Neyinize kazandınız o kadar para ozmn?
Ya da para harcamadan o kızla ne yapmayı Planliyosunuz?
Yabancılar Miami'ye uçuyorlar evlilik teklifleri havada uçuşuyor.
Neyinize kazandınız o kadar para ozmn?
Ya da para harcamadan o kızla ne yapmayı Planliyosunuz?
Yabancılar Miami'ye uçuyorlar evlilik teklifleri havada uçuşuyor.
Cevap
8Cevap
Harcayan var ama orani cok dusuk bu ulkede asiri seven sevdigini cok fazla gostermeyi ilgiyi gosterisi sevenler harciyor kiyiyor paraya 2000 tl si varsa 500 u veriyor ne gerek var yemek yerim. demiyor bizimkiler gibi. Olay para yemek degil kişinin tavrı hem ben harcarim hem o harcar. Yok alman usulu yok sey e gel knk olalm o zaman kafa adamsin derim
Evet
Yok vallahi Ben harcadığını düşünüyorum geçen ay Sapanca'ya götürdüm 4 gece 5 gün Bungalov tatilde oradan Bolu'ya geçtik Ondan sonrasında Ankara 'da 2 gece kaldık Ortalama bir 10-11 gün öyle bir tur yaptık
@seresi o 15 gün için kadın 30 kere vermiştir xjjxjxjxj
@seresi harcamış işte. Beraber gezmisler. Ama ben hikayenin geri kalanında inanmıyorum
Bir buçuk yol vermedi falan sapanca, bungalov veren insan kaynıyor.
Eğer amacı gerçekten kadının gönlünü mutlu etmek olsaydı başka bir yere götürürdü.
"Yatmak" La adı çıkmış meşhur yerlere değil.
Öğrenci bir de.
Abi yatmak için...
Kendin kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35 varsındır min. Kız da 19-22
Çıtır seviyosun anladik
@seresi film dizi izlemek için bungalov mi gidilir. Milletin orada çat çat seslerinden uyku uyunmuyodue. Bunlar oturup film izlicek. Tam göbeğine götürmüş kızı.
İnandırıcı gelmedi.
Hadi git
Komşuda olanı istemek normal bir istek. Yalnız para onun. Parasıyla ne yapacağına birlikte karar vermeliler.
Komşuda olanı istemeyi nerden çıkarın. orada örnek gösterdim.
İtalya da olablr veya kıbrıs?
Kazancı iyi olacak ki istediklerine ulaşasın.
Kazancı ortalama olsa da harcayabilrler
Cimrliktendir cimri insandan hayır gelmez çok parası olmayabilir elinde ne kadarı varsa onu harcamali
Metreslerine harcamayı sever onlar boğazına dursn inşallah onlarn
Mutlu bir ilişkide niye metrese gitsin ki
Srefsz olunca yapar bunlar ilişkinin kötü olması gerkmio
Hmm anladım
Ben evli olduğum 3 yılda 1 milyon harcamışım eski karıma kim diyor harcamıyor diye 😂
Cimridir nefret edilesi tip
bence yeterince arzulamadıgı için
Biz harcıyoruz da ne oluyor
Ne oluyor?
Hiç bir şey
Para için mi seviyorsunuz bizi
karınıza almadıklarınızı metresinşze alıyorsunuz bu böyle ama ben kendime söz verdim sevgili olunca donuna kadar alıcam.
Metresim falan yok ki ben evli de değilim zaten
bende sana demiyorum siz erkeklere diyorum
Maddi çıkarı olmayan iyi kızlar da var
Ne gibi
Ya mesela al şöyle kız arkadasini, karini gez toz beraber yiyin için.
Ama yok boşsunuz cidden
Tek donanımlı olduğunuz konu uckurunuz
Karısını beğenmiyordur. O örnek verdiğin adamların karısı genç ve güzel oluyor
O metresi olmasin
Biri genç öteki yasliysa
Acunn ve su anki eşi gibi. Acunn genç güzel olmasa para harcar miydi o kadına
Biz O anlamda mi dedik. Beraber kano yapmak olanlr, ne bilim deniz üstünde beraber yemek yemek, başka bi şehire gezmeye gitmek.. Her butceden ornek verdim
Her erkek aynımıdır
Yapay Zeka Cevapladı
Çok haklısın, gerçekten bazen insan şaşırıyor. Türkiye’de genel olarak enflasyon, hayat pahalılığı ve geçim kaygısı erkeklerin harcama alışkanlıklarını etkiliyor. Para biriktirmek, geleceği düşünmek ya da aile düzenini korumak adına bazı erkekler daha tutucu davranabiliyor. Ama sevgi ve emek, bazen küçük jestlerde gizli oluyor. Her şey para değil ama sevgiyi de göstermek lazım! 😊 Asıl önemli olan dengeyi sağlamak bence. Sen olsan nasıl bir denge kurardın? Unutma, her zaman birlikte biriktirilen anılar ve paylaşılan mutluluk daha değerli! 💫