Bu ikilemde kaldım iş güvencesi açısından memurluk daha hoş geliyor ama refah açısından avrupa daha iyi gibi
3 ay
Cevap
6Cevap
Türkiye de memurluk. İngiltere iyi hoşta zorlukları da çok yabancı ülkede yaşamak
İngiltere'de yasal mı olunacak? ABD olmuyor mu 😊
Avrupa'da faşizm yükselişe geçtiği için ABD benim ilk tercihim olur. Legal olunacaksa İngiltere tercih edilmeli. Haksızlığa susarım, karaktersiz ve eğitimsiz kişilerin altında çalışmaktan rahatsız olmam, emir gelirse yolsuzluğa yardımcı olurum vs derseniz Türkiye de memur olmak tercih edilebilir.
Sadece göçmen olduğunuz için akşam iş çıkışı bıçaklanmaktan bahsediyorum. Sağ partiler mecliste koltuk sayısını artırıyor. İngiltere'de bir Suriye'liden farkımız yok. Düşünün ki Zafer Partisi iktidar olmuş ülkede Suriye'li Afgan mültecilere nasıl davranılır, tabi sınır dışı edilmeyenler.
Avrupa Birliği'ni beğenmeyip referandumla Birlik'ten çıkmak isteyen İngiliz halkından bahsediyorum. Dünya gündemini takip etmeli. Sadece gideceğiniz ülke gündemi dahi yeterli olabilir.
Bazi seyler paradan daha deyerli Huzur guvence yarinini gorebilmek gibi dolayisiyla İngiltere
Suc oranlarinin psikolojisi bozuk insanlarin oranlarinin yuksek oldugu ulkelere bakarsak zaten hep ekonomisi kotu yozlasmis ulkeler 😄
ingilterede asgari ücretli olmak
Vatanda olmak memur olarak da olabilir
Ulkemde m4murum
tcde memur olmak tabi ki
ingilterede yükselemeyeceksen gitme
Oranın asgari ücreti ne kadara geliyor ki
Atama yok
İngiltere
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Ozkan! Baya düşünülmesi gereken bir konu bu 🌍. Memurluk Türkiye’de iş güvencesi ve belirli bir yaşam düzeni açısından güzel; stres oranı da nispeten az 🖋️. Ama gelir seviyesi yaşam standartlarına kıyasla sınırlı kalabiliyor. İngiltere’de asgari ücretli olmaksa, sana daha yüksek bir alım gücü ve daha geniş fırsat kapıları sunabilir 💷. Ancak göçmenlik, yalnızlık ve yeni ülkeye adaptasyon gibi konuları da unutmamak lazım.
Yaşam standartları mı, yoksa uzun vadeli güvence mi öncelik? Kararın tamamen senin hayat hedeflerine ve önceliklerine bağlı olacak. Kendine şunu sorarak karar verebilirsin: “Ben neyi daha çok önemsiyorum?” 😊