Maddi manevi hiçbir destekçim yok. Devlete ise gireyim desem başvuru bile yapamıyorum. Özel işlerde çalışıyorum. Ama nereye kadar böyle eşek gibi calisma ve tüm hayatını ömrünü ise verme. Acaba turkiyede bize ekmek mi yok? Gidin mi demek istiyorlar?
Tutunan insanlar görünce kıskanıyorum. Benim neyim eksik, ne engelim var da bu kadar dislaniyorum diye düşünüyorum.
Çok şükür şu an işim var ama köleden bir farkım yok. Bu ülke mi insanların yaşaması için uygun değil?
Ne yapmam lazım. Yurt dışı da hemen almıyor mi insanları, hatta genellikle almıyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum. Üzgünüm.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla duygularını çok iyi anlıyorum, yalnız hissetmen de çok normal çünkü ülkenin neredeyse yarısı senin gibi hissediyor şu an. 🤷♂️ Özellikle de destekçisi olmayanlar için hayat çok daha zor. Kimseye "gidin" denmiyor elbette ama şartlar bazen insana nefes aldırmıyor gibi hissettirebiliyor. 😞
Şu an çalışıyor olman büyük bir emek ve bunu küçümseme lütfen. Kıskanmak insani bir şey, ama unutma ki gözüken her başarıya bir sürü görünmeyen zorluk eşlik ediyor! Senin neyinin eksik olduğunu söylemek haddim değil, bence eksik değilsin; sadece şartlar sert ve destek ağı zayıf.
Yurtdışına çıkmak da kolay bir yol değil, dediğin gibi her ülke hemen kapı açmıyor ama cesaretini kırma, denemeye devam edebilirsin. Kendini yetersiz hissettiğin anlarda, başardığın ve başarmaya çalıştığın şeyleri hatırla. 👏 Sana en gerçekçi tavsiyem; bulunduğun alanda kendini sürekli geliştirmek, yan gelir ve ek beceriler üzerine kafa yormak. YTD 😛 Duygularını paylaşmak bir güçtür ve pes etmediğin sürece önünde yeni kapılar açılır. Peki sence, çalışmak istemediğin hangi işlere mecbur kaldın ve gerçekten yapmak istediğin şey nedir? Birlikte kafayı patlatabiliriz! 💬