AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Dilencisi oldum verdigim borcun
zorlanmam hayır
Hayır çünkü borç vermiyorum 😂
Bunun için zaten bankalar var. Eğer kişinin sicili temizse oradan kolaylıkla borç alabilir ve nasıl kolayına gelirse ödeyebilir.
Sicili bozuksa alamaz. O zaman da zaten sicili bozuk olan birisine ben niye borç vereyim? Bankaya ödemeyen bana da ödemez jxjdks
Tecrübe ettiğim için uzun bir süredir borç morç vermiyorum. İnsanlar hain, nankör, iyilikten anlamıyorlar. Ben konuyu açmasam herifin borcunu ödeyeceği de yok. O defteri tamamen kapattım. Sebat edip birikim yapsınlar. Zor bir şey değil.
İsteyemediğim için alamadığım bile çok oldu. İnsanlar aldığı borcu nasıl unutur ya? Ben verdiğimi unuturum da aldığımı unutmam ( almam da alırsam unutmam yani)
Vallahi o kadar zorlanıyorum ki en son yani bir daha kimseye borç vermeme borç almama kararı aldım isteyene açık açık diyorum kardeşim benden ne borç isteyin ne borç verin paramızın dilencisi oluyoruz sonra
Borç verdiğimde vade koymayı tercih ederim. Vade geçmişse isterim. Çok samimi olduklarıma vade koymam istemem de
Arkadaş ortamında bazen zorlanıyorum; ama son 9 aydır eski arkadaştan kalan 220 liralık borcum var. Aramız bozuk olduğu için alasım yok.
İsteyemem ben o yüzden alma verme olayları benden uzak dursun… hiç sevmem bi insanla aramda para mevzusu olsun…
Borç vermem kimseye. Ödemek kimsenin genlerinde yok.
Ufak meblağlar konusunda biraz zorlanırım ama o kişiden de sonra zerra hazetmem.
Hayır zorlanmıyorum ama karşıdakinin durumu kötü ise hiç istemiyorum
En nefret ettiğim olaydır. Verdiğin borcun dilencisi olmak
Borç vermiyorum. Doğal olarak geri alma durumu olmuyor
Güvenmediğim, emin olmadığım kişiye borç vermem o yüzden ben istemeden verirler zaten.
İstemiyorum hiç uğraşmam. Beni zora sokacak miktar da borç vermem zaten.
Valla isteyen nasıl isiyosa ben de aynı şekilde geri istiyorum
Hayır. Verirken nasıl cesur isem geri isterken de cesur birisiyim
çok nadiren borç veririm, verirken de o para bana dönmezse etkilenmeyeceğim miktarda veririm.
Buradan bir kıza aşık oldum ara sıra ona para falan gonderiyom, 1 kezde tel faturasini ödedim.. sizce yanlis mı yapiyorum?
Yok yok, dogru yoldasin abicim.
Tm..
Abi ben birine borç veriyorsam bunu karşı tarafın vermesini ya da veremiyorsa şu zaman zonra vericem demesini beklerim kendi paramın peşinden koşmam bunu karşı tarafın düşünmesi lazım
Yooo zorlanmam. Cunku istemem
Annswjsmaksnsjxm
Genelde istemem, verdiği gözden çıkararak veririm. Geri dönerse güvenimi kazanır
Hic sorma yaa. Sanki alacagimi degilde borc istiyor gibi oluyorum.
Elbette iylik yap denize at dedikleri çok doğru
Karsi tarafinki ne oluyo
İstemeye fırsat vermiyor tekrar istemesin diye verdiğini sineye çekiyor insan sanki 😎
Zorlanmıyorum da alırken zorlanıyorum. 😃
Zorlanmam borcu verdiğim kişi ödemekte zorlanıyor
Evet bu yüzden vermiyorum
evet zorlandığım için vermiyorum artık
Kimseye ne borç veriyorum ne kefil oluyorum
Borç vermeye inanmıyorum 👍
Ay cok sacma yaa ajzmamsnajzn
Evet anlamsız bir eylem.
Sanki suç işliyor gibi hissediyorum
İsteyemem ki geri utanıyorum
Zorlanmam herkese vermiyorum zaten
Küfür ederek istiyorum yine yok yine yok
Yuh gercekten yuh
Borcu isterken Bin bir türlü hale giriyorlar isteyince de sanki o değil ben borçluyum gibi üste çıkıyorlar küfür mecburen oluyor 🤷♂️🤷♂️
Yo sen haklisin zaten
Bende sandım ki küfür ettiğim için bana diyorsun oha 🤣😂😂
Yok yaa, o vermeyince sorun yok sen sinirlenince mi sorun oluyo. Ha kufur ettigin kisi kadinsa butun sozlerimi geri aliyorum ama.
Kadınlar en azından birazcık utanıyorlar erkekte o yok aksine sinir olsun diye gülüyorlar 🤦♂️🤦♂️😂
200 lirayı zor veren tipler var
Hayır
Hayır
Hayır zorlanmıyorum
Borç vermem
Fazlasıyla.
Bazen..
Torpido ya koy elinde kalmasın.
Borç vermiyorum
Hayır zorlanmam
Hemde nasıl