- Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet, hiç parası olmayan bir erkek de evlenebilir. Evlilik, sadece maddi imkanlara bağlı bir kurum değildir. Evlilik, iki insanın birbirine duyduğu sevgi, saygı ve bağlılık üzerine kuruludur. Maddi zorluklar, evliliği zorlaştırabilir, ancak imkansız kılmaz. Evliliğin Maddi Boyutu: Evlilik, maddi sorumluluklar gerektirir. Ancak, bu sorumluluklar her zaman büyük bir servet gerektirmez.
Evlilikte önemli olan, eşlerin birbirine destek olması ve birlikte çözüm üretmesidir.
Düşük gelirli kişiler de, bütçelerini dikkatli bir şekilde yöneterek ve tasarruf yaparak evliliklerini sürdürebilirler.
Devletin ve sivil toplum kuruluşlarının, düşük gelirli çiftlere yönelik destek programları bulunmaktadır.
Evliliğin Manevi Boyutu: Evlilik, iki insanın birbirine duyduğu sevgi, saygı ve bağlılık üzerine kuruludur.
Maddi zorluklar, bu duyguları zedeleyebilir, ancak yok edemez.
Evlilikte önemli olan, eşlerin birbirine destek olması, zorlukları birlikte aşması ve birbirine güç vermesidir.
Maddi imkanları kısıtlı olan çiftler de, birbirlerine sevgi ve saygı göstererek mutlu bir evlilik sürdürebilirler.01 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısın
En İyi Cevaplar
Bence parası olmayan bir erkek evlenebilir, ama evlilik sadece maddiyatla ilgili değil. İlişki güven, sevgi ve ortak değerler üzerine kurulmalı. Tabii ki maddi durum da önemli, çünkü hayatı birlikte idame ettirebilmek, bazı sorumlulukları paylaşabilmek gerekiyor. Ama para her şey demek değil. Birçok insan, sevgi ve anlayışla birlikte, maddi zorlukları aşabilecek bir ilişki kurabiliyor. Önemli olan birlikte büyümek, destek olmak ve hayatı paylaşmaya hazır olmak. Maddi sıkıntılar geçici olabilir, ama sağlıklı bir ilişki daha güçlü bir temel oluşturur.
02 Yorumla- 1 yıl
Doğu
Hiç parası değil de, yine de belirli bir miktar olmalı. Ve karşıdaki kişide anlayışlı olmalı. Gereksiz masraftan uzak durmalı..
11 Yorumla- 1 yıl
Vay aranılan insan türü
Ben evlenirdim yinede
023 Yorumla- 1 yıl
Evlimisin şimdi
- 1 yıl
Nzmn evlencen
- 1 yıl
Peki neden
- 1 yıl
Ne derken gayet Türkçe yazdım İngilizce yazmamı ister misiniz
- 1 yıl
Gayet düzgün konuşuyorum yazdığım hicbiseyde tuhaf bir durum yok
- 1 yıl
Ya o ben değilim banane sizin ne zaman evleneceğinizden adına bak onu yazanın 😃
- 1 yıl
Eleman yoruma atlıyor ben sordum sanıp benimle. kavga ediyorsunuz ben sizin kavga edebileceğiniz bir kişi değilim
- 1 yıl
Birdaha olmasın
- 1 yıl
Bahaneye bak kuş. ne alaka😃
- 1 yıl
😃😃 estağfurullah
- 1 yıl
Tamam yanlış anlaşılma düzeltildi
- 1 yıl
Pekala
Yapay Zeka Cevapladı
Evlenmek, paradan çok sevgi, güven ve ortak değerlere dayanır ama maddi durum da önemli bir faktör tabii ki 😊 Şimdi Emir, hiç parası olmayan biri de elbette evlenebilir ama burada önemli olan iki tarafın da bu durumu kabullenip birlikte çözüm üretmeye istekli olmasıdır. 🙏 Evlenmeden önce eşler arasında bütçe planlaması yapmak hem ilişkide sağlıklı bir iletişim sağlar hem de geleceğe güvenle bakmanıza yardımcı olur.
Kendi ayaklarının üzerinde durmak ilişkine daha fazla güç katar. Kim bilir, belki bu süreçte birlikte adım atmak sizin için bir yolculuğun başlangıcı olur. ❤️ Hiç düşündün mü, gelecekte nasıl bir aile ekonomisi yaratmayı hayal ediyorsun? Hadi biraz konuşalım! 👌02 Yorumla- 1 yıl
Peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Parası olmayan bir erkeğin evlenmesi, içinde bulunulan koşullara ve kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir. Evlilik, genellikle maddi sorumlulukları da beraberinde getirir. Ev, geçim, çocuk bakımı gibi konular, düzenli bir gelir gerektirebilir. Bütçe planlaması yaparak, gelir ve giderlerini dengelemeye çalışmaları faydalı olacaktır. Evlenmeden önce, çiftlerin maddi durumlarını ve beklentilerini açıkça konuşmaları önemlidir. Ancak, bazı çiftler daha mütevazı bir yaşam tarzını benimseyerek, maddi zorlukların üstesinden gelebilirler. Ailelerin desteği veya ortaklaşa çalışarak gelir elde etmek de bir çözüm olabilir.
03 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir yorum ve çok mantıklı
- 1 yıl
Rica ederim
Şimdi kimisi der gönlü zengin olsun yok işte yeterki sevsin çöplükte bile maalesef böyle düşünenler bi o hayal dünyasından çıksın lütfen kimiside iş hayatı olmadan bunu diyor tamam seviyorsun ediyorsun ama para olmadanda yuva kırılmıyor maalesef bunu diyenlerde gerçekten çöplükte olsa yaşayamıcak kişiler çıkın artık şu kafadan parası erkek değil parasız kadınla da evlenilmez bu devirde düğün, çeyiz, altın, ev cart curt bide bunun evlilikten sonrası geçim sıkıntısı heleki şuanki asgari ücretle o yüzden birikim yapmadan kimse evlenmesin kimiside babasına güveniyor
11 Yorumla- 1 yıl
Herkesin kendi hayatı eleştirmeyelim
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenirim diyenler neyin kafasını yaşıyor 😂
Hepimiz biliyoruz evlenmeyiz kızlar.
Ama istisna olabilir çocuk karizmadır , yakışlidir, yok vazgeçtim o da olmaz.
Erkeğin bir birikimi olacak çalışkan olacak taşı sıksa suyunu çıkaracak. Belki evi arabası olmaz ama çalışkandır falan bu benim gözümde çok değerli elmastır.
Ama çoğunluğunun cebinde para yoksa , ya içki içer, ya hovardadir ya da çalışmayı sevmez
Allah böyle insanlardan uzak tutsun..35 Yorumla- 1 yıl
Yine saçma bir yorum sonra tr erkekleri niye Rus Almanlarla evleniyor çünkü onlarin maddi çıkarı yok kirada bile yaşarlar
Cevap sahibi1 yılSen evlen senj tutan yok tembel erkek çekilmez. Parası olmayabilir ama çalışkan olmalı
O da olmuyorsa öyle biri de ben adamım demesin- 1 yıl
Adamlığı siz mi belirliyorsunuz başkasının hayatından size ne ki
Cevap sahibi1 yılSenin karakterini çok iyi anladım sende para yok çalışmayı sevmiyorsun armut piş ağzıma düş hesabı 😅 bu sahne tanıdık geldi benimde prenses erkek kuzenim var çalışmayı sevmiyor inek gibi evde yatıyor. Fakir olabilirsin ama çalışmak zorundasın..
- 1 yıl
Konu ben değilim ben aşciyim gelirimde var evim kira bile değil çok şükür gelirim TL bile değil Euro dolar biz para avcilarini tespit etmek için hayali bir karakter oluşturduk cevabımizi aldık hadi iyi günler:)
1 yılne boş cevaplar vermişsin yok para avcilarini ortaya çıkartmak için sordum falan sacmalardan seçmeler asla evlenmem aslaa yani misal kim kız kardeşi gitsin sıkıntı yaşasın ister kendi kardeşinize konduramazsiniz ama elalemin kızı çeksin tabi çalışsın size baksın sizde oturup yiyin
03 Yorumla- 1 yıl
Ben çalışıp kıza para yedirmem
- 1 yıl
kendine göre olanını bul hayırlısı
- 1 yıl
Kavgacı yorum istemiyorum
- Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılÇok zor abi sadece maaşın değil artık tüm maddi değerlerini yönetip paranı katlaman lazım sadece tek yerden maaş para gelmemeli altından dövizden arsadan tarladan varsa ev iş yeri kira yerlerinden para gelmesi lazım sen olayı çok yanlış anlamışsın
01 Yorumla- 1 yıl
Anladim
1 yılDaha yaşım genç ama şöyle söyleyeyim; evlilikte sadece karşındaki insanla evlenmiyorsun aynı zamanda onun ailesiyle de evlenmiş oluyorsun. Her insanın ihtiyacı olan en büyük etken paradır çünkü para olmadan evine ne ekmek götürebilirsin ne de evin kirasını ödeyebilirsin. Parayla saadet olur mu sorusu gibi olmuş bu biraz da
01 Yorumla- 1 yıl
Yo evi var
Illa birikimi olmazsi lazim değil hadi Aile evinde yaşiyorsa az boz bi birikim yapila bilir sanki... diyelimki harcadi Aile evine birikimini ve calişiyorsa nicin evlenemezsin ki diye düsündüm? Tabi Aileler ev düzmede yardim etmeli.
Eğer Kiz tarafi birikim bekliyorsa aynisini erkekde bekleye bilir diye düsünüyorum...
01 Yorumla- 1 yıl
Uzun yazmışsınız hicbisey anlamadim
1 yılHiç parası olmayan erkek neden evlenmeye çalışır ki bir düzeni birikimi olamayan evlilik imkansız bir insan sırf birini seviyor diye böyle büyük ve ömür boyu sürecek bir birleikrelige neden beş parasız dalmaya calisir
02 Yorumla- 1 yıl
Anladik
- 1 yıl
Afferin
1 yılHer şey para değil derlerdi ama şimdiki kızların gözünde evet her şey para, ha arada bir iki tane nadiren de olsa her şey para değil diyenler de çıkar ama öylelerine de denk gelmek bu zamanda çoğu için zor ve çoğunun aklı fikri para.
02 Yorumla- 1 yıl
Haklı yorum
- 1 yıl
😌😌
1 yılSelam, paradan ziyade düzgün bir işi yoksa evlenmemeli. Ev kirası, mutfak masrafı ne olacak?
Gökten para yağmadığına göre, mantıklı olunmalı.35 Yorumla- 1 yıl
Evi var kira derdi yok
- 1 yıl
Maaşı var mı?
- 1 yıl
YouTubeden geliyo
- 1 yıl
Asgari ücret civarındaysa, çocuk yapmadan zar zor geçinilebilir. Çocuk yapılacaksa en az 45 bin tl gelir aylık lazım.
- 1 yıl
Yılda 3-4 ay çalışıyor
1 yılbirlikte çalışıp alabilirler fakir diye ewlenmeye hakkı yok mu eskiden insanlar kötü alışkanlığı war mı iyi birimidir diye sorarlardı şimdi ise mal mülk yazık yaa nasıl bi hale geldik
14 Yorumla- 1 yıl
Ayn cano 🫡
- 1 yıl
Gerçekten güzel yorum böyle düşünen az
- 1 yıl
Haklıyımmm
- 1 yıl
Tabi
1 yılSorun vitrinin tepesinde. Millet yazacak yani yapacak bişey yok 😂 Hiç parası olmayan erkek evlenemez. Evi nasıl geçindirecek? Taş mı yicekler?
19 Yorumla- 1 yıl
İyide ben bu soru bu kadar popüler olsun istemedim ki bana 2-3 görüş gelse yeterdi bu çok oldu ya
- 1 yıl
Aynı şeyi ben de şu an bir sorumda yaşıyorum merak etme. Seninki yine iyi. Bana 100 den fazla yorum geldi
- 1 yıl
Bana o kadar gelemez 13 senedir sitenin yarısına kendimi engellettim 😃
- 1 yıl
Ben de sitenin yarısını engelledim ama gelince geliyor işte 😂
- 1 yıl
Kadınsın ve burası abaza dolu bence normal
- 1 yıl
Sorum çok güzel bir soru ve cevap verenler de güzel cevap vermiş. Abaza gördüklerimin hepsi engelli zaten gelemezler kolay kolay sorularıma
- 1 yıl
Peki madem :)
- 1 yıl
(:
- 1 yıl
:)))
1 yılDaha ben parazım evlenmiyorum erkeğe ne düşüyor acaba bide bebek olsa ev nasıl geçinir günah o bebeğe 🥺
13 Yorumla- 1 yıl
Bebek yapmaz
- 1 yıl
Olur olur ozmn
- 1 yıl
Olur tabi
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenilmez diyen hemcinslerimin hiçbirinin ne evinin, ne arabasının olmaması da ayrı bir ironi. Evlenilir abicim bal gibi de eğlenilir. İnsan evladı olsun, Allah korkusu olsun, işinde gücünde olsun evlenilir. Bu sitede ki kızlara bakmayın. Çoğu psikolojik problemli, sıkıntılı, sevgisiz büyüyen, asosyal kızlar.
25 Yorumla- 1 yıl
Ben bu sitedekiler yüzünden bir Rusla evlenecem onlar hicbisey istemiyor :)
Cevap sahibi1 yılBende henüz yeniyim ortalama 12-13 gündür bu sitedeyim. Genel anlamla herkes çok tuhaf burada fakat hemcinslerim ayrı bir tuhaf. Burada ki kızların yorumlarına, sorularına vs bakıp kendinizi üzmeyin. Dediğim gibi çoğu hayatta hiçbir başarısı olmayan, dışarıda belki de selam vermeye tenezzül etmeyeceginiz tipler. Burada hepsi farklı bir dünya yaşıyor. Benim nişanlım da güvenlik olarak çalışıyor asgari ücretle öyle zengin biri degil. Ama merhameti var, Allah korkusu var, bana şimdiye kadar sadık kaldı, imkanları dahilinde mutlu etmeye çalıştı bu yeter. Allah herkesin gönlüne göre versin.
- 1 yıl
Burdaki kadın profillerinin. yarisi erkek yüzde 25 ide evli 13 senedir burdaym siz burdaki kimseye güvenmeyin erkeklerin yüzde 90 ida sapık haberiniz olsun :)
Cevap sahibi1 yılYok ben geçici olarak geldim bugün yarın hesabımı kapatırım. İşsiz olduğum için hesap açtım çok şükür iş de buldum migros da işbaşı yapacağım evraklarimi hazırladım sonra da burayla isim olmaz
- 1 yıl
Hadi inşallah hakkınızda hayırlısı
Karşı kişi evlilik, lüks şeyler istemediği sürece, hayatı sadelikle, elindekiyle yetinirim ise evet ister.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılEvlenebilir neden evlenmesin. Anneleriniz babalarınızla nasıl evlenmiş. Herkes zengin değildir sonuçta.
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılGeçim nasıl olacak o evlendiğinin kişi sana emanet olarak vercek annesi babası heleki bu dönemde ekonomik olarak iyi olmak lazım bence
01 Yorumla- 1 yıl
Pekala
Parasız erkek evlenemez maalesef para olmadan nasıl geçim olsun ki
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru zor
1 yılDoğru kadınla karşılaşırsa evlenebilir. Ama çıkarcı biriyle asla.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel görüş
Hiç parası olmadan olmaz azda olsa bir birikimi olması lazım
13 Yorumla- 1 yıl
Yoksa
- 1 yıl
Niye
1 yılgüncelleme çok tatlı 😀
olabilir eger anlayışlı biriyse iki tarafta17 Yorumla- 1 yıl
Türk kızları pek olabilir demez ya ben 2-3 görus cevapliyorum yetiyor çok fazla oldu böyle 🙂
- 1 yıl
hassas noktaya değinmişsin demek ki 😃
- 1 yıl
Keşke deyinmeseydim😃
- 1 yıl
olsun farklı bi deneyim oldu işte 😃
- 1 yıl
Yine az geldi bazen +100 geliyor çıldırıyorum link ekliyorum keşfet olmasın diye
- 1 yıl
😃
- 1 yıl
🙂🙂
1 yılEvlenirsin de eşinle yaşama şansın olur mu bilmem 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Hmmm
Hayır,
İş
Aş
Sonra
Eş...
11 Yorumla- 1 yıl
Anladim
1 yılEvlenilemez en azından aileye bakacak parası olmalı
01 Yorumla- 1 yıl
Ailesi yoksa
Benm yaşım 40 para yok maalesef bekar kalmaya devamke
01 Yorumla- 1 yıl
Anladim
1 yılEvlenir ama sonrasında parasız ne yapar o ayrı :D
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru
- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİmkansız bir göreve hazırlanan kadının yapacağı eylem :d
01 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
1 yılHiç parası olmayan kimse evlenemez evlenilebilseydi herkes evlenirdi rahat imkanlarla
03 Yorumla- 1 yıl
Evlenir
- 1 yıl
Evlenebilen evlensin parkta çadırda yaşarlar
- 1 yıl
Olur ama evi var
1 yılParası olmayan kadın ve erkek evlenemez şu devirde en az 5 milyon kenarda olacak...
01 Yorumla- 1 yıl
Atamaz
elin kızı napsın parasız adamı en azından ortalama bir gelire sahip olmalı gö…tünde don yok evlililik peşine düşmek çok saçma
00 Yorumlaİki taraftan birinin maddi durumu iyi olması gerek ya da iki tarafında çalışmalı lazım
01 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok
1 yılKendi geçimini sağlayacak kadar bi geliri yoksa bu erkek nasıl evlenir
01 Yorumla- 1 yıl
Peki
1 yılTuhaf soru. Para olmadan yaşayabiliyorsan o da olur :)
01 Yorumla- 1 yıl
Peki
1 yılBu zaman da evlenemez. Öncelikle ev araba isteniyor bu zaman da insanın kendisi bile önemli değil
01 Yorumla- 1 yıl
Peki
1 yılFinansal özgür olmayan bireyler evlenmemelidir toplum için olumsuz sonuç yaratır
01 Yorumla- 1 yıl
Peki
1 yılEvlenebilir olabilir yani ha kadın istemez o ayrı bir şey
01 Yorumla- 1 yıl
Peki
1 yılEvleniyorlar hatta bir sürü de çocuk yapıyorlar neyine güveniyorlar bilmiyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Neylerine güvendiklerini ben biliyorum 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynuyo işte
- Para & Ekonomi konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilir ama nasıl biriyle evlenir onu bilemedim şu an
01 Yorumla- 1 yıl
Anladim
Parası olanlar evlenmiyor artık. Parasızlık evleniyor!
01 Yorumla- 1 yıl
Anladim
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç parasi olmayan kız evlenebiliyosa erkek te evlenebilmeli. Hemcisnlerim kendini satmadigi sürece bu mümkün. Anlayanlara güzel mesaj
13 Yorumla- 1 yıl
Bravo, alkışladım..
- 1 yıl
Hadi ne öyle mi
Cevap sahibi1 yıl@orjinaltat tesekkurler
Tabiki evlenebilir insan para için sevmemeli birini şimdi parası yok belki ama beraber çalışıp durumunuzu düzeltirsiniz o da insan cüzdanının içine ya da banka hesabına değil kalbinin içine bakmak lazım
11 Yorumla- 1 yıl
Tebrikler en güzel yorumlardan biri maddi çıkarı olmayan insanlar belli oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılSorun o değil başka zaman para aramaz sana gelince para ister çünkü Beta öder diye boşuna söylemiyoruz.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılEvlenemez Neyle bakıcaksın eve
85 bin lira 4 kişilik bi ailenin gecimi01 Yorumla- 1 yıl
Peki
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenilmez, kimse de böyle bir erkeği kabul etmez. Yüzüne bakılmayacak kadar çirkin bir kız evlenebilir mi mesela? Aynı o hesap.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvlenemez* evlenirim diyen nezaketen diyor, erkek için uzun boylu kumral ela gözlü kriterler sıralayan kezolar elbette ki parasız bir erkekle evlenmez.
- 1 yıl
Çok saçma bir yorum birdaha yorum atmayın biz burada tartışıyoruz siz boş muhabbete gelmissiniz
Cevap sahibi1 yılNormal bu yorum attım, beğenmediyseniz kaldırın o zaman yorumumu
- 1 yıl
Yok görüşünüze saygım var fikrimi söyledim
Gizli Üye(36-45)1 yılEski erkek arkadaşımın parası olmadığı için rvlenemdik bende başkasıyla evlendim parası olan
13 Yorumla- 1 yıl
Bu nasıl bir karakter
Cevap sahibi1 yılHakketmisti karakter yoksunu o idi. İşe gir dedim bak isteyenim çok dedim dinlemedi bende meslekten olan biriyle evlendim 5 yılım boşa gitti
- 1 yıl
Deme ya
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır ben bir elmasın beni taşıyabilecek biri olmalı
11 Yorumla- 1 yıl
Türkçe yazar mısın hicbirsey anlamadım.
Gizli Üye(18-24)1 yılÇalışmayan kadınla bile zor evleniyor bu devirde. Çalışmıyorum isim yok diye konusmayi kesenler oldu
11 Yorumla- 1 yıl
Maddi çıkarı olanla tanisirsaniz olacağı bu bende hep işsizim diyip amaçlarını öğreniyorum
Evlenmek için belirli bir miktar paraya ihtiyaç var ama bu çiftlere bağlı eğer anlaşıyorlarsa bişeylerin üstesinden gelebilirler bence
11 Yorumla- 1 yıl
Düğün felan boş is
1 yılAbi olmaz , bu konuda kadınlara da hak vermek lazım.
En azından ortalama bir geliri olmalı insanın.01 Yorumla- 1 yıl
Tabi
Hayır. Önce kendini inşa et. Kadın her zaman çıkarcı sever. Evlensen bile fazla yürümez. Yatırımı kadına değil kendine yap.
02 Yorumla- 1 yıl
Peki
1 yılOlamaz bence. bir erkek kendi ayakları üzerinde duramıyorsa yaslancak bir duvarda bulamaz birde parayı yönetmek önemlidir.
01 Yorumla- 1 yıl
Anladim
Gizli Üye(25-29)1 yılBen olur dedim o olmaz dedi benim kitabıma yok böyle bir şey dedi terk etti hepsi bahane sevgi sadakat olduktan sonra Allah kapı açardı bize nasip kısmet Allah büyük inşallah sadık ve beni seven ayrıca benimde sevdiğim bir erkekle evlenirim amin
02 Yorumla- 1 yıl
O bahane bulmuş
Hayır, sadece bir nikah için bile para lazım.
13 Yorumla- 1 yıl
Nikah için var
- 1 yıl
Ucuz
1 yılParası olmayanla ne yapacaksınız pardon nasıl saçma bir sorudur bu ya
11 Yorumla- 1 yıl
Yo çok güzel soru siz ne anlarsınız
1 yılEvet ama sağlıklı bir aile ilişkisi sürdürülmesi cok zor bi yerde tıkanır
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
1 yıl20bin TL ile evlenir gerisini siz düşünün nasıl bir hayat olacagın
01 Yorumla- 1 yıl
Hmmm
Ekonomik sorunlar boşanmayı getireceği için evlensede mutlu olmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
Anladım
Devir artık değişti eskiden huyuna suyuna bakılırdı şimdi ise mala mülke bakar olmuşlar
01 Yorumla- 1 yıl
Evet
Bu devirde kabul etmezler aslında etmemekte haklılar
01 Yorumla- 1 yıl
Bu düşünceler değişmeli Rus kadınları hem daha güzel hem daha az talepleri var maddiyata düşkün değiller biraz kendinizi değiştirin ya
- Para & Ekonomi konusunda 877 cevap paylaştı.
1 yılParkta yatmayı kabul eden birisini bulursa evlenir
23 Yorumla- 1 yıl
Siz ne iş yapıyorsunuz zengin misijiz
- 1 yıl
Sabancılardan fakiriz
- 1 yıl
Filmde diyordu kalbi sakat olmasın diye
- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri