Daha 8 ay var ama bu gidişle epey artacak gibi duruyor. Ben 4.400-4.500 civarı bekliyorum. YTD

Daha 8 ay var ama bu gidişle epey artacak gibi duruyor. Ben 4.400-4.500 civarı bekliyorum. YTD

Şu anlık stabil gözüküyor grafikte ancak aatış baskısı altında gibi. Yine de piyasaların tepkisi haftaya ne olacak bakalım. Yılın yarısından sonra yeni tarife riskleri olmazsa seneyi o kadar yüksek kapatmaz ancak piyasa risklerini göz önüne alırsak gidişatı takip etmek gerekir.
Gidişat pek iç açıcı değil. Trump savaşları bitircem diyordu. İyice ateşledi
Adamın amacı savaş değil kardeşim. ABD korumacı politika. Yoksa adam oturup masada Rusya ile bile ortak görüşe hazırım diyor.
Amacı savaş olmasa gazzeyi boşalttırmaya çalışıp İsrail'e onay vermezdi. Rusyaya yakın durmasının tek nedeni Ukraynayı zor durumda bırakıp oranın kaynaklarına çökmek. Diğer taraftan İran'ı yeterince tehdit edebilmek.
Fiili değil zaten psikolojik savaş amacında ekonomik olarak. Yoksa konuşmadan askeri olanakları kullanırdı. Borç miktarı çok olduğu için vergilerle çözüm araşında ama buna bu kadar piyasalar hazır değil. Maksadı yeni ticaret yolları yerine olağan ticaret yoları üzerinde egemenlik sağlamak.
Teşekkürler...
Gram 6 olur ya da 5 belki 4.5 😅
Belki de 3 de kalır
@BiliyormBununAdı_AŞK Güzel tespit
@hislipencere karışık ama
Ne gelirse artık :D :D
Zaten ben ekonomistim 😂😂
Teşekkürler
Cevap
6Cevap
bende o civarda bekliyorum abi
Min 4500
Max 5000
Bu aralık arasında bir rakamda tutunur. Yatırım tavsiyesi değildir..
Dövüzün düşeceği ama altının yükselecegı öngörülüyor bu ara.
altında kazanç fazla olmasada bu çalkalanmalarda paramızı heba etmez korur
Altın yerine döviz almak büyük eşeklik okumuş insanlar bunu yapıyor ya😊
Döviz kadar dalgalanmadan etkılemez. Enflasyona karşı paranın değerini korur artırmasada
Gram 3800₺ şimdilik daha 4. Aydayız 31.12.2025 te +/-4500 olur diyorum
Daha da artar görünen o
4500 civarları bir şey olur.
4000e cikar
Tahmin 4.5 bin TL olur rahat altının gramı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar