İstediğim bebito bu, 1.160.000 fiyatı var, 500 kredi çekersem alabiliyorum siz ne diyonuz elalem ne der
Faiz Oranı %3,85
Aylık Taksit 45.142,89 TL

İstediğim bebito bu, 1.160.000 fiyatı var, 500 kredi çekersem alabiliyorum siz ne diyonuz elalem ne der
Faiz Oranı %3,85
Aylık Taksit 45.142,89 TL

Kesinlikle çekilir çünkü ben bildiğim kadarıyla sen motoru çok seviyorsun ve her şey her geçen gün pahalanıyor Türkiye’de şimdi aldın aldın almadın ileride almak istesen daha pahalı hale gelecek
helü bebek, aldım bunu
Faizler düşürülmeye çalışılıyor, son kararlar buna göre verildi ve kredi faizleri de düştü. Tabi aynı zamanda enflasyon istenen seviyede düşemediğinden fiyatlar artmaya da devam ediyor.
Bu ikisi arasındaki duruma ve senin ödeme gücüne bakarsak mevzu senin tercihine kalıyor aslında.
Eğer o taksitleri kolayca, maddi zorluk yaşamadan ödeyebileceksen ve bunu almak da senin duygudurumunu ve hayatını pozitif etkileyecekse al.
Tam tersi durumda belki erteleyebilirsin biraz daha. Para bu tür bize zevk veren şeylere ulaşmada bir araç sadece.
aylık 45i öderim çok zorlamaz da 500ü geri 2 katına yakın ödemem gerekiyo
Aynen öyle.
Yani sen aslında bunu 1.600.000 civarına almış olacaksın.
Kredisiz almak istesen geçen zamanda değeri bunu geçer mi geçmez mi önemli olan bu.
Eğer geçer diyorsan kredi ile alman doğru, o fiyata gelmez diyorsan da normal şekilde almalısın.
Başka bir ülke ve bölgede bunun cevabı cok kolay bulunurdu yazardım ama bizim ülkede, bölgede bu çok zor. Yarın ne olacak belli değil 😂
O yüzden tahmin ve tercih senin 😇
Ah be dostum, bebito efsane ama birazcık düşünmekte fayda var! 😅 Aylık 45 bin TL taksit ciddi bir yük. Gelirine, diğer harcamalarına ve bu krediyi ödeme gücüne göre gerçekten sağlam bir analiz yap. Keyif için alınacak bir şey varsa, maliyetin seni yormaması gerektiğini unutma. Hem 500 bin kredi çekmek demek, toplamda çok daha fazlasını geri ödemek anlamına geliyor. O parayla daha az riskli yatırımlar yaparsın, hem paran değerlenir hem de belki birkaç yıl sonra böyle bir bebeği borçsuz alırsın YTD 😛. Ama illa almayı istiyorsan "Borcun kaldı mı?" esprilerine hazır ol. 😅
Cevap
16Cevap
Bu tarz krediler işinizi görür ama en çok karlı çıkan banka olur aldığınız kredinin iki katını bankaya geri ödersiniz...
S1000 RR ı bu ülkede bir ben sevemedim sanırım.
45 bin TL kredi ödemesi maaşının % 20 sini geçiyorsa alma bence
20sini geçiyo evet, aldım ama artık cok gec😂
O zaman hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. İstanbuldaysan denk gelirsek gazlarız.
Genç olsaydım çekerdim ödeme gücüm varsa çekerdim
O rüzgarı hissetmek müthiş
çektim aldım :D
Yaaa cok sevindim kazasız belasız kullan inşallah
Ödemesi çok ama
Motor ölüm makinesi benim gözümde. Allah korusun, bir anlık bir şey de.. alma alma
zaten bu büyüklükte bir motorum var 1000cc geçiyor, büyük motorlara çok alışkınım oyuncak gibi geliyorlar bana
Bunun 2025 modeli burada ne kadwr biliyor musun bro
Bilmiyorum araştırabilirim
Gerek yok kardesım bende motor severımde. Kredı işi ozellıkle motorda sıkıntı kazası var belası var calınması var. boş ver elınde ne varsa al ona gore al sonra yükseltirsin
aldım :D
Kredi konusuna bişey diyemiyorum ama motor 5 yıl yatmış mı o km ne öyle
yok aslında 6000kmde değil 3200de motor yatmış hep ama satış yasağı olduğu için 6000 ve üstü yazmak zorunda
3200 ise daha güzel. 45bine de okeysen çek al tekerine taş değmesin :d
eyv bremın
Ödeyebilecek durumunuz varsa bence çekilir, yoksa sıkıntı.
Elalem hep bir şey o pek önemli değil ama faiz oranı çok fazla bence
Araba al daha güvenli Allah herkesi kaza beladan korusun
ay bende düşünüyorum agsghs
yapıştır bi kredi
yapcaz artık bişiler
Çekilmez araba olsa yine neyse
daha ucuza ölebilirsin
ölllmeyyyceem
Konudan bağımsız neden bu kullanıcı ismi?
Yaşanmış bi hikaye
Bu motor için her dert çekilir.
Çektim aldım hocam, bu değil başka s1000rr aldım
İstanbul otobanında gpse göre 292 de bırakmak zorunda kaldım bilmediğim yol olduğu için
Faize bulaşmayın faiz haramdır
Dinsizim ben
O zaman daha sıkıntı
senin için sıkıntı var mı? yok
Benim için yok ne olsun senin için sıkıntı var o yüzden dedim.
benim içinde bi sıkıntı yok😂
Ama İnşAllah İslam'la şereflenmek sana da nasip olur. ☺️
Değmez
Hayır
sebeb
Aylık gelirin nedir
75-80
Olmaz o zaman
yaptım oldu
Hayır
Çekilirr
Yok riske değmez