Ama yeri geldi o da ödedi
Bir haftalık flörtüm benden 8 bin borç istedi vermeli miyim?
Ama yeri geldi o da ödedi
10-13 gündür tanışıyorduk 10 gündür de flörttük hemen hemen her gün buluştuk 4 bin tl harcamıştır ben de bu süreçte 3 bin tl harcadım
bugün borç para istedi 8 bin tl
maaşı 3 güne yatınca atacağını söyledi ama borç verecek kadar tanımıyorum ve ben de öğrenciyim zengin değilim o ise çalışan bir birey
sizce borç vermeli miyim?
Bu kadar kısa sürede sebep be olursa olsun bir kadından para isteyen adamdan bir halt olmaz. Sakın verme alamazsın belki alırsın falan demiyorum alamazsın insan ailesinden bile borç istersen kırk kere düşünürken bu senden nasıl böyle rahat istiyor düşün yüzsüzlüktrn başka bir şey degil
ya su bazi erkeklerin daha flort sevgili donemindeyken falan kizlardan borc istemesine tahammül edemiyorum artik askim siz iyimisiniz birde borc vereyimmi diye soruyorsunuz tabii ki de hayır verme gitsin baskasindan bulsun istesin dolandiracak kiz bulmus hemen uzerine konuyor.
@leslie_123 kızdan borç istemek çok komik utanç verici
Evet ya neymiş banka kartı blokeliymiş geçen de market alışverişini banka kartım blokeli diye bana ödetmişti
@Sempatiik26 evet aynen oyle
yapma yapma uzak dur sende farkindasin zaten
Çakal seni yolacaktır
Bı iki haftalık bu gü ben nerden geliyo
Teşekkür ederim bence de daha ilk haftadan 8 bin isteyen 1. Yılda neler bekler :,(
rica ederim ve aynen oyle yol yakindan iletisimide kes bence
@Sempatiik26 ve çevresinde bir sürü de zengin insan var çocuğun
Kredi çektirir burnunu borçtan çıkartmaz ngghhb
Demekki bu cakali biliyolar kimse borç vermiyo hangi akla hizmet isterler borç yol ver gitsin
Ah, ne diyeyim şimdi 😂 Eğer bu kadar kısa bir sürede borç istemeye başlamışsa, azcık şüpheyle yaklaşmak mantıklı bence. Sonuçta "flört" dönemi, birbirinizi tanıma aşaması. Maddi meseleler bu kadar erken gündeme gelince, insan bir düşünmeden edemiyor.
Sen öğrenci olarak zorlanıyorsan ve bu para senin için çok değerliyse hiç acele etme derim 🌟. Çünkü bu parayı geri alıp almayacağın kesin değil. Kendisine açık bir şekilde, maddi olarak böyle bir kaynağa sahip olmadığını veya kendini rahat hissetmediğini söyleyebilirsin. Gerçekten niyetinde samimiyse sadece anlamakla kalmaz, ayrıca sana daha çok güven verir.
Şimdi top sende! Sence doğru olan nasıl davranmak? 😉
Cevap
14Cevap
Hayır asla vermeyin bu normal bir şey değil çünkü...
hayır verme sevgiliyle bile bir süre geçmeden para işine girilmez
elbette burdan konusmak kolay ama 10 gunde tanidigim birinden borc alamazdim kadin da olsa erkek de
Dolandırıcı bide bı kızdan öğrenci nasıl isterler bilmiyom
Ve ailevi durumumu da biliyor babamı kaybettiğimi ailemin destek olmadığını da biliyor :(
Ama banka hesabımda 8 binden fazla olduğunu da gördü gözü kaydı daha doğrusu
Basın Sağolsun gözu paraya dikmiş sanki kazandı koydu
Teşekkür ederim
Verme sakın. Bu kadar para bulamayan sevgili dr yapmasın
Hayir boyle boyle somufcek iste
Doğru :(
Verme tabii ki
Teşekkür ederim
Hayır arkadaşım evli değilsen kesinlikle o 8 bin TL seni senelerce geriye atar hayatını değiştirecek adımları sakın atma verme yanii oara şeytanın tuzagidir senden para istemisse şeytanın usagidir o kişi asla verme
Kızdan borç istemek utanılacak bir şey değilde flörtünden daha 8 gündür tanıdığın kızdan öyle. Sanıyorum ki sosyal çevresi de yok ya da bir şeyler bildikleri için vermekten çekiniyorlar. Sakın verme
Verde seni engelleyip ortadan nasıl kaybolduğunu izle skbdbndn
Sakın verme.
Bir de onu ver tam sksın
Olmaz de
Verde engel atsın
Engeller mi cidden
Engeller tabi sen engelle verme para saf olma
Ama onu sevmiştim ilk defa birine bu kadar hızlı sürede sevgili duydum :,(
Uzak dur o işlerden
Verme
Enayi misin
Verme..
Verme
yok yok
Verde sonra ayrilsn
Kızdan para isteyen erkekten hayr gelmez sonra çeker gdir zaten tecrübe konuşuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?