Çok kötü dolandırıldım?

Öncellikle herkese iyi akşamlar bundan 2 3 hafta önce twitterdan asyalı bir kadın bana mesaj attı sonra işte kripto paralardan ordan burdan konuştuk bir süre sonra whattsapa geçtik ordan görüntülü konuşmalar falan yaptık benim teklifim üzerine sadece kadının attığı linkten kayıt olabiliceğim bir borsa verdi adı bwortop gibi bir şey

Beni buradan ruı coin aldırmaya teşvik etti hatta 1000 dolar yatırırsan 200 dolar bonus gibi şeyleride vardı borsanın bende parça parça toplamda 14000 dolar yatırdım ama yatırırken kadında 14000 dolar aldım bonus versin diye neyse işte çekim talebinde bulunduğumda parayı 2 hafta sonra çekebileceğimi söylediler 2 hafta bugün doldu fakat e mailden 16000 dolar vergi yatırmamı istediler IRS diye bir yere bende bu durumu kadına izah ettim o da bana 6000 dolar verebiliceğini söyledi sanırım çok kötü dolandırıldım

Şimdi size sorum ben bu 6000 doları alıp kadını engellesem başıma bela almış olur muyum çünkü borsaya kayıt olurken kimlik bilgilerimi verdim yani bana dava açabilir mi ya da daha farklı şeyler yapabilir mi
Çok kötü dolandırıldım?