Dünya adaletli değil sadece kötüler kazanıyor?

Üniversite okuyorum, hayatımı kurmaya çalışıyorum ama maddi olarak resmen boğuluyorum. Ailem sadece 1700 TL gönderebiliyor. KYK kredisi alıyorum ama onun da 715 TL’sini geri ödeme olarak yapıyorum. Elimde kalan parayla geçinmem, yurt ödememi yapmam, karnımı doyurmam imkansız hale geldi. Bu ay yurt ücretini ödeyemedim. İçim içimi yiyor. Ve çalışmak istiyorum ama derslerim full dolu part time olarak başvurdum ama kabul etmiyorlar cafe sahibi etek giyme mi istiyor açık giyinmemi istiyor erkekler daha fazla gelsin diye üniversiteli kız için geliyor hepsi zaten

Yurttaki yemekler çoğu zaman yenmeyecek kadar kötü ama mecburen yiyorum. Aç kalmamak için. Geceleri aç yatıyorum bazen. Su içerken bile "birazını yarına bırakayım" dediğim zamanlar oluyor. Bu nasıl bir yaşam?

Gerçekten çok bunaldım. Derslerimde başarılıyım, tek dayanağım bu. Ama artık gücüm kalmıyor. Psikolojik olarak da yıkılıyorum.

Oda arkadaşım burs alıyor, ailesi her ay 4 bin gönderiyor, sevgilisi de üstüne para atıyor. Ama sevgilisini aldatıyor, hiçbir şey umrunda değil. İyiler neden hep zorlanıyor, kötüler neden bu kadar rahat?

Dünya adaletli değil sadece kötüler kazanıyor?