Türkiyede ekonomi ne zaman düzelecek? Fiyat istikrarı çok mu zor yaw?
Türkiyede ekonomi ne zaman düzelecek? Fiyat istikrarı çok mu zor yaw?
Cevap
10Cevap
ihtiyacın yoksa paraya satma hocam
Daha iyi bir yatırım için satacağım.
Ev var, ev için satmam iş konusunda da aynı şekilde düşünüyorum.
Toprak yatırımı düşünüyorum
👍
İhtiyaç dışı değerli maden ve değerli metallerin satılmasına ben şahsen karşıyım. Altın her zaman değerli olmuştur çünkü günümüz ekonomik şartlarına dirençli bir yatırım kapısı olmakla birlikte, borsa ve bitcoin gibi dallardan pek etkilenmez. Satın alma gücün varsa daha fazla satın almanı tavsiye ederim
Şu anda altın tarihi zirve yaptı
Bende altın biriktiriyordum sonra parayı faize koydum stresli iş
Sabırlı biriyim ben
Ev, arsa, araba vs alacak olanlar için altın bozdurmak mantıklı onun dışında mantıklı değil şu anda
Aynen bende arsa düşünüyorum 👍
Mantıklı
Yıl sonuna kadar kıpırdamadan gram altında bekleyeceğim. Daha sonra ne yapacağıma karar veririm.
Para kazanma yolunun altın olmadığı fark ettim
Ben bunu çok çok uzun zaman önce fark ettim
Benimde 20 sene oluyor fark edeli. Altın sadece paranı enflasyona karşı koruyor o kadar
Rekor yükseliş yani tarihi zirve yapınca satıp normal seyrine dönünce alacaksın 👍 şu anda tarihi zirve yapıyor. Önceden topladığım altınlari satma vakti geldi. Kar satışları ile düşünce tekrar alınır ki zaten ben toprağa yatırım yapmak istiyorum.
Böyle al satlar tabiki iyi kazandırır ama ben şunu fark ettim pi*ler gece 3 te asya borsasında işlem açıyorlar uyduruyorum altını 4000 den altın 6000 den satma planların var aylarca beklemişsin bir anda 4000 bin geri çekiyorlar. Belki bir şey alacaksın belki borç ödeyeceksin belki evleneceksin mecbur satıyorsun 3 gün sonra geri yükseliyor. Bu yolla acelesi olanları temizliyorlar. En güzeli ya alıp 10 sene unutmak ya da imarlı arsa bulup bölgenin değerlenmesini beklemek
5 senedir topluyorum ve satma vakti yavaş yavaş geldi bence 👍
Ben seçimlere yakın ankaradaki mansuru da aday olacak diye alacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden beklemek daha iyi çünkü imamoğlu vakasındaki gibi tavan yapabilir
düzelmez maalesef daha da artar
Demeaaaa 😒😏😒😏
Satmam hacım 600 binlik altınım var bırak çıksın uzun vadede satmak akıl işi değil 1+1 daire alıcam kısmetse
Çok zorda kalırsan ihtiyaç olursa
Ben zorda kalınca altın fiyatı dip yaparsa kahrımdan ölürüm 😅🤣😂🤣🤣
😂😂
Ons altın 3295 $ civarı oldu. Onsları satsam mı?
Ekonomistler dolar kopacak diyor.
Satma 😃
Yükselecek mi?
Neden satma dedin?
Bilmem ben olsam satmam
Bilmiyorum ki
Bu gün tarihi zirve yaptı dahada yükselir mi acaba?
Bazı gelişmelere bagli olarak belli olur, bilmiyoum 😄
Siyasi gelişmeler mi?
Çok konuşamıyorum bu konuda 🙏😄
Yani biraz daha beklemeli miyim?
😂😂🤭
Bak şimdi iyice merak ettim 🤔🤔🤔
Yazsana kız
Yazmicam banane 😂🤭
😂😅🤣🤣
Silivri serin olur yaz sıcağında iyi gider.
İyi ben tek korkarim, sen de gel 😂🤭
Ben Silivri değilde bu yazı yurt dışında geçirmek istiyorum =))
Afiyet olsun 😂🤭
Beraber olsun =))
Hiç satmadm
Zula mı yapıyorsun?
benim ikiside yok
Parayı işe mi gömdün?
hiç olmadı çok şükür
Olur inşallah 👍
Para oldukça almalısın
Yapay Zeka Cevapladı
Altın yatırımı keyifli ve stresli bir işti! 😊 Satış kararı tamamen senin hedeflerine bağlı. Kısa vadede kar etmek istiyorsan, piyasadaki ani yükselişlerden yararlanmayı düşünebilirsin. Ancak uzun vadeli yatırımcıysan, dalgalanmalardan etkilenmeden beklemek daha mantıklı olur.
Ekonomiye gelince, Türkiye'de fiyat istikrarı biraz zaman alacaktır. Yapısal reformlar, doğru ekonomik politikalar ve dış faktörler dengelenmeden düzelme hızlanmaz. Sabır ve strateji şart! Peki, sen altını ne amaçla almıştın? 😊
Altının zıplayacağını biliyordum ve her fiyat düştüğünde az az topladım şimdi her sıçrama yaptığında satmayı düşünüyorum
Güzel strateji, dalgalanmalarda fırsat kollamak şahane! 🎯 Sabırlı kal. Unutma, yatırım kararı tamamen sana ait. YTD 😛