Ekonomik sebepler yeterli mi ilişkiyi bitirmek için?

Babamı kaybedeli bir kaç ay oldu. 4 evimiz var. Biraz da para kaldı ondan. Kendim de çalışıp birikim yaptım biraz. Annem evleneceğim diye altın da aldı bana bilezik felan. Babam memur olarak yaptı bunu. Kendisinin babası da memurmuş erken emekli olmuş. Bir tek oturdukları ev var. İki kardeşiz ikimiz de memuruz. Benim maaşım onunkinden beş altı bin daha fazla. Yeni başlamış çok birikim yapamamış ailesi de onu yemiş muhtemelen biraz. Miras kalan bir araba varmış abisi almış. Kendisine borçluymuş söylediğine göre. Bir de arabasını satıp babasının engeli üzerinden indirimli araba alacakmış kendisi. Annesi ve babasının durumu iyi değilmiş düğünümüzü yapamazlar ancak altın takarlar diyor. Babası gerekirse arabayı satar evlendiririm demiş. Ama bu nasıl sat diyeyim diyor. Bir insan iki çocuğu varken nasıl hiç birikim yapmaz hayret ediyorum. Bir de benimki miras kalan şey diğer kardeşte yoksa ona alınır tarzı bir laf etti. Birinde araba yoksa araba ona kalırmış birinde ev yoksa ev ona kalırmış. Yani biz canım ailemin babamın dişinden tırnağından biriktirdiği parayla ev sahibi olursak o taraftan kalan evi kardeşine verecek muhtemelen onun evi yok diye. Sinirden saçımı başımı yolacağım ayrılmalı mıyım?

Ekonomik sebepler yeterli mi ilişkiyi bitirmek için?