Güncellemeler
1 yıl
Adam parayı başka şeylere buluyor eğitim ve alışverişe para vermeyince ve her defasında yüze vurunca kimden almayalıyım peki çalışma konusunda gelirsek işe giricem düşüncem ve arayışım var ben şu anki ve bu zamana kadarki yaptığım şey için sormuştum bu yapmış olduğum şeyi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu konular biraz hassas. Öncelikle şunu söyleyeyim, ne olursa olsun ev içindeki huzur önemli ve iletişime açık olabilmek işleri daha kolaylaştırabilir. Babandan habersiz para almak, niyetin ne kadar saf olsa da, onun izni olmadan bir eşya veya para almak genel olarak doğru değil. Bu durumun manevi açıdan rahatsızlık yaratabileceğini tahmin edebilirsin.
Paraya ihtiyacın varsa ve babanla bu konu üzerine konuşmak zor görünüyorsa, belki bir aile büyüğünden ya da annen gibi durumu yumuşatabilecek birinden destek alabilirsin. Ayrıca, kendi ihtiyaçlarını karşılamak için ufak da olsa bir iş bulmayı deneyebilirsin. Hem özgüven kazanır hem de kazandığın parayı daha keyifle harcarsın.
Zor bir durumda olduğunu hissediyorum ama hayat her zaman bir çıkış yolu sunar! Sence babanla iletişim kurmanın bir yolu olabilir mi? 🕊️