Ticari hayat hep böyle sancılımı geçmek zorunda?

Sağlığımdan ötürü firmalar iş vermiyor. Neredeyse 8 senem iş arama uğruna heba oldu.

Bende artık ticarete yönelmeye karar verdim.

Gezerek satış yapmam gerekiyor. Ama bir günüm bir günümü tutmuyor.

Bi tarafım birçok şeyi başarmak istiyor ve acayip bir enerji doluyken, öbür tarafımdada bir bıkmışlık ve yorulmuşluk var.

Mesela birazdan banyo yapıp belki 3 4 saat sonra, belkide öğleden sonra dışarıya çıkıp satış yapmam lazım.

Ama işte o saatler geldiği vakit bişeyler beni huzursuz ediyor ve çıkasım gelmiyor.

Böyle günler günleri kovalıyor.

Ama çıkmamda lazım. Çıkmazsam ay sonu faturası, kirası, evin ihtiyaçları, canım bir şey çektiği zaman onu almam gerekecek ve bunun içinde param olmazsa alamayacağım.

Üzerimdede bir negatif enerji var.

Bu satış yapan arkadaşlar başına ne gelirse gelsin, kendilerini ikinci güne nasıl hazırlıyorlar?

O motivasyonu nasıl sağlayıp ogün satış yapıyorlar? Esasında zoruma giden şeylerde var. Ben mesela lise mezunuyum. Okadar sene oku, diploma sahibi ol, bilmem falanca eğitim kurslarına git sertifika al. Bunlar evde çöp niyetine dursun ve hiç bir işe yaramasın. Benim kendime layık gördüğüm, en azından bir işyerim olsaydı ve o işyerini açmak zorunda olsam inanın zerre kadar rahatsız ve huzursuz olmam. Ama hazmedemiyorum yani kendime yediremiyorum bir orada bir başka yerde yeri yurdu belli olmayacak şekilde satış yapmayı. Böyle neolacak bilmiyorum ama tek bildiğim aşmam gerekiyor bunları.

Buralardan nasıl sağlıklı bir cevap alabilirim bilmiyorum ama umarım hayatımdaki şu saçma süreci telaffuz edebilmişimdir.

Ticari hayat hep böyle sancılımı geçmek zorunda?