soran1 yılHayir cidden trol vs değilim merak ediyordum sordum ama haklısınız yani yok vazgectim korktuğum kadar varmış neden kizdiniz anlamadım
- 1 yıl
Erkeksin ve trollsun mk
- 1 yıl
Of yine vicdanime iyi niyetimdeen kaybediyorum kahretsin beni kandırmayın lan artık
Soran1 yılDegilim ama inanmiyosaniz sizin tercihiniz Allah aşkına kim bu saatte bunları düşunp buraya yazmaya uğraşır cidden kötüydüm ama burdakilerden gerçekleri duymak beni kendime getirdi
- 1 yıl
evet çok zor bu devirde anne olmak çalışmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılNormal bir işten çok daha fazla kazanırsın fakat normal bir hayatın olmaz ilişkin ailen olmaz kısacası sürekli taciz falan kafa olarak bitirir
116 Yorumla
Soran1 yılOrtalama aylık ne kadar yani değecek bir para mı onu merak ediyorum? Evet haklısınız en azından uzun bir süre normal hayatım olmamasına sabretmek zorunda kalırım yaparsam. Bu beni şu an bile aşırı üzüyor fakat başka yol düşünemiyorum her şeyi düşündüm ama yapamadım en son bu. Sürekli taciz gibi durumlar yani istemediğim şeyler gerçekten yaşar mıyım? Ben şöyle tahmin ediyorum o ortamı örneğin beni isteyen bi masaya oturturlar onlara içki icirmem para harcattirmam gerekir ve onlara eşlik etmek sohbet etmek hatta dokunmam bile. Yani ben youtube gibi yerlerde böyle izledim o ortamları biraz bi de dans ediyorlar kadınlar.
- 1 yıl
Ya sen çok masumsun o iş öyle değil ben o kadar anlattım sen niye beni tanımıyorsun mağdur paran yoksa kadın sığınma evi çözüm kimseye güvemme o işler bk yolu diyorum. hayatin sklr
- 1 yıl
Para güzelliğine ve cilvene göre değişir tahminimce biraz aşağısı biraz yukarısı 100 civarı kazanırsın ortalama taciz olayı illa olur elleme avuçlama vs o konuda kaçarın olacağını sanmıyorum onun dışında takıntı yapıp bela olmaya çalışanlar da olacaktır
- 1 yıl
Sadece taciz mi rızası yokken zorla satma madde düşürme darp gasp her türlü olay dönüyor
- 1 yıl
Sevda hanım a katılıyorum kasiyerlik garsonluk bulaşıkçılık yap ama bu tarz şeylere bulaşma
- 1 yıl
Bütün yorumlarda ben varım ya ben endişeleniyorum onun adına mk
- 1 yıl
Umarım. troll dur
- 1 yıl
@SevdaHanim___ umarım
Soran1 yıl@SevdaHanim___ evet anlıyorum sizi çok doğru olduğuna da eminim soylediklerinizin ama başka yol düşünemiyorum. Bir şekilde kendimi kurtarmam gerek.
Soran1 yılOf çok kötü bunları okumak ve düşünmek bile korkutuyor beni.
Soran1 yıl@SevdaHanim___ anladım yani o videolardaki gibi değil arka plan çok kötü diyorsunuz
- 1 yıl
Ben daha bişi demiyorum
Soran1 yılMaalesef yaptım ama hiçbir işe yaramıyor asıl onları yaparak hayatim mahvoldu zaten. Yani benim amacım kısa sürede çok para kazanıp en azından kendi mesleğimi yapmak. Bu da ya bi zengin erkek sayesinde mümkün gibi ki öyle biriyle nasıl tanışabilirim bilmiyorum bile ya da pavyonda çalışarak ama bu tüm yazılanlardan sonra vazgecicem gibi bu yoldan baya korktum.
- 1 yıl
Yok sen akıllanmazsin eğer trol değilsen yazdikalrina dayanarak söylüyorum sen harcanirsine bu cahillikle
- 1 yıl
Zengin erkek nedir Allah aşkına bir ekege muhtaç misin sen gururlu ol biraz kendine saygın olsun ekndi ayakların üstünde durmayı öğren yanındaki insanın garantisi yok
Soran1 yıl@SevdaHanim___ zaten gurursuz biri olsaydım o dediğim kişiler gibi olurdum çoktan öyle karakterde biri değilim size laf ve kendimi anlatmicam daha gerçekleri duydum ve bitti o dusuncelerim bu kadar.
Gizli Üye(30-35)1 yılAskım pavyon işletenler kendi çapında ot, hap, gasp herseyin icinde oluyorlar. Senet imzalatirlarsa, kole ederlerse daha yazmayacagım çok şey var.
Bunların altından 1.60 boyun 60 kilonla kalkabilir misin?
047 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani? Ne gibi? Düzgün bir şekilde işimi yapıp çok fazla para kazanma gibi bir durum olmaz mı yani? İşin de ne olduğunu tam bilmiyorum araştırmaya bile korkuyorum aslinda.
- 1 yıl
Uzak dur kızım uzak anlamiyormusun hayatın s... Kilir
Cevap sahibi1 yıl@SevdaHanim___ yine bir yardım başlığında denk geldik. Evden kacanlar, pavyon nedir bilmeyenler. Ama her başlıkta yardım seversin sanırım ben senin kalbine aşık oldum
- 1 yıl
Hatırlayamadım sizi ama :)
- 1 yıl
Hayatı mavolcak üzülüyorum tanımıyorum endiseleniyorum
Cevap sahibi1 yıl@SevdaHanim___ o zamnda gizliydim. Sen alkol almistin o gece sanırım hafif cakır keyiftin
Cevap sahibi1 yılNeyse konu bu değil.
- 1 yıl
Hatırlayamadım valla :) dm hatirlat
Cevap sahibi1 yılSana cok ortam görmüş bir abin olarak söylüyorum. Üzerler. Cidden uzerler. Toparlayamazsın.
Cevap sahibi1 yılDm yazismadık. Kızın biri evden kacacaktı. Yine bir baskikta denk geldik benim yorumumda konustuk
- 1 yıl
Sığınma evine git dediğim kız mi
- 1 yıl
Sonra troll olduğu belliydi bende ml gibi yazdim
- 1 yıl
Merak ettim seni
Soran1 yılEvet şimdiden o hayatı yaşama düşüncesi bile aşırı üzüyor ve kötü hissettiriyor beni hiç öyle biri değilim ama başka yolum yok gibi bu kez de ailemle başım derde girecek beni evden tekrar kovacaklar zaten yaşadığımız bana yaşattıkları sorunlar bitmiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum cidden.
- 1 yıl
Kadın sığınma evi herhangi karakola git durumunu anlat talep et yerleştirirken veya ara ekip seni alır götürür
- 1 yıl
Daha ne diyim
- 1 yıl
Yerlestirken- yerlestirirler kuruma olcakti
Soran1 yılYani istediğim parayı biriktirene kadar bile hani örneğin 6 ay 1 yıl bile bu dediklerinizi yaşar mıyım böyle kötü sorunlar olur mu? Düzgün şekilde paramı kazanamaz miyim veya vermezler mi?
- 1 yıl
Sen yenisin ya hani her haltı yaşarsın orada o kadar solim
- 1 yıl
Yenisin diye diğer kızların ekmeğiyle oynucaksine diye onlarda rahat bırakmaz sıkıştırirlar adamlarını pzbklerini salarlad üstüne göz dağı verirler sıkıntı yasatirlar ne saniysoun sen bu isi
Soran1 yıl@SevdaHanim___ anladım cidden aşırı korkunçmuş ya bu kadar tahmin etmiyordum hala kafam aşırı karışık ama başka bir yol bulmaya caliscam umarım secmek zorunda kalmam bu yolu.
Cevap sahibi1 yılBak sana çözüm; ailem evden atacak diyorsun ya o zihniyetteki adamların eline düşmektense bırak kovsunlar. Okulu dondurursun gider tatil bolgesinde otellerde yatılı zaten 1 yıl gider calisirsin resepsiyonist, steaward falan oalrak osnra devam edersin okuluna. Niye bu kadar ısrar ediyorsun anlamadım
- 1 yıl
Kadın sığınma evinde kalıp çalışıp kadın sığınma evini sadece yatmak barınmak için kullanabilirisn para i biriktirip evini tutup düzenli temiz de çalışabilirsin yani anlastine güvenilir ortak kızlar bulup kirayida hafifletirsin ödemeleri faturaları ortak destek çıkarsınız ben daha bişi demiyorum mk yeter
Cevap sahibi1 yılYeterince ürkmüştür herhalde. İnan okulun uzayinca isitecegin laflar bir hiç. Oldu uzadı yani ne? Oldu yani.
- 1 yıl
Troll bu soruda mk
- 1 yıl
Zamanima yazık neyse
Soran1 yılYatılı derken bilmiyordum bunu yani ücretsiz oda veriyorlar mı çalışırken. Israr değil tabi ki asla istemiyorum öyle biri hiç değilim ama büyük miktarlarda paralar kazanmak zorundayım kısa sürede o yüzden tek amacım bu. Ve bir sürü şey denemeye çalıştım neyse ki bir şey yapmadılar ama hiç tahmin etmeyeceginiz kişiler neler teklif ettiler modellik, sunuculuk, oyunculuk işleri karşılığında. Ben de tabi ki kabul etmediğim için tekliflerini engelledim direkt o kişileri iğrenç şeyler inanamazsiniz. En azından model olabilsem dedim onda da kiminle is görüşmesi diye gitsem aşırı ahlaksiz teklifler ettiler kandirirlar kesin diyip onları da hic kabul etmedim. O yüzden bunda umutluydum biraz hiç istemesem de.
- 1 yıl
Bı insan bu kadar saf olamaz yani ısrarla ben kötü olmak istiyorum diyo b
- 1 yıl
Ne halt yersen ye bişi demiyorum artık
Cevap sahibi1 yılSaf değil para ihtiyacı. Ama bahsettiği hayatla elde edemeyeceğini kavrayamıyor.
- 1 yıl
Ln ben tek başına hem. ev hem çocuk yapiyosam o da tek herşeyi halldebilir
- 1 yıl
Benim destekcim. kimse yok iki işte çalıştımda oluyir yorgunluk vücudum açıyor mk
- 1 yıl
Yatak batıyor lan uyuyamıyorum açıdan
- 1 yıl
Gelmiş burada o olayım illa diyo ruhunda var kadının ben ne yapayım daha
Cevap sahibi1 yılValla ben çözümü sundum. Okulu donduracak. Gidip 1 yil calisacak. Bos vakitlerinde de zaten alttan verecegi derdleri ezberler. Sonra senesine kaydi baslatir tak tak verir.
- 1 yıl
Yok bunu keseler köşeye atarlar gercekse trol değilse kafaisna koymuş
Soran1 yıl@SevdaHanim___ trol değilim ama cidden vazgeçtim bilen birilerinden duymak iyi geldi ama ihtiyacım varmış gerçekleri duymaya yoksa Allah korusun dediğiniz şeylerin birini bile yasasaydim hayatim ciddi anlamda bitermiş teşekkür ederim cevaplarınız için
Soran1 yılEvet aslında doğru bir şekilde hallederim bu yol dışında
Cevap sahibi1 yılHemen kesmezler. Once kukusunundan bir suru para kazanırlar. Kokocu yaparlar. Sonra cok ovdugu "vip esc" olur ordan oraya gonderirler. Artik. bir noktada bedeni gibimruhuda iflas eder beni salın artık diye sinir krizlerine girer. Sonra bakarlar bu basımıza bela olacak diye tas baglayıp atarlar korfeze
Soran1 yılTabi ki saf biri değilim ama hem para kısa sürede kazanmam gerektiginden hem yaşadıklarımdan hem de gerçekten o yerleri hiç bilmediğim için öğrenmek istedim bilen birilerinden yardımcı da oldunuz teşekkür ederim cidden vazgeçtim zaten aşırı korkum vardı tamamen uzaklastim dusuncesinden bile
- 1 yıl
Ben kendime kızıyorum.
Soran1 yıl@SevdaHanim___ hayır tabi ne demek istiyorsunuz siz baştan beri hiç öyle biri değilim hiç yapmak da istemiyorum ama zorundayım dedim şimdi bunları duyunca vazgeçtim tamamen
Soran1 yıl@SevdaHanim___ hayır tabi ki bu ne biçim söz Allah korusun ya vazgeçtim diyorum kaçıncı defa bu dedikleriniz o kadar etkiledi ki beni
Soran1 yılAnladim evet bu olabilir en mantıklı bu hatta
Soran1 yılAllah korusun ya ne biçim şeyler söylüyorsunuz bu dediğiniz gerçekler o kadar etkiledi ki beni demek ki gerçekleri duymaya ihtiyacım varmış vazgeçmek için öyle bir düşüncem bile yok artık
Cevap sahibi1 yılKuşum şimdi senin kafan karışık yat dinlen. Uykunu al. Yine boyle cildiracak olursan ekle beni tgden esk2880 ben sesli anlatayim az kafan calıssın. Dur artık. bir noktada.
Soran1 yılKafam calisiyor benim sadece gerçekleri duymaya ihtiyacım vardı öğrendim ve bitti Allah korusun Allah o yola kimseyi düşürmesin düşüncesi bile aklıma gelmeyecek bu duyduklarimdan sonra sayenizde. Dediğiniz gibi umarım başarırım doğru duzgun şekilde.
- Para & Ekonomi konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılsana destek lazım pavyon değil. ayarlamamı ister misin?
06 Yorumla
Soran1 yılNe demek ya o?
- 1 yıl
saçma anlamlar çıkarma !
- 1 yıl
doğru düzgün bir şey söyledim tkp et
- 1 yıl
hangi bölüm okuyorsun
Soran1 yılEttim sadece ne soyleyecgni merak ettgimden mesaj gonderemyorum sen gonderirsen cevap veririm sapıklık vs olmayacaksa mesajinda
- 1 yıl
yazdım
Gizli Üye(18-24)1 yılMaddi olarak benim icin yeterliydi , kısa dönem çalışmak istiyorsun. Bende 1.5 sene çalışıp bıraktım. Yukardia yazan gibi şeylere denk gelmedim
110 Yorumla
Soran1 yılPeki çalışma şartları gelen kişiler maddi gelir ne durumdaydı? Yukarıda yazılan kötü şeyler başınıza gelme olasılığı var mıydı cidden? Gelen kişiler ne tür kişilerdi hem dış görünüş hem karakter olarak? Bir de aylık gelir beklentim benim 150 200 bin TL civarı siz bu kadar kazandınız mi aylık veya buna yakın miktarlarda? Sonuçta o kadar riske giriliyor ve zor bi is bence özellikle manevi olarak. Detaylarını yazarsanız ve dusuncelerinizi sevinirim. Mesaj da gönderebilirsiniz burdan yazmak istemezseniz.
Soran1 yılAyrıca hangi şehirde calismistiniz merak ettim o da önemli aslında galiba da
Cevap sahibi1 yılAnkaraaa
Cevap sahibi1 yılYz bna detaylı konuşalım istersn
Cevap sahibi1 yılYzmfn
Soran1 yılYazacağım ama Xper seviyem yetmiyor sen bana bi sey yazsan öyle konusabiliriz
Cevap sahibi1 yılIstk att , soruyu beğen. Ben yazarım aanaa
Soran1 yılBeğendim sorunu takip de ettim ama mesaj gonderemiyorum sen yazarsan sevinirim
Cevap sahibi1 yılYazdm bn
Cevap sahibi1 yılYazmicaksnz sanirim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne