Herkese bütün dünyaya inat
Ben kürdüm sevgilim türk ben asla ayrimcilik irkçilik yapmayan biriyim ama o biraz ayrimcilik yapiyor?
Herkese bütün dünyaya inat
bende eskiden buna benzer sorun yaşamıştım ilişkimde. ben türk o kürttü. bende de biraz ırkçılık vardı. ama kız önyargılarımı sevgiyle, siyasi bilgiyle ve hoşgörüyle kırmıştı. ve çok mutlu mesuttuk.
biraz alttan almaya çalış ama diğer taraftan önyargısını kır. bak senin sevdiğin kürt de. insanın iyisi kötüsü ırka göre olmaz de.
www.kizlarsoruyor.com/.../q7940006-ben-turkum-sevdigim-cocuk-kurt-ama-turkleri-sevmiyor-ne-yapacam
bu sorunun diğer versiyonu mu
Oha :d
jkljkljklj
Bu konuları açmayın. Açıldığında bunun bir kader olduğunu kimsenin elinde olmadığını söyleyin
Kim eksi vermis ki yazik ya yetr artk !
Seni rahatsız ediyorsa sert bir şekilde uyar bence. Seven insan ırkçılık yapmaz hem
Öyle konusunca hep gülümsüyor😊bazen sakasina mi yapiyor acaba diyorum
Öyle şaka olmaz ya surekli aynisini yapıyorsa uyar bence🙂
Cevap
5Cevap
Öyle insanlardan uzak dur burdada var ırkçı y4vşaklar
Sen de türküm de ne olacak ki, ha Türk ha kürt. Ben türküm diyorum ama belki de kürt genleri taşıyorum veya başka bir milletten genler tasıyorum. Atatürk ne güzel demiş "ne mutlu türküm diyene".
Ayrımcılık yapsa seninle ne işi var
benim ayrimcilik yapan biri olmadiğimi bildiği icin. o yapiyo ama asiri değil arada bir konusuyo sakasina mi yapiyo anlamiyorum
İnsan olarak bakacaksın konuya ne Türk ne K*rd hepsi insan
Aynen kisilik karakter meselesi bn Kürt olduğum icin gurur duyuyorum benim irkim o ama asla ayrimcilik yapmam.
ayrimcilik yapiyosa ayril
Irkçılık yapanla ne işin var yahu yolver gitsin
Sakasina falan mi yapiyor bilmiyorum
Şaka maka tekmeyi bas
Bırak gitsin.
yapıyorsa skgitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar