1.5 aydır iş arıyorum evde tekim hiç param yok ve buna rağmen beni bi erkek beğendiğinde bana para atmıyorsa erkek değildir demi?

Ya sinirim bozuluyor arkadaşlar erkek erkekliğini bilsin. Benim ailem Almanya’da ailem para atmıyor küsüz ben Ankara’daki aile evimde tekim arada anneannem geliyor onun verdiği 200 tl ile makarna süt falan alıp onları yiyorum ama böyle hayat geçmez 1.5 aydır iş arıyorum yüz yere başvurdum işe almıyorlar asgari ücretle bile. Alsalar bile o maaş işe başladıktan bir ay sonra yatıyor. Ve tiktokta videolarım izleniyor beni beğenen yazan erkekler oluyo Tiktoka yeni videolar at diyorlar diyprum kıyafet almam gerek ezik iğrenç erkekler bin tl bile atayım demiyorlar ve bi de adam babam dolmuşçu taksileri var dedi babasının dolmuşu taksisi olan adam tanımadıklarına bile hayrına 5 bin lira erzak yardımı yapar

Güncellemeler
1 yıl
Giyecek pek kıyafetim kalmadı adam bin tlye gömlek alayım bile mi diyemez ya neden çalışan gelir olan bi erkek bin tlnin bile hesabını yapar ne kadra eziklik bu erkeklik güç kadınlık güzelliktir
1.5 aydır iş arıyorum evde tekim hiç param yok ve buna rağmen beni bi erkek beğendiğinde bana para atmıyorsa erkek değildir demi?