avmde düştü almadım diye arkadaşım enayi misin dedi bana ne alakaa
4 gü
avmde düştü almadım diye arkadaşım enayi misin dedi bana ne alakaa
Cevap
44Cevap
Konu bir lira beş kuruş olması değil inanılmaz derecede bereketi kaçırıyor.. var bile yoktan en büyük yangınlar bile kıvılcımlardan geliyor küçüğe tamahın olmazsa büyük miktarlar ciddi oranda önümüze çıkmaktan vazgeçiyor..
Bir TL için sabah erken kalkıp işe gitmek için hazırlık yapıyon. Sen yapmıyosan baban yapıyo. O yapmıyosa siz zenginseniz de yine de üstünde atamızın fotosu var, bayrağımız var. Al yavrum. Ben alırım yavrum.
Alırım para paradır. Marketlerde değil 1, 5 krş eksik olsa soruyorlar. Demekki ne para gözden düşse de değerden bir şey kaybetmiyormuş.
1 lira olsa alırım benim param niye almayayım. Siz niye düşen paranızı 1 lira bile olsa almadınız Onu da ben anlamadım :)
En büyük paramızın değeri bile kalmadı
Devletin bağımsızlık sembolü olan bir şeyi yerden almanın para karşılığı beklenmemeli. Bayrak da böyle para da. Bağımsızlık sembolleridir bu.
1 lira çöp artık bu devirde... gerek yok almaya (iç sesim cok gtun kalktı senin dıyo bana ama olsun )
1 TL 'nin 1 KRŞ 'tan ne farkı kaldı ki? Eğilip almaya değmez... Belli ki arkadaşın çok cimri :D
Alırım o 1TL eksik olunca devlet vergi borcunu kapatmıyor.
5 kuruş bile düşse alırım. Milli servet bu.
1 tl önemli. Birike birike s*çma parası oluyor 😂
yerde gördüğümü almıyorum. eğilip almaya değer bir niteliği kalmadı.
Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler 1 tl bile artık değersiz alınmıyor yerlerden
Önüme düştüyse alırım arkamda kaldı anladıysam dönüp almam
Ben geçen gün maaşın tamamını düşürdüm almadım ne işim olur para için eğilmem 😀😀
Alırım. Konu paranın maddi değeri değil, manevi değeri
Nakit kaybetmeye tahammulumuz yok bizim @Derbeder3838
@Ben_köpraa 1tl diyor biz 50 kuruşa adam vuruyok 😅
@Derbeder3838 Bi lirayı kicumsuyorlar ya markete gidersin 49 liran olur 50 liralık bir şey beğenirsin nolcak şak hemen 1 lira durumu kurtarır
@Ben_köpraa aynen oyle 1 TL başımızın tacı
50 düşse almam, naneli vivident olmuş 60 lira.
1 lira eksik olsa bir malzeme alabilir misiniz, hayır. O zaman değerlidir arkadaşım, bi dahakine almanı öneririm, zenginler zaten biriktirerek ve değer bilerek he bide gereksiz harcama yapmayarak zengin oluyorlar
Yerde gecen 20 lira gördüm almadım ihtiyacı olan biri alsın hem 20 liraya bir şey gelmiyor ki
Haklı. O parayı kazanmak için emek harcıyorsun ya da annen, baban harcıyor. Orada olay 1 TL olması değil, ona harcadığın vakit. Kısacası hayatının bir kısmını umursamadan bırakmış oluyorsun.
Alırım tabii para kolay mı kazanılıyor arkadaşın haklıymış
Yere düşse de alırım. Paraya nankörlük etmem, hem üzerinde Atatürk'ün resmi var
Üzerinde Atatürk olan herşeyi yerden alırız sen de iyi yapmışsın arkadaşın boş yapıyo dhhshs
Almamak israfa girer al sadaka ver çok istiyorsan
1 TL değeri hiç yok niye alayım alsam utanırım looo
Evet alırım bazen 1 TL dahi lazım oluyor.
Alırım niye almayayım. O 1 TL olmazsa ekmek vermezler dolmuşa bindirmezler
Alırım niye almiyayim
Alırım, nie almiyim ki? :D
Hayir almam arkadaşına gelince bos yapmış
Alırım kalkacak zaten yakında
alırım neden almayayım?
Alıyorum aşağısı düşse almam almadım
Arkadaşına sen domalıp al deseydin
Alırım niye çekiniyorsun ki
Alirken frikik verebilirim
Nerden gogusten mı 🙃
Lan hdkdkskslsl
Alıeım niye almayayım
Tabiki alırım o parayı
Atatürk var. Alırdim
alrım tabi miktar değil üzeri önemli
Alırım
10 TL düşse almam
5 kuruş düşse bile alirim
Ben alırım ama bu devirde işe yaramıyor.
Cılgın kız yav
Alırım
Nerde dusurdugume bağlı
1 tl de ben atarım yere
Alırım
Alırım
alırım
Utanırım almam
Alirim
Alırım
Cool olacağım diye aptal oldunuz.
Para senin
Niye almayayım
Alırım bu arada
Alırım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle alırdım! 😄 1 TL de olsa, sonuçta emekle kazanılmış bir para. Paran yere düştü diye bırakmak, kendine ve emeğine haksızlık gibi geliyor bana. Her kuruş değerli, bunu böyle düşünmek lazım. Hem düşürdüğün 1 TL’nin belki ileride birikiminde yeri olabilir. Arkadaşın biraz abartmış ama, her zaman insanın motivasyonu önemli. Sen parana sahip çık, değerini bil. Peki, sence bu konuda ne kadar haklıyım? 😊