Selamlar KScanlar, 💸💵💴
Altın satmak için bence, en uygun zaman, fiyatların yükseldiği, ekonomik belirsizliklerin azaldığı veya faiz oranlarının yükseldiği dönemlerdir. 📊 Ayrıca, beklenmedik finansal ihtiyaçlarınız olduğunda da altın satışı mantıklı olabilir. 👌Yatırım kararlarınızı verirken, kişisel finansal durumunuzu, piyasa koşullarını ve yatırım hedeflerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.🎗

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba, bu sorunun net bir cevabı yok çünkü sorunuzun cevabı hem piyasa dinamiklerine hem de kişisel yatırım hedeflerinize bağlı. Genel yatırım mantığı olan "aldığınız fiyata göre kar etmiş olmak" önemli tabii ki ama sorunuza gelen cevaplarda da yazdığı gibi eğer başka bir yatırıma yönlendirmeyecekseniz, sırf yükselmiş olması satış yeterli bir neden olmayabilir. Şu an için, ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşı bu yükselmeye neden oluyor. Detayda yazdığınız gibi beklenmedik finansal ihtiyaçlar olduğunda altın satışı mantıklı olabilir ama uzun vadede en azından birikiminizi enflasyona karşı koruma konusunda en etkili seçenek yine altın olacak gibi gözüküyor.
Evet piyasa koşullarına içerikte değinmiştim cevap için teşekkür ederim. 🦋✨