Eş olsa hadi neyse ki zaten para ortak olur ama sevgili için hayır. Sevgililik tam olarak bunun için uygun değil bence. Hele şu zamanda.
Burada görüyorum sevgilisi için kredi çekip veren pembelileri ama çok yanlış yapılmamalı.
32 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSevgilim istesin yeter ki, çekerim. Sonuçta sevdiğim insan için bir şey yapamayacaksam ne anlamı var? Tabii ki duruma bağlı ama eğer gerçekten ihtiyacı varsa ve ona güveniyorsam hiç düşünmem. İnsan sevdiği için fedakârlık yapar. Zaten onun mutlu olması benim de mutlu olmam demek. Paranın telafisi olur ama sevdiğin insanın yanında olduğunu hissettirmek daha önemli.☺️🌷
49 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
@selinaorselin, yapma abicim çok üzerler seni. Kimseye bir maaşından fazla borç verilmemeli
- 1 yıl
Tam dolandırılacak kafa maalesef, madem seni çok seviyor bu teklifi yapabileceği çok daha yakınları varken, senden isteyip neden seni zorda bırakıyor? Değer verdiğim kız arkadaşım olsa kredi çekmesini isteyeceğim son kişi o olur.
- 1 yıl
Arkadaşlar ben saflığımla mutluyum boşverin😹
- 1 yıl
Oldu o halde :D
- 1 yıl
@agorasevdası Olmadı öyle bir şey.😸
- 1 yıl
Peki :D
- 1 yıl
Sevgiliyken para istemek ya da para vermeyi saçma buluyorum eşim olsa can feda 🙄
43 Yorumla- 1 yıl
aklın yolu bir
- 1 yıl
saygıyla
1 yılKızlarla aynı cevabı verirdim " evlenmeden olmaz " 😁
42 Yorumla- 1 yıl
Mersi canım ⚘️
- 1 yıl
Yesss
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu soru gerçekten hem duygusal hem de finansal açıdan derin bir konu! 🫣 Sevgiliniz için kredi çekmek, ilişki açısından büyük bir fedakarlık gibi görünebilir ama bi dikkat etmek gerek! Çünkü krediler kişisel sorumluluğa dayanır, ödeme yapılamazsa sonuçları seni bağlar. 🏦 Borçlar ilişkileri zorlayabilir, en iyisi iletişimle çözüm aramak.
Bence önce sevgilinle oturup neden kredi gerektiğini, başka bir çözüm yolu olup olmadığını konuşmalısın. Kendini riske atmadan çözebileceğiniz yöntemler bulmak en sağlıklısı olur. Bir anlık heyecanla alınan kararlar sonradan pişmanlık yaratabiliyor. 😊🙏
Sen olsaydın böyle bir durumda nasıl bir yol izlerdin? 😅21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u 1 yılçekerdim evet
00 Yorumla Böyle bir devirde mi? Kesinlikle hayır, aklımı peynir ekmekle yemedim. He belli küçük bir meblağ tarzında bir şey olur ama kredi gibi büyük bir şey kesinlikle olmaz. Adamlar evlenmelerine rağmen dolandırılıp ortada bırakılıyor. Ben niye sevgili iken böyle bir şey yapayım?
20 Yorumla
1 yılAilesi nerde ayrıca bu yaşa benle mi gelmiş ben istesem oo bi lira verir mi kafamda deli sorular bunu yapmam için çok deli aptal aşık olmam lazım veya aşırı güven vermeli benim ailem olmalı kriterler girer bende devreye
30 Yorumla
1 yılHayır
Eşşek değilim
Ciddi ilişkimse ciddi ilişkim olduğuna göre karakterli bir insandır Elimden geleni yaparım. nedenini öğrendikten sonra yaparım ama kredi asla
10 YorumlaSevgili için fedakarlık yapılır.
Güzel soru 🌹♥️
İyi bayramlar12 Yorumla- 1 yıl
İyi bayramlar🍬
1 yılSevgili kendi ceksin. Isin icine evli değilsen ve para girerse sıkıntı. Yapmayın. Herkesin kendi çevresi var sevgili gitsin kendi çevresinden ailesinden para istesin.
10 Yorumla
1 yılBunu eski sevgilim istemişti. Daha doğrusu devlet evlenenlere 150 bin mi neydi o kredi veriliyor diye benimle evlenmek istemişti. Neyse ki kısa sürede hayatımdan def ettim.
10 YorumlaÇekilebilir, aranızda ki ilişkiye ve güvene bağlı. Ben iflas ettim ve sevgilim bana 80.000₺ vermişti. Kendisini mağdur etmeden ödedim. Hatta bu süreçte ayrıldık ve ayrıldığımız halde ne o benim ödemeyeceğimden şüphe etti ne de benim aklıma ödememek gelmedi. Burada aradaki güven ve karşınızda ki insanın sadakati çok önemlidir. Para dürüstlük ister..
10 Yorumla
1 yıltabi ki de sevgilim isterse onun için kredi çekerim onun için canımı da veririm ama ne yazık ki sevgilim yok keşke olsaydı çünkü hiç bir kız beni beğenmiyor ve beni istemiyor
10 YorumlaBen o Ankara 'da yaşıyor diye, onun için Ankara 'dan ev satın almıştım. Yüksek lisansı kazanınca o eve yerleşip sürpriz yapacaktım, şimdi evi satılığa koydum. Sevdiğim için her şeyi yaparım
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
Hayır çünkü para kardeşleri bile kanlı bıçaklı yapıyor ve henüz sevgiliyken işe para karışması iyi değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben bırak sevgiliyi 1 sene bile tanımadığım elemana çektim kredi ve ödeme yapmadı ğstime borç kaldı icraya verildim mecbur ödedik ama bankalarla aram çok kötü oldu kredi puanım 1300 üzereydi şimdi yerlerde ama bundan sonra kimse için iyilik yapmam
12 Yorumla- 1 yıl
Neden böyle bir şey yaptınız ki tanışalı 1 yıl bile olmamış tuhaf yani
Cevap sahibi1 yılişte o da benim canım güvendim hata yaptım
Sevgilim istemiş olsaydı ve imkanlarım el verişli olsaydı çekerdim.
Başka biri istemiş olsaydı yine çekerdim...10 YorumlaÇekenlerin %90'ı bir daha sevgili olmadıklarını biliyorum 🤣🤣
20 Yorumla
1 yılSevgiliyken hiçbir şey yapmam galiba ama borç para isterse veririm
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 722 cevap paylaştı.
u 1 yılO istemez ki😀hadi diyelim istedi çok zor durumda kalmış diye düşünürüm ama çekmezdim
10 Yorumla kankam için çekerim ama öz kardeşim veya sevgilim için çekmem (en çok kazığı bunlar atıyor)
10 Yorumla
1 yılAbartı.. O kadar da değil. Karı koca tamam. Sevgili hayır.
10 YorumlaDeğip değmediğine bakarım ödeyeceğini bilirsem zaten veririm ama kocamsa tabi
10 YorumlaBana marketten sigara al gel diyen kadını anında sepetledim. Gerisini sen düşün.
10 Yorumla
1 yılEğer ileriye dönük bir ilişkiyse çekerim
10 Yorumla
1 yılben kimseye yapmadım, ama birine çektirdim.
10 YorumlaKredi çekilmesi karşılıgında sevgili olunma potansiyeli :)
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,9b cevap paylaştı. 5 bin TL'ye kadar çekerim, daha yükseğine tahammülüm yok.
10 Yorumla
1 yılKredi çıkmaz büyük ihtimal sıfır gelir ahahah
10 YorumlaHayır niye çekeyim. Yasal bağım olmayan kimse için kredi çekmem😎
10 YorumlaHayır böyle bir saçmalık yapmam evlendikten sonra olur bende kendimi garanti altına almadan olmaz
10 YorumlaEşim olsa sıkıntı değil ama sevgili yok yani güle güle kahve mi be bu ısmarlayayım 😂😂
10 Yorumla
1 yılMerhaba,
Anan baban çeksin derdim! 😅
Hayırdır yani ya! 😅10 Yorumla2 kere çektim ödedi. Bende ona telefon hediye ettim
10 Yorumla
1 yılKEndi ihtiyaçları/zevki için değil, ama "bizim için" olursa hiç sorun değil
10 Yorumla
1 yılHayır böyle şeyler isteyen biriyle sevgili olarak kalmam
10 YorumlaHamd olsun kredi kartı nasip olmadı gerekte yok zaten ama isterse istedigini alirim veya veririm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen yaptım 100 bin çektim geri ödedi. Şimdiki aklım olsa yapmazdım. Niye yaptım bilmiyorum hala 😂😂
217 Yorumla- 1 yıl
iyyi cesaret
Cevap sahibi1 yılŞu an düşününce evet
Ama başka bir konuda kalbim kirilmasaydi galiba yine çekerdim ya onun için- 1 yıl
Sevgili demi bu kişi? emin misin
Cevap sahibi1 yılEvet. Sevgiliye 100 bin çektim. O da günü gününe ödedi. Bundan 3 yıl önce. Demek o güveni verdi. Yaptım vala.
- 1 yıl
deliymişsin sende 😊
- 1 yıl
ne iş yapıyon
Cevap sahibi1 yılÇalışmıyorum şu an. O zaman da garson olarak çalışıyordum.
- 1 yıl
yazık ya. yanlış yapmışsın bence
Cevap sahibi1 yılHiç pişman değilim. Para konusunda beni pişman etmedi. Bana da çok yardımcı oldu. İyi ki diyorum. Ama başka hiç kimseye Tek kuruş dahi vermiş insan değilim. Ben güvenmezsem yapmam.
- 1 yıl
Bilmiyorum kolay değil. o kadar zor şartlarda çalışığ başkasına borç vermek
Cevap sahibi1 yılBenim için neler yaptığını gözlerimle gördüm. Hiç o kadar sevilmedim. İyi ki verdim o borcu. Hiç pişman etmedi. Hep mutlu olsun.
- 1 yıl
şimdi ayrı mısınız
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef. Nasip değilmiş. Hep mutlu olsun.
- 1 yıl
evli misiniz ikinizde
Cevap sahibi1 yılOnu bilmiyorum
- 1 yıl
sen.
- 1 yıl
?
1 yılKesinlikle çekmem öyle çekenlere şahit oldum çocuk ayrılıp gidiyo dünya borçla kala kalıyolar, perişan oluyolar o yüzden sevgililik ayrı ekonomi ayrı, evli olsan hadi neyse ev araba vb için çekilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabii ki sevgilimle gidip sevgilimin adına kredi çekerim jsjdjjd
20 Yorumla
1 yılSevgilim için cekmem hayır. Çünkü sevgili adı üzerinde. Ama eşim için çekerim. Eş farklı çünkü. Bence olması gereken de o 😊.))
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 804 cevap paylaştı.
1 yılOnların kredi çekmesine gerek yok baya zenginler.
10 Yorumla
1 yılHayır çekemem çok acil bi durumsa hastane vs yardımcı olurum ona da belki para istiycegi bi tek benim kalmışim erkek sevgılısınden para istemeyi gururuna yedirmemeli bence
11 Yorumla- 1 yıl
🤣
1 yılBu konu aslında sadece sevgili değim; aile içi ve arkadaşlar arasına giren en dikenli konulardan. Daha bugün sohbetimi yaptığımız ve arkadaşlığım bitmesine neden olan bir konu, uzak durulmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin dışında çekilmez nişanlı bile olsan olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbi ara sanki öyle bir şey yapardım gibi neyseki inş akıllanmışımdır
10 Yorumla
1 yılAlir ama başını 5 yillik nikahli karım degilsin bacim degilsin bi sey degilsin
Sana niye kredi cekeyim ki sonrasinda kotu bi sey oldugunda vermince ugras dur10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArkadaşım için kredi çektim ama sevgilim için çekmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCekerim tabii sonra parayi koklatirim sadece kokusu yeter 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden olduğuna bağlı olarak değişir yorumum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişki süremize ve ona duyduğum güvene bağlı
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 638 cevap paylaştı. Çektiği kredi ile ya aldatır ya başkası ile yer o yüzden çekmezdim
10 Yorumla
1 yılGüveniyorum bu konuda çektim 2 defa ödedi ödüyor. (Kendi k. kartı vs olmadığı için ona vermediler)
20 YorumlaKızılcık şerbodaki meri gibi değilim çok şükür hsjsjs
00 Yorumla
1 yılFaize bulaşmam, "faiz haramdır bitti"
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 538 cevap paylaştı.
1 yılHayır çekmem tabi ki
.
.
.
Çekmem çünkü param var.
00 Yorumla
1 yılYükle bir miktar değilse evet ama diğer türlü tabiki hayir
00 Yorumla
1 yılSevgilimle aramdaki bağa bağli ve tabiki duruma da bağli ne için kredi cekmek istedigine...
00 YorumlaZamaninda yapmis oldugum bir hata kimseye onermiyorum. Cok sukur taksitler odendi ama onlar odenene kadar omrumden kac yil gitti bilmiyorum. Birine yardimci olmanin bedeli bile cok agir oluyor nedense.
14 Yorumla- 1 yıl
@eternal84 Kimdi bu fedskarligi yaptiginiz kisi?
- 1 yıl
@eternal84 kesinlikle katiliyorum. Aslinda bu bir fedakarliktan cok dusuncesizlik oluyor da diyebiliyoruz neticede borc odenmedigi taktirde muhatabini buluyor ve stresle birlikte kabusa donussbiliyor surec. Bu arada size >>> attm sizde edebilir misiniz roca etsem 🙏🏽
Bir Ömür Boyu Köle Olmaksa Neden Olmasın
Bursa Civarı Erkek Arkadaş Arayanlar Özelden Yazsın
10 YorumlaAsla çekmem eşim olsa tamam ama sevgiliyken asla evlenme holundaysak filan olabilir ama onun harici asla
10 Yorumla
1 yılBenden borç isteyene kadar Ailesi arkadaşları akrabaları neden değil diye sorgularım yani çekmem kısacası
10 YorumlaAramızda borç ya da paranın lafı olmaz borç diye bir sey de olmaz kimin ihtiyacı varsa diğeri elinden gelen her seyi yapar
13 YorumlaBence cekmemeli elinden geldigince gardim edebilirsin ama kredi cok olur.
20 Yorumla- Devamını Gör (241)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne