Genital bölge 50₺ , bacak 80₺ , kol 60₺, yüz 80₺, göbek 20₺ ağda yaptiriyorum hormonal bozukluklardan dolayı beyaz tenliyim ama siyah siyah çıktığı için hormon düzelince epilasyon gideceğim ☺️benim kuaförde yaptirdigim tüm işlemler bunlar toplam 290₺ tutuyor. Sizde benim gibi tek tek yazarsanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Ayda kuaföre ne kadar veriyorsunuz?
Benim bu tüm dediklerin İzmir'de 190 lira tutuyor. 50 liraya saçımı kestiriyorum 2-3 ayda bir. Arada fon çektiriyorum 25 lira. Kaşlarımı ve bıyıklarımi almıyorum yüzüm tüysüz. Öyle iste.
Sadece kuaför saç için 100-200… Güzellik merkezi cilt bakımlarım değişiyor, uygulamaya göre… Kıl tüy sorunum yok…Lazer sağolsun…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bunu ne sen sor ne ben söyleyeyim. Kuaför sorununu ne yapacam bilmiyorum. Sıradan kuaföre gidemiyorum güvenmiyorum. İki ayda bi 3000 TL bayılıp geliyorum
ne güzel ben yapamıyorum çıkış yönü vs yanlış yapınca batıklar sivilceler ... Hangi bölgelerine yapıyorsun ve ne kullanıyorsun? Birde genital bölgeni kendin nasıl alabiliyorsun ki?
Yüzde bir bıyık kısmı koltuk altı bacaklar bikini sadece bunları alıyorum benimde koltuk altında hepsinin çıkış yönü aynı değil ben ayarladım ona göre alıyorum
Oha çok para neden kendin almıyorsun veya briyle beraber yapmıyorsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genital bölgem gerdirip yapmam lazım ki göremiyorum nasıl yapıyim? Yüzümü full iple aldiriyirum iple almayı bilmiyorim 🤷🏼♀️ne yapıyim kime yaptırıyim?
Seyimi mı aciyim onlara. kuzenim aşırı kıskanç zarar verir bilmeden yapmış gibi çok iyi bilir aslında bu işleri görüsmuyorum kendisiyle. Annem yapmaz teyzeme gorede ayıp günah kankime de açamam utanırım sevgilim olsa yapar mı acaba 😂
E kuaföre açtırıyon sonuçta 😂o zaman kuzen gösterme ksjdjs annen ya da teyzeme yaptır hep beraber halledin işte ksjdjs ben sevgilime yapardım ama sürekli sürekli olmaz 😂😂
Lazere gitmiştim önceden smdi pek cıkmıyor cıkanlarıda rahatlıkla alıyorum. Tek tük. Saçımı kendim acıyorum rengini boyuyorum üstüne. Kaşlarımı kendim alıyorum. Sacımı kendim yapıyorum. Vs vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cilt bakımı 450 TL
Lazer 300
G5 (selülit için) 200
İpek kirpik 350
Manikür 100
Her ay mı yapiliyir bunlar? 3 . yazdığın ne? Lazer hangi bölge 300?
Evet her ay bu masraflarım var. G5 bir masaj onu toplu olarak verdiğim için 200 dedim. Ama ortalama o yapıyor aya bölünce.
Lazer kol/kol altı/genital/bıyık/komple bacak
6 ayda bir de uzayan saçlarımın kırıklarını toplatmak İçin kuaföre gidiyorum. Bazen saç bakımı da yaptırıyorum. O da 100-500 arası değişiyor.
Lazer çok uygunmuş ☺️bende mi başlasam ama hormon düzelince gidiyim diye düşünüyorum
Bacak, Kol ve koltuk alti agdasina gidiyorum o da 180-200 civarı tutuyor. Ara sıra da protez yaptiririm o da eklenince 600₺
Protez 1 sefer ne kadar? Ve ne kadar gidiyor?
400₺ kullanıma bağlı en fazla 2 ay
Benim bu tüm dediklerin İzmir'de 190 lira tutuyor. 50 liraya saçımı kestiriyorum 2-3 ayda bir. Arada fon çektiriyorum 25 lira. Kaşlarımı ve bıyıklarımi almıyorum yüzüm tüysüz. Öyle iste.
Sayilirsa ayda 50-100 lira arası saç boyası param var, ama kendim boyuyorum
Sadece kuaför saç için 100-200…
Güzellik merkezi cilt bakımlarım değişiyor, uygulamaya göre…
Kıl tüy sorunum yok…Lazer sağolsun…
Bunu ne sen sor ne ben söyleyeyim. Kuaför sorununu ne yapacam bilmiyorum. Sıradan kuaföre gidemiyorum güvenmiyorum. İki ayda bi 3000 TL bayılıp geliyorum
Sadece saç için. *
Bende iki farklı kuaföre gidiyorum 😐kaşı beceremiyor biri biride genital bölge ağda yapmiyor. Ne yaptırıyorsun ki her ay saçına düz mü saçın
Genital bölge ne la. Amerikan subay falan mı yaptırıyorsunuz her ay.
O ne demek anlayamadım
www.google.com/search
Çoğu şeyi evde kendim yapıyorum boya kesim vss sadece kuaföre kişisel vücut bskimi için gidiyorum ayda 120 TL civarında masraf yapiyorum
0 lira
Evde oturup kendim yapıyorum baştan aşağı
ne güzel ben yapamıyorum çıkış yönü vs yanlış yapınca batıklar sivilceler ... Hangi bölgelerine yapıyorsun ve ne kullanıyorsun? Birde genital bölgeni kendin nasıl alabiliyorsun ki?
Yüzde bir bıyık kısmı koltuk altı bacaklar bikini sadece bunları alıyorum benimde koltuk altında hepsinin çıkış yönü aynı değil ben ayarladım ona göre alıyorum
Ten rengin ne ki kolunda çıkmıyor mu ? Ben tüm yüz iple aldiriyirum mecbur çünkü erkek gibi faul falan çıkıyor 😔sence tüm yüz iple aldırmak zararlı mı
Ben sarı tüysüz bir şeyim çok çıkmıyor
Kelim saç sakal bakımımı kendim yapıyorum ve daha güzel yapıyorum😂
Ne saçma paralar dönüyor bir kadın çalışsa eve katkısı olmaz gibi 😂
Anlamadım
Kuaföre uzun zamandır para vermiyorum her şeyimi kendim yapıyorum.
Kafa tas kafa 70 lira yıkama kurutma yağlama 🤤 içinde
Sakalı evde kendim düzeltiyorum, saça 60 lira veriyorum
Oha çok para neden kendin almıyorsun veya briyle beraber yapmıyorsun
Genital bölgem gerdirip yapmam lazım ki göremiyorum nasıl yapıyim? Yüzümü full iple aldiriyirum iple almayı bilmiyorim 🤷🏼♀️ne yapıyim kime yaptırıyim?
Annen ablan teyzen kuzenin kankin yok mu yapabilecek biriii
Seyimi mı aciyim onlara. kuzenim aşırı kıskanç zarar verir bilmeden yapmış gibi çok iyi bilir aslında bu işleri görüsmuyorum kendisiyle. Annem yapmaz teyzeme gorede ayıp günah kankime de açamam utanırım sevgilim olsa yapar mı acaba 😂
E kuaföre açtırıyon sonuçta 😂o zaman kuzen gösterme ksjdjs annen ya da teyzeme yaptır hep beraber halledin işte ksjdjs ben sevgilime yapardım ama sürekli sürekli olmaz 😂😂
Lazere gidiyorum 😁👍
100 TL saç, manükür 80 TL yüz bakım 50 tl
100 TL sadece saç sakal
0 . Her işi kendim yapıyorum 😀
Nerelerini alıyorsun ve neyle?
Lazere gitmiştim önceden smdi pek cıkmıyor cıkanlarıda rahatlıkla alıyorum. Tek tük.
Saçımı kendim acıyorum rengini boyuyorum üstüne.
Kaşlarımı kendim alıyorum.
Sacımı kendim yapıyorum.
Vs vs
sevgilim olsa para vermesine gerek kalmaz
Tum agdalarimi kendim evde yapiyorum
Saç sakal 80
0 tl.
Yüz fazla değil mi
Niye sizde kaç
Bizde yok Alana göre dedim