AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Anne ve babanızın meslekleri nedir? İnsanları küçümsemek gerçekten çok kötü bir davranış.
Anlaşma ve güven olduğu sürece, neden evlenilmesin ki
boş ver gitsin en iyisi adamda kurtuldu annenden şahsen öyle bir kaynana olacağına hiç olmasın
Insanlar sasirmis artik. Sorsan ama oyunu akp ye verir. 😂😂
Cidden öyle nasıl bildin
Aaa cok ayip bnde fabrikada calisiyom Hic olmmadi
Ayırmasaydılar bari ama neyse nasip olur inşallah başka birisi
Neden evlenilmesin? Ondan ayrılınca kapına sıra sıra fabrikatörler mi dizilecek?
kendi maaşım ile geçirebilirim o yüzden karşıdakinin parası çok önemli değil
Eşine bakan ile evlenililir. Hem saatleri de makul vakit ayırma konusunda
Ya ne saçma düşünceler mutsuz zengin evlilik daha mı güzel
Yarın bir gün parayı bulsa çocuk ailen tapacak galiba bu nasıl bir zihniyet Allah'ım ya Rabbim
Herşeyin para olmadığını ne zaman öğreneceğiz
Fabrikada çalışan biri nasıl fakir olabilir ki benim nişanlım fabrikada çalısıyor 40 bin küsür para alıyor
Ailem illa memurla evlenmemi istiyor
Fabrika işi kalıcı değil garantisi yok diyorlar
Benim sevgilim de 40bin alıyor ama ailem az buluyo 40bini
Çok biliyor ailen
Zorla ayırdılar çok kötü hissediyorum 😔
Sence kaçmalımıyım sevgilim kaçalım diyor
Saçmalama
Başka çarem yok
Sadece 40 binle hayatta geçinemezsiniz ev kiraları 20 bin zaten seninde çalışman gerek
Ailen 40bini az buluyor ama memur öğretmende sadece 10 bin fazla alıyor sanırsın memurların maaşı 200 bin onlarında işçiden farkı yok mesaide yok çoğunda bence ailen statüye bakıyor
Maalesef tanımadan etmeden reddettiler 😔
Tanımasına gerek yok ki memurda 10 bin fazla alıyor de babanda 100 bin kazanamıyor kendisi iyi bilir öğretmen falansa fabrikadaki işçi ondan daha çok kazanıyor
Fabrika kalıcı değil illa memur olacak diyorlar
Fabrika kalıcı asıl fabrikalar yıllarca çalışır memur bu devirde üç kuruş kazanıyor biraz geri kafalı memur akıllılar sanki artık o memurun zengin olduğu devir eskide kaldı. Şimdi memur sefil durumda
Öyle düşunme namusunla calısıyor adam zengin olup cimri adam cok fazla zengin diye alısın kurus para vermez. Inan boyle adamlar daha iyi evine bakar.
Herkes böyle düşünmez
Zengin bir erkek arkadasım vardı yemek ısmarlamazdı😂
Yok artık😄 ayrıldın mı
Yok ayrılmadım ondan dolayı ama denedik olmadı.
İyi yapmşsın. Senin yaş kaç
Baska bir erkek arkadaşim vardı maaşı azdı okadar bol gönülluyduki cırpınirdı benim her istedigiimi yapardı ondan bu cevabı verdim
Böyle ıyy evlenmem falan diyenlerin sonu genelde mutsuzluk
Ben öyle bir şey demiyorum ailem kabul etmiyor
Hayırdır ailen mi evleniyor yoksa sen mi
Zorla ayırdılar
Garip
Çok kötü hissediyorum 😔
Kaç yaşındasın sen
20 yaşındayım
Bu yaşta rahat karışabilirler
Yaşımla alakası yok benim ailem böyle 26yaşında ablam var onada karışılıyor
Otoriter ailede pek şansın yok
Maalesef 😔
Ciftler karşılıklı idare ile evlerini geçindfrebilirler.
Ülkedeki bütün kızlar zengin doktor mühendisle evlensin işçi kesimi de sap sap gezsin öyle mi
İnsanları mesleğinden, eğitim durumundan küçümsenmesi cast sisteminden farkı yok. Bir insanla gerçekten mutluysan, sana değer veriyorsa, güzel bir karaktere sahipse neden evlenilmesin. Ailen çok saçma düşünüyor.
Yo evlenilir statüye ve maaşa göre ilişki yürütülmez başta alman gerekiyor kararlarını sonradan olur mu olmaz mı demek sence ne kadar doğru Allah aşkına yormayın lütfen
Ben seviyorum evlenmek istiyorum ailem karşı çıkıyor
Yoruluyorsan yazma kardeş
Durup dururken atar da yedik 😂😂 ailenle çöz sorunu KS de değil
Atarlı cevaba atarlı cevap
Kadın erkek eşitti ablacim noldu? Madem esitlik var çalış sen de evin bütçesine katkıda bulun
Erkek çalışır evine bakar azcik adam olunda kadının kazancına göz dikmeyin
Babam fabrika da yıllardır bize bakıyor knk
Ben. Erkek. Olarak. ". Fabrikada". Tutun. Saran. Kizlarla evlenirim. Cunku sarakende. Turku cigirirlar sanki. Kendileri icer gibi. Ben Fabrikada. Calisan kadinla. Evlenirim🙂
Sizin gibi insanları yaptığı işe göre statüsüne göre sımıflandıran insanlarla evlenilmez
Fabrikada calişanlar asgari almaz ki maaşı ne kadar 30 veya 40 alıyordur sende caliş yeter
Gecinilir de seninde çalışman lazım tek taraflı olmaz..
Asil fabrikada calisanla evlenilir mağzacıları görüyorlar takım elbiseli adamların 1 gün anca izni var fabrikada cumartesi pazar tatil bayram tatil resmi gün tatil her işte bu rahatlik yok
Bir insan fabrikayı ancak bu kadar güzeller😀😀
@Davinci013 fabrikada çalıştım senelerce yeni bıraktim işi kafayı iyi kullandik. d
😃 hakkında hayırlısı 😃
Zengin biriyle kesin mutlu olacağını mı düşünüyorlar. Sen çalışıyor musun?
Aşk sevgi güzel bir duygu ancak hayat gerçekleri acıdır. Yeşilçam sinemasında yaşamıyoruz ev kiraları bile 20-25 bin olmuş toz pembe görmek yerine gerçekleri görmek lazım
Haklılar
Sonra acı çekmektense şimdi acı çek
Parası yok diye terk edin gidin zaten demi.
Bn mi terk ettim a*mk
Yanlış anlama ama anne ve babam mağara insanı galiba
her şey para mı diyeceğim ama.. Parasız da geçinilmiyor tabi. İkiniz birden çalışırsanız maddi sıkıntınız olmaz bence.
Evleneceğin kişinin evvela, kişiliği karakteri önemli.
Parasını helal yerden kazandıktan sonra sorun olmaz
Ailenin kaygılarını anlayabiliyorum. Senin bir mesleğin var mı? Günümüzde ikinizinde çalışması gerekiyor.
Bence maddiyat önemli değil karakter herşeyden önemli bence aileni dinlememeliydin sevdiğini bırakmamalıydın
Bunun maddi durumla alakası yok karakteri iyise çokta güzel geçinirsin ben ne insanlar gördüm elinde tonla parası var huzuru yok
Hayatı hızlı yaşıyorsun, seninde yaşın küçük ama ruhun 50 dimi
Ya iyice salklaştını siz iki odada büyüyen kadınlar evlenince saray hayali kuruyorya deli oluyorum
Fakir büyüdü diye fakir mi olmak zorunda. Sizin de bu aşağılık komplesinizden bizim midemiz bulanıyor
Bu zihniyetle olan kimse yuva kuramaz bi halt olmaz onlardan
Yuva kurmak isteyen kim. Asalak erkeği başıma yük mü edicem defolsun sugar mamy bulsun ben kendime bakarım
😂😂😂 neyse senden bi halt olmicak adım gibi eminim
Kardeş saray hayali kursam zaten böyle biriyle evlenmek istemezdim ailem ayırdı diyorum açıklamayı okumadan yazıyosunuz ya
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim zihniyetin yanlış
Kişi kendinden bilir işi. Neyse umudunu kaybetme inanırsan birgün sende zengin olup sefil hayatından kurtulabilirisin. Tabi önce sefil zihniyetinden kurtulman gerekiyor. Bol şans
Sefillikten zirvedeyim merak etme sokakta kaldığım günden herşeye sahip olduğum güne gelirken geçmişi unutmadım medet ummadım prenses
Sen zengin koca ara hadi 😂
Sende sefillikten bugüne geldiysen isteyene b k atmayacaksın. Koca aramıyorum dedim 50 kere, anlama kabiliyetinden yoksul sefile laf anlatmaya çalışıyorum
😂😂😂 neyse bazı şeyleri anlatıp sevabı kaçmasın
Ben sefil diye kimseyi ezik görmedim kapasiten zayıf galiba kadınların fakirlikten direk zirveye merak salmaları canım neyse sen haklısın
Evet ya sen is yeri sahibi fabrikatör birisi ile evlen villası olsun altında bmw olsun seni avrupa ya götürsün
Seviyosan git adama ben ailem ailem diye diye hayatımi mahvettim sen yapma
Ne yaptın
Nasıl mahvettin
Birini seviyodum oda beni seviyordu baya ama uğruma ölümü bile göze almıştı ailem üzülür kahrolur diye ona varmadım şimdi zorla evliyim istemediğim biriyle istemediğim yerde..
Geriye dönsen aileni ciğner sevdiginle evlenir miydin
Zorla evlendirilmeye razı geldin be gülüm sevdiğinle kaçsaydın ya😕
Bende şu an bu durumu yaşıyorum ailem kahrolur diye kaçmıyorum ama sevdiğimden ayrıyım diye canım çok yanıyor
Nasıl zorla evlendirdiler ya gerçekten bu ailelerin yaptıklarını aklım almıyor
Hata ediyorsunuz sevdiginiz iyi bi insansa kaçıp evlenin, ailen onu istemese madem önunde sonunda evlenceksin bari sevdiginle evlen
Aslında kaçacaktim önümde engelde yoktu isteseydim hemen yapardım sevdiğim adam zaten hali hazır beni bekliyordu ama ailem Kürt ve aşiret öyle küçük bir aşirette değil tanıdık bilindik bir dedem var kaçsaydım annem zarar görürdu benide annemide sevdiğim adamıda öldürürlerdi ikisi için durdum ikisine zarar gelmesin kimse acı cekmesin diye tüm acıyı ben üstlendim
😕çok üzüldüm senin adına, simdiki eşin iyidir umarım
Sevdiğime kavuşmak çok istiyorum ama ailemi üzdüğüm için mutlu olamam diye çok korkuyorum
Şimdiki eşim çok iyi gerçekten bir yandanda bu merhametli saf temiz adama bu ihaneti yapmak istemedim. Eğer hayırlı olsaydı zaten ben önceki adama varırdım yani her şeyi Allah'a teslim ettim belki 1 yıl belkide 1 ay sonra ne olacağını bilmiyoruz kaderimizde varsa gene kavuşuruz
mary_a
Çok üzüldüm senin adına
Allah bundan sonraki hayatında seni güzelliklerle karşılaştırsın inşallah mutlu olursun
Bende başka sehire kacıp evlenmeyi düsünuyorum şiddet dolu bi ailede buyudum babam cok kotu tehdit hakaret psikolojik siddet ekonomik her türlü siddet var, şiddet dolu bir aile evinde de kimse kalmadi annemde evden ayrildi, kızlar kacsam adresimizi bulamazlar dimi
@soran
Çok teşekkür ederim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah, bu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarını kabul eylesin. Sadece acele etme ailenide karşına alma bolca dua et eğer oluru varsa olur yoksada kalbinin sesini dinle, ailenle aran açılsa bile seni affederler. Kalbin sana hangi yolu gösteriyorsa o yoldan yürü
Sizce kaçmalımıyım
@gigih4
Atacağın adımlardan emin ol iz bırakma inşallah bulmazlar seni ve muhakkak maddi bir gücün olsun başına neyin geleceği belli değil Allah muhafaza. Sokakta kalmak var evsiz yemeksiz önce planını kur sonra adım at bide güvendiğin biri varsa yardım al
Ailede mutlu değil zorbalık görüyorsan kaç. Benim babamda annemde evlendiğim adamda o kadar merhametli oldukları için durdum bide kimseye zarar gelmesin diye ama sen kalırsan zarar görürsün tabi genede çabuk karar verme en kötüsü bir iş bul gün içerisinde uzak durursun ailenden
Sevgilimin ailesi destek olur, ablasi enistesi yanimizda olurlar ilk etapta, inşallah yakalanmayız
@gigih4
Reşitsen polisede gitseler seni alamazlar
Sevgilin güvenilir mi?
Polise gitse bile sığınma evine yollarlar
Zorbalık az kalıyor:( anlatsam simdi burada uzun, ama ölüm tehdidi alırdim babamdan bel altı seyler derdi intihar cok düsundum abilerimle babama karsı korumaz hic o bel alti soylemlere ragmen, oldurcem derdi bana beni annemi o evde neler yasadim bi bilseniz
Sevgilim cok iyi biri korkum su adresimiixi ondan bulsunlar istemem ya ona bosey olursa beni korumak isterken , es kaza ona bisey olmasin diye bu endiselerim
Polise gidicem dusunuyorum cunku annem ayri eve cıkti beni evine kabul etmedi temelli, abiminde psikolojik ve fiziksek şiddeti var şakalasıp tokat atıyor ama şiddetten saymiyor psikolojimi mahvettiler, polis onlarla irtibata geçer diye korkuyorum ben siginma talep edince, bir de babam 1.5 sene olacak kesici aletle kardeslerimle bana saldirdi evde Allah korudu bisey olmadi, o olaydan sonra bile beni sucladi evden nasil gittim bi süre diye:( ve asla bıcakla saldirdigini kabul etmiyor evde abim 2 kardesim olmaisna ragmen rrddediyor boyle bi narsist kendisi
Polise gidip uzaklaştırma al
Oha bu kadarda değil nasıl dayandın orada polise git bunlar bildiğin psikopat sanada sevgilnede zarar verirler
Allah yardımcın olsun
Cok kez intiharı düsündüm ki:( dayanamadim psikolojim bozdular anksiyetem fazla.
Kadın sigınma talep etsem polis yardımcı olur mu sizce aileme demeden
Canım benim intihar düşüncesindeysen psikologtan destek al sana iyi gelecektir
Reşitsen ailene kimse bir şey demez merak etme polisten yardım iste
İnşallah haber vermezler, tek korkum bu cunku babam abim seni ezip gık demeni istemeyen insanlar kendi doyuramadıjlari aşagılik kompleksini benden cıkariuorlar maalesef, polise gittigimi bilmemeleri lazim birde sey dicektim bu bicakla saldidi durumj 1.5 sene once oldu babam gecen sene tehdit ediyodu ama bu sene annemle bosanma asamasinda diye iyi babayı oynuyor numaradan yani mahkeme lehine olsun diye, polis yinede beni hakli bulur mu acaba guvenligim tehlikede hissediyorum desem
Bu konularda pek bilgim yok ama haber vereceklerini sanmıyorum
Kadın sığınma evine yollayanlarin ailelerine haber vermiyor diye biliyorum ama sen genede bir araştır Allah kolaylık versin beterinde beteri varmış kendi derdimi unuttum
Şundan olur mu bundan olmaz mı soruları ne garip. Neden olmasın evlenilir eğer arada uyum varsa
Haklisin
bence ilerisi icin haklılar.
aşk biter bir yerden sonra
Eğer senin ailenin durumu iyiyse zor olur ailen haklı olabilir alıştığın hayatı vermeyebilir
Yani biraz haklılar çocuk sana bakabilicekmi diye haklılar
Bence iyi bir insansa ve sadıksa evet ama tam tersiyse hayir
Sevgi saygı olduktan sonra her şey oluyor merak etme
Dogrudur artik hersey erkeklerden bekleniyor birlikte el ele birseyler yapalim diye az
Siz ne işle meşgulsünüz eleman kaç yaşında?
menfati dusunen ınsan ılerleyen zamanlarda menfaat ıcın bırakılıp rezıl olabılır
Namusuyla çalışıp kazanan her insan ile evlenilir.
Evi varsa gecinirsiniz.
Rızkı Allah veriyor. Çok saçma.
sen çalışıyor musun okudun mu
Merak ettim siz ne iş yapıyorsunuz hanımefendi?
Sen de calisirsan gecinirsiniz niye sen calismayip o calisacak sadece
Baban çalışmadı?
Sanki bana Elizabeth qmk
Her şey para mı zalim insanoğlu.
Sevilir, yeterki insan olsun adam gibi sevsin.
Evlenilir neden evlenilmesin ki
Haklılar , geçinemezsiniz.
Ailen evlensin o zman memurla