AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Erkek dediğinin parası olmalı biz kadınlar herşeyin en iyisini hak ediyorum gerçekten erkek olanlar anlar beni😋
@nazlıatacan erkek dediğinin parası olmalı da senin en iyisini hakettiğin konusunda nasıl bu kadar emin olabiliyoruz? Sadakat var mı? Bir evi derleyip toparlayacak, aileyi birarada tutacak özelliklere sahip misin mesela?
Dinliyoruz ama yargılamıyoruz
Aynen
Benim düşüncem bu gerisini zaman gösterir
Hadi lan ordan her şeyin en iyisini hak ediyormuş 🤣🤣
Ay ne dedim ya toplandi bütün şeyler
Evet hak ediyorum bir tek ben degil bütün kadınlar
Senin hak ediyorum demenle olmuyo bu işler. Ne kdr gereksiz karakteri bozuk kadın dolu gelmiş hepsi hak ediyor diyor bide geç bu işleri 😀
Neden zorbalıyorsunuz beyfendi
Aynı fikirde degilim deyin geçin
Senin ki fikir değil saçmalık çünkü. Bütün erkekler en iyi kadınları hak ediyor demekle aynı mantıksızlık gerçekten uzaklık
Anladım fikrinize saygı duyuyorum, ben düşüncemi belirttim hepsi bu.
Tamam tamam fikir 😂
İyi günler size
Efendiliği bi boka yaramaz parası olmadıktan sonra
Parasız olmak suç değil ama tembel olmak, iş aramamak suç. Sorumluluk almayan insan partnerine dert olur.
Bu benim ya ve anlamiyorum yani biz efendi ama issiz kadinlari kabul ederken onlar niye kabul etmiyor
Ula yuvayı kim gecindirecek sen yat o yatsin nereden geliyor bu degirmenin suyu ayrıca ev gecindirme görevi hangi topluma gidersen git erkeğin görevidir kadın isterse çalışır isterse evi düzenler iyice asalak oldunuz bir de benim diyor utanmadan
Tamam
Çok güldüm bu ikili diyaloğa 😄
Parali isi olanla aldatilcana
Bari bu belki adam edilir.
Hiç mi adam olcak cinsten değil. Hani belki gaza gelir iş bulur falann
Benim erkek kankam 31 yaşına kadar hiç çalışmadı ama şimdi kendi işin patronu oldu kader ne getirir bilemezsin
Ne işi kurdu 🤣
@baal-35 kendi isletmesini dükkanıni kurdu satışını yapıyor
@baal-35 onun bunun ağız kokusunu çekmiyor
Eticaret mi yani ne tam olarak
@baal-35 hayır değil dükkan açtı kendi markasını kurup satış yapıyor üstelik girişimci bir çocuk değildi babası emekli parasıyla dükkan alıp marka kurmuş oda satıyor muhasebe verilerini giriyor filan
Boş adamdır net
Efendi adam kendi kazanır parasını ekmeğinin peşinde olur
kesinlikle olmaz yıllardır parasız hic bi cabası olmayan bi adamın pesindeyim okadae pişmanımki keske hic yapmasaydım ama şu an durumlar tersine dondu düzeldi işe girdi zamanla düzelttim adam ettim
Efendi olmayan... paralı erkek bul.. sana göre doğru değilse.
Doğrudur iş aramayan değildir. İstediği iş önüne çıkmamıştır. psikolojik olarak çalışmaya hazır olmayabilir. Yani çalışmayan kadın olabiliyor. Çalışmayan erkekte olabilir
Efendi değildir o efendi gözüküyordur. Asalak bir insan eninde sonunda gerçek yüzünü gösterecektir.
Çalışmayan erkekle çok zor olur
Parasız erkekten pek hayır gelmiyor
Yanlış öyle erkoyu annesi sevsin çünkü erkekler de ev işi yapmayan çocuk doğurmayan kadını seviyorlar mı
@Mmaral_ vay vay :)
@İnatçıbirkoç niye vay vay😂
Şaşırdım hiç beklemiyordum :)
Takip etmeliyim seni
@İnatçıbirkoç tanıyor musun da beklemiyordun
Tanımıyorum ama istedim şu an :)
@İnatçıbirkoç eee niye şaşırdın 😂
Sen çok havalısın
Çokta acele etme derim bende işim varken başının etini yedim iş falan aramıyordu 1 sene evde yattı bende kaldıramadım bitirdim şimdi polis oldu 😂
parasız olur tabiki de ama iş imkanı varsa çalışabilecek gücü varsa kendisi çalışmak istemiyorsa 👎🏻
Aşk parayla satılmaz
aşkın paraya bakmaz ama
Öyle bir şey düşünce varsa onu sen ikna edecek çalışmasına
Fakirden olur ama çalışsın çabalasın emeğiyle parasını kazansın geöim sağlasın tembel insandan hayır gelmez
Çalışmaya gönlü olmayandan olmaz.
Bi süre sonra sıkar emin ol
En bok erkek tipi hem tembel hem sünepe.
Aynen.
efendi, iyi kalpli, iyi düşünceli, Güzel ruhlu.
Sinir bozucusun
Parasiz erkekten uzak durun sakın
Parasız olması okay bence ama iş aramaması garip bence
Bana kalırsa olmaz çünkü sorumluluk bilincinde olmayan biri ilişkye zarar verir
Olmaz. yani efendi olmasi iyi ama tembellik de oldukca kotu bir huy
Doğru değil tabi ki soytarıyla kimsenin işi olmaz annesi bile sevmez
Senden kaldimi ya genelde serseri parası olanlari tercih ederler
Sen kaç yaşındasın
20 yaşımdayım
Sence onunla sen denk misiniz? Aşk dediğin şey sahte duygu durumu helede senden 13 yaş işsiz tembel birine karşı. Onun azıcık ilgisi senin gözünü boyamış gençsin daha ne ilgi verip sevenler olur bu adama takılıp kalma 5 sene sonra pili biter çocuğu bile olmaz yaşlanacak zaten
Çok haklısın ama ne yazık ki seviyorum
Sevmiyorsun sadece heves
Kendine iyilik yap canın yansa aklın onda kalsa bile ayrıl kendine önem ver etkinliklere kurslara katıl unutursun böyle biri evlenmez
Aslında bir kez ayrılmayı denedim ama yapamadım 2 gün sonra geri döndüm başka biriyle mutlu olma ihtimalini düşünmeye bile dayanamadım. Evlenmeyi düşünmediğini de söyledi zaten, hala ne bekliyorsun dersen sevgi dışında bir sebebim yok 🙁
Bu adamdan 5 sene sonra zaten istesede evlenmeyecek çocuk sahibi olmayacak bir adamla en güzel prime zamanlarını heba etme. Değerinin farkına var henüz hayatında kimse yok sevgi veren yok diye düşünüyorsun ama emin ol sana sevgi verecekleri yaştasın bu adamla evlenmeyip 30 yaşına kadar konuşsan adamın 43 yaşında zaten içi geçmiş olacak seninde 30unda değerin düşecek onun gibi olacaksın o adam seni aşağı çekecek buna izin verme bu bataklığa batmış adamdan daha iyileri sevgi verenleri var çık bir dışarı gez etrafa bak insanlara bak genç erkeklere bak emin ol ondan daha çok enerjiye sahip çalışkan erkekler var sana da moral verirler onlar bu adama dönmemek içinde engelle numarasını sil diren kendinle zaten yeni birini bulunca gerçeğin farkına varacaksın ben kimi sevmişim diyeceksin güven bana
Ne kadar iyi kalplisin keşke senin gibi bir arkadaşım olsa yol gösterecek. Benim hiç arkadaşım yok bu adamla sosyal medyadan tanıştım daha önce serseri tipli bir çok erkekle karşılaştım yani tek düşündükleri yataktı. Bu farklı geldi hiç bu konulara filan girmemesinden etkilendim hani düzgün bir insan gibi geldi. Bana hayatımda senden önce kimse olmadı dedi bu devirde kadın kız düşkünü olmayan birini bulmak o kadar zor ki hem onu kaybetmek istemiyorum hem kendim için korkuyorum. Ama haklısın da yani dediklerin o kadar doğru ki.
Tahmin ettiğim gibi yaşı itibariyle gerçek niyetini saklıyor seninde hayatında hep serseri insanlar denk geldiği için onun normal davranmasından etkilendim ama inan bana bu konulara girmeyen daha çalışkan seni sevecek insanlar var. Hem onun seninle amacı belli değil mi sencede evlenmek istemiyor sadece vakit geçirmek takılmak derdi. Arkadaşın çevren olmadığı içinde saf bakıyorsun olaya ama gerçek bu. Adamda muhtemelen seni gelip geçici olarak görüyor. Sen değersiz birisi değilsin ki ona kalmadın dünyada daha 4 milyar erkek var hepsinin karakteri farklı biraz dışarı çıkman gerekiyor sadece sende çok iyi kalplisin ve bu adamla vaktini harcama
Ne bileyim hiç kendime güvenim yok ben de geçmişinde ilişkisi olmayan biriyim temiz biri olsun istiyorum bulabilir miyim ki bilmiyorum insanlar bana çok kirli ve kötü geliyor
Çok var öyle genç erkek bende nerden bulacağımı bilmiyorum denk gelmek lazım
Hiçbir halt olmaz ondan
Benim para durumum iyi o benim yanımda ezik kalır bence olmaz
Parasız olabilir de iş aramayanla olmaz
Parasız olup iş aramayana erkek denmez
Evet, war öyle
Efendi ama tembel 😂😂😂 kesin öyledir
Yani sorumluluğunu bilmiyor
Cevabı biliyorsun yavru
Efendi insan iş arar boş boş gezmez
Bir çiçek bile alamaz öyle düşün
Para önemli ama her şey de değil
Gelecek vaat etmiyor hayır
Belki sıkıntılı bir süreçten geçiyordur ve bir süre evde kafa dinlemeye ihtiyacı vardır
İş aramayan erkekten peygamber olsa gene olmaz😃
değil ne zamana kadar sürer ki
Cok zor ilişki
senin maddi durumun iyiyse takilma
karsindaki kisinin maddi durumuna takilma yani sorun cikmaz
Tabikide doğru, en doğrusu
İş Hayatına itici etken olursan olur.
Asıl onunla sevgili olmak doğrudur bea.
Yanlis
Bildigin asalak yani
Para siz erkek i bir tek annesi sever
O erkek değildir hatta adam bile olamaz