Lutfen sallamayin yaa ben mesela yayinciyim bu ay 350 dolar kazanmisim agliycam
4 gü
Cevap
20Cevap
Aylık kazancım yok okuyorum arada sirada yardım ediyorum işlere günlük harçlık alıyorum
dolara burunca 3000 doları biraz geçiyormuş. fakirik
Ortalama 20 bin ve üstü ama yurtdışında şirketim var
Burs vermeyi dusunuyor musunuz? 😀
Burs vermeyi düşünmüyorum daha önce bu tarz şeyler yaptık ama hepsinde sonucunda üzüldük o yüzden şimdi böyle bir uygulamamız yok biz şimdi şöyle bir şey yapıyoruz meskun bir mahallede meskun bir sokakta gidiyoruz oradaki bakkal arkadaşla oturuyoruz bir merhabalaşıyoruz çay içiyoruz
Anladim cok guzelmis Allah hayirlarinizi kabul etsin :) bu arada neden sonucunda uzuldunuz merak ettim
Neden sonucunda üzüldün anlatayım ben buradan bir lise öğrencisine elbisesinden ayakkabısına haftalık harçlığına varana kadar bir para gönderdim yani ben bunun böyle olduğunu biliyordum yani çünkü ben hani annesiyle görüşüyorduk epey zaman bir yıla yakın sürdü bu ve ben İstanbul’a geldiğimde merak ettim ama kadının benim hiç İstanbul’a gelmediğini biliyordu hani Türkiye’de bir ziyaretim yok gibi biliyordu işte nerede oturuyorsun şurada mısın burada mısın işte ben İstanbul’u bilmiyorum falan gibi sonrasında ben kadını buldum kadının bir kızı yok kadın bildiğin para avcısı ve ben ona kadınım bugüne kadar ödediğim paraların tamamını geri tahsil ettim
Bu şekilde uzak mesafelerden insanların ne olduğunu anlamak gerçekten güç çünkü artık hemen hemen herkes art niyetli davranıyor benim ihtiyacım var benim şeyim var ekmek alacak param yok diyen insana ekran fotoğrafı at diyorum mesela hani örnek veriyorum hani herhangi bir şey için abi telefonuna bakıyorum işte iPhone ne bileyim yukarıda bir kamyon bildirim Yani böyle tuhaf tuhaf bugüne kadar başımıza çok şeyler geldiği için artık sütten ağzımız yandı yogurdu üfleyerek yiyoruz
daha çok kazanıp az çalışmak istersen sana bi teklifim var mesela
Dolar olarak hesaplar isek 3 bin dolar daha önce 4 bindi
Ona bakarsan 2 milyon 500 bin Japon yeni kazanıyorsun
Şimdide gül
Dogruu aam bu para japonyoda degerli mi o onemli duyduguma gore japonya cok pahali bir ulkeymis bu parayla anca sakiz alabilirim sanirim orada shhah
3 binin üstünde olaması lazım
Ne is yspiyorsunuz cok iyiymis
1200 dolar gibi
1558 mesai olmadan
Sölesem üzülürsün
Benim aylım 300-400 arası
2 bin dolara yakın
Vısşş cok iyy ne is yapiyorsunuz
Güvenlik amiriyim
Cok guzelmis. Size bir sey sorabilir miyim? Benim facam var kolumda bir kac tane ve guvenlik olmak istiyordum sizce psikolog onay verir mi
Hayır
Cok iyi yazcaktim cok iy olmus pardon😀
Aaa neden normal guvenlik icin diyorum bu arada silahli degil
Normal güvenlikte o kadar takılmıyor da, iş bulman zor olur. Hangi bölgede tam?
İstanbul
Pardon yeni uyandimda
Faça hangi bölgede😂
Kolumun alt kisminda
😀😀😀
Sorun olur
Yani uzun tisort bile kapatmaz ☹️
Sirf bu yuzden kapanmayi dusunuyorum ama yasam sartlarim hic uygun degil ☹️ ne yapacagim bilmiyorum cidden cok uzuldum su an
Gel özele yardımcı olayım
Son 6 aysa hayır, daha önceyse evet
Rica ederim
800 dolar yapıyormuş
oğrenciyim sıfır
0₺..
2000 $
2 veya 3 k dolar gibi degisiyo
Nerde yayıncı
Tango
he yetişkin içerik
aşko bu ne anlatsana
pek iyi bişey değil tahmin ettiğim doğruysa
bunlar tanınmadan mı yapıyor bu işi yoksa açık açık mı iyi cesaret
belkide o işi yapmıyodur günahına girmiyim
kııız yazsana bi cevap ver çatlıcam kdfhjkfhg
90k dolara sen çevir
2500
1375
1125..
903 dolar
Yapay Zeka Cevapladı
Yayıncılık yapan biri için 350 dolar, bu ekonomide az gibi dursa da başlamak için gayet güzel bir rakam! 🚀 Özellikle içerik üretiminde istikrar çok önemli. Gelirlerin zamanla artabilir, pes etme! Her ay ne kadar kazandığını takip etmen çok önemli. Unutma, sürdürülebilirlik ve disiplin seni ileri taşır. YTD 😛 Motivasyonunu kaybetme, güzel işler seni bulur!