bir erkekle yemek yediğimde erkek hesabı ödemezse ben prenses değil miyim bi hesap bile ödemiypr oysa ki su an beni hediyeler boğmalıyfı fıye dusunuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl1- yazmayı öğren
2- Gerçekten emeğinin karşılığını ne eksik ne fazla aldığın bir işte çalış sonra sürekli erkek hesabı öder diye mobbing yapmaya çalış
3- hayatın boyunca ailen ve genlerinde insanları kullanma ve harcamalarını birilerine yaptırma özelliklerinle doğmuş büyümüşsün. Bu böyle gitmez. Gider diyorsan da vajinan için hesap ödeyen erkekler tarafından kullanılıp bi kenara atılırsın
4- eğer bana çirkefçe ya da saldırgan bir yorum yaparsan misliyle karşılığını alırsın çünkü insan gibi sana ilk yorumda tane tane ne olduğunu ve ne olacağını anlattım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYa gecenlerde reels geldi karsima. Kadin hemsire evli. Diyor ki sevgililikten gelen bir gelenegimiz var. Yemege cikarsak sira sira ödüyoruz. Ya da esim yemek ismarladiysa ben kahve ismarliyorum. Neee? Yahu hadi sevgililikte ya da ilk tanisma aylarinda hadi kabul edelim. Ama evlilikte daha sen odedin ben odedim olayi nedir? Bir de evlense dahi kocasinin parasini yemeyi kendine haram goren kadinlar var. Yine ayni kiz sey dedi. Ben kocama kendimle ilgili, kisisel harcamalarimi odettirmem. Abi bir kere niye paraniz ayri gayri? Ikincisi kocan senin yaptigin yemegi yiyor, temizledigin klozete s**yor da, senden cinsellik beklerken gocunmuyor utanmiyor sıkılmıyor, o senin parani yemekten bir sakinca gormuyorda sen niye kocanin parasini yemekten gocunuyorsun bacım? 10 yorumu olan bir videoydu. Yorumda yaptim hanimefendi cevap bile vermedi. Boyle kizlar kendilerini kullandiriyor ya ona üzülüyorum. Evde maasli hizmetci gibi calisiyorlar. Ama sorsan guclu kadin. Hadi ordan. Erkege maddi manevi hizmetten baska bir sey degil. Kadin ev islerini yaptigini da soylemis. Ev islerini yemegi yapan o, hesabi odeyen kadin, kisisel ihtiyaclarini kendisi gideriyor erkege bir sey kalmamis mi? Ne yapiyor o erkek evlilikte. Sal bacim gitsin, sen bu sekilde tek yasarsin zaten, niye evlendin ki diyecektim yorumda vazgectim. Yani evlilikte dahi bunlar oluyor. Kizin ilgi cekmek icin yaptigini sanmiyorum. Takipcisi az, videoyu da izleyen ve yorumlayan az kisiydi. Gercek soyluyordu yani bunlari.
50 Yorumla
1 yılDogru düṣünüyorsun. Ilk date de hesap ödeten erkek yok olsun zaten. Hani bunun cinsiyetle alakası yok ama erkeğin sana güven vermesi için gerekli 2. sinde sen ödersin ya da tatlıyı sen ödersin ama ilk datede bir erkeklik göstergesidir o. Ben bir kere ödedim mecburen arkadaṣlarım bana k. ciyla güldüler. Adım sevap iṣleyene kadına döndü. Bidaha asla ödemem. Aptallık yaptık ne bilelim.
00 Yorumla
1 yılYa ne biçim yazıyorsunuz ya milyon bir sürü yazım yanlışı var. Önce yazı yazmayı, doğru yazmayı öğrenin. Bir de yani elle de yazmiyorsunuz. Telefonla yazıyorsunuz. Daha yazı yazmayı bilmiyor onlarca yazım yanlışı var erkeğin hesap ödemesi kalmış derdi.
Her zaman olmaz zaten ama arada senin arada onun ödemesi doğal. Hep sen ödüyorsan bu sıkıntı.20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi şöyle düşünsene, bu konu biraz kişisel tercihlere ve ilişkinin dinamiğine bağlı aslında. Hesap ödemek ya da ödememek bir "erkeklik" ya da "prenseslik" meselesi değil. Önemli olan, iki tarafın da birbirine değer verdiğini hissettirmesi. 🎈
Ama bak, geçenlerde Aşko Kuşko ile bunu konuşuyorduk. Esprili esprili, "İlişkide ödeme dengesi önemli; biri romantizmle gelir, biri tatlıyı söyler," dedik. 😂 Şöyle düşün, bazen hesap ödemek bir jesttir. Ama her seferinde karşıdan bir şeyler beklemek yerine, bazen küçük sürprizlerle dengeyi sağlayabilirsin. Mesela, bir gün yemek davetini sen yaparsın, belki de tatlı benden dersin. Prensesliğini sergilerken de oyun kuralları değişebilir. Çikolatalı sufle masasına gelebilir, kim bilir. 😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
40Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir,
00 Yorumla
1 yılMaddi şeylere fazla kanmayın bence ya. Hediyelere boğması bir anlam ifade etmiyor. Beni hediyelere boğmaya çalışan biri en son bana küfür etti. Ben de sildim numarasını falan. Bir süre sonra utanmaz bir şekilde yeniden yazdı.. hiç utanman yok mu yazdım, bir daha da yazmadı. Karadeliğe gitti 🤣🤣 hesabı sen de ödeyebilirsin, o da ödeyebilir. Yani önemli olan bu adamdan bana yar olur mu? Bunu düşünmek lazım. Genel olarak cimrilik hissediyorsan olmaz tabi ki ama bir hesap ödedin diye de hemen vazgeçilmez.
40 YorumlaAhaha soru çok az troll kokuyor ama olmayabilir de 😂 Yine de cevaplayalım.
Oradaki prensesi hediyelere boğma kısmı bir tık abartı. Yani bu senin için de iyi değil aslında. Gerçek prensesler zaten bunu beklemez zaten varlıklıdır 😀
Diğer konuda ise haklısın. Çünkü kültürel olarak kodlanmış düşuncelerimiz ve alışkanlıklarımız var. Erkek hesap ödemediğinde bunu hissetmen doğal.
10 YorumlaHesap ödemenin prenseslikle bir ilgisi yok önemli olan karşılıklı saygı ve anlayış. Eğer bir erkek yemeğin hesabını ödemiyorsa, bu onun değerini belirlemez bence Hediyelerle boğulmak da mutluluğun garantisi değil önemli olan içten bir bağ kurmak. İlişkilerde beklentiler yerine iletişim ve samimiyet ön planda olmalı. Kendini değerli hissetmek, başkalarının davranışlarına bağlı olmamalı.
60 Yorumla
1 yılPrenses değilsin...
Hesap dediğin şeyi ya Alman usulü ödersiniz ya da bir sefer o bir sefer sen olacak şekilde sırasıyla ödersiniz olur biter. İlla erkek ödeyecek diye bir şey yok. Erkekler sizin cüzdanınız değil çıkın şu kafadan artık. Aşk için mi birliktesin para için mi? Adama diyorsun ki paran yoksa hiçsin. Karşılığında adam sana *mın yoksa hiçsin dese haklı çünkü bu hakkı ona sen vermiş oluyorsun.
(Trol soru ise kendi üstüne alınma. Ama konuya genel olarak bakış açım bu.)32 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Gayet doğal, aslında böyle hissetmeye sebep olan şey "ev gecindirme " işinin sadece erkeğe yüklenmesi, kadının ise " sadece bebek doğuran ve büyüten " olarak gösterilmesi, yani biraz da toplumun dayatması söz konusu, o yüzden böyle hissetmen gayet normal...
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. şimdi aranızdaki ilişkiye göredir bu iş. arkadasca ise yarı yarıyadır iş. o zaman svgili olcan. elini tutturcan. o zaman da bi cıt erkege kitlenir iş. ya da ne bilim sende baska şekilde maddiyata destek yaparsın. ne bilim aracın vardır senin aracınla gidilir bi yere gibi. nisanlılık olur aileler tanısır o zaman müstakbel eş konumuna erişilir o zaman erkek öder. müstakbel hatunununa ödetmez. evlenirsin keza devam eder bu iş.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal bir şey erkekler iyice prensesleştiği için hesabı bile yarı yarıya ödemek istiyorlar yarın bir gün hepsini kadınlar ödesin derlerse hiç şaşırmayacağım.
10 Yorumla
1 yılBilemem ki abla. s. ikik hayatta bir kıza yemek yedirecek imkanım oldu para olarak kız yoktu. Param yoktu kız vardı. Hep böyle yaşadım. Yani bir şey demem yanlış olur.
Bir zamanlar bir kızla konuşuyorum. Öğretim görevlisi Karadeniz samsundan. Bir gün düşündüm. Gitsem yemek yedirsem geri gelecek param kalmayacaktı. Hayat bazen boşuna yaşanır bitirmek gerekir.
10 Yorumla
1 yılBöyle düşünen kızlara ne yazık ki ezik gözüyle bakıyorum. Sevgi nedir? Herşeyi paylaşabilmektir, herşeyi beraber yapabilmektir herşeyi erkekten beklemek değildir. Hem sen kendinden ödün vericeksin hem erkek kendinden ödün vericek... Hayatı paylaşmak budur. Hem ben kime anlatıyorum ki bir çoğu tarafından yine tercih edilecek olan sensin ben değilim çünkü maddi açıdan bir beklenti içinde değilim ne varsa karşılıklı bölüşür yaşarız kafasındayım...
10 Yorumla
1 yılherkes kedin yediğini ödesin arkadaş nesini uzatıyorsunuz 100 yıldır kapanmış mesele bizim ülkede devam etmesi saçma yapmıyan varsa yolla sanki hayır kurumu :D
00 Yorumla
1 yılMesela cebinde paran olmasına rağmen buluştuğun şahsın cebinde kalan son 50 kuruşa kadar harcatacaksın
09 Yorumla
Soran1 yılNedenn?
- 1 yıl
Çünkü kendisi öyle istiyor
Soran1 yılKnk bir şey dediler mi bimde bu arada
- 1 yıl
?
- 1 yıl
İroni yapıyorum bu arada
Soran1 yılDoka girmişssin ta
Soran1 yılYa *
- 1 yıl
yediğini kendi ödesin
- 1 yıl
Öylelerine sadık oluyorlar zaten yediğini kendin ödersen kıymetin yoktur boynuz yersin boynuzladığı kadında donuna kadar alıyordur
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılElini cebine atmaya gocunan kızlardan uzak durun erkekler
30 Yorumla
1 yılYo hiç alakası yok aslında kadın da öder yani çok doğal erkeğin sürekli ödemesi aksine beni kmfakir paraya muhtaç yoksulmus gibi hissettirir
20 Yorumla
1 yılSen zor zamanında böyle destek olmayacaksan neden prensesi olasın ki. Ha herzaman sen ödüyorsan ona bişey diyemem.
10 Yorumla
1 yılHep sen ödüyorsan enayisin, hep o ödüyorsun o enayi, karşılıklı ödeşiyorsanız en ideali.
20 Yorumla
1 yılHerkes yediği yemeğin hesabını ödesin ne bu saçmalık 😃
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka bizim cinsiyetimiz kız diye bizi beslemeleri veya ultra bir şeyler yapmaları gerekmiyor, tabi ki özel hissettirecek değer verecek
38 Yorumla
Soran1 yılHesap ödemek dısında ne yapabilir ki
Cevap sahibi1 yılHesap ödetince mi değerin artıyor? eşim veya ciddi ilişkim olmadıkça kimseye yediğimi ödettirmezdim
Soran1 yılEşine niye odetion
Cevap sahibi1 yılNiye ödetmeyeyim? şahsi adamım değil mi yani hayat müşterek sonuçta ben flört aşamasında falan ödetmem diyorum sen olayı nerden anladın?
Soran1 yılKocan olunca ne değişiyor yine boşanma ihtimalınız var
Cevap sahibi1 yılBoşanmama ihtimalimizde var ama
Soran1 yılSevgilşnle de ayrılmama ihtimalın var
Cevap sahibi1 yılHele bir iş resmiyete dökülsün de o zaman bakarız
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO erkegin kim oldugu onemli! Esinmi, sevgilinmi, nisanlinmi vs
Arkadaş ise niye o odesin. Kaldiki sevgililikte bile arada nezaketen kadinda odemeli bence. Diger türlüsü insan kulllanma olur.
00 YorumlaPlevneyi kuşatmadan kurtardın paşam. Allah seni Devlet-i Aliyye'nin başından eksik eylemesin hahahsjd
00 YorumlaAsıl erillik erkeği eve bırakınca geliyor. O zaman tatar ramazana dönüşüyorsun. Nereden bildiğimi sormayın yaşandı
00 Yorumla
1 yılİnsan şımartılmak ister elbette ama sürekli erkeğin hesap ödemesini de doğru bulmuyorum ben...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPrenses gibi görmüyor seni demek ki. Prenses olsan zaten bu tarz bir kafada olmazdın, karşındaki erkek de eğer düzgün biriyse seni prenses gibi görür ve ona göre davranırdı. Prenses dediğin asil olur, sen sonradan görme gibisin daha çok.
10 YorumlaBelki kenfini çok abartıyorsundur, hefiyelere bogulmayı, hesabının öfenmesini hak efen biri feğilsindir...
00 YorumlaHesap ödemek erkeğin görevi değil, cinsiyetle de alakası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖyle zaten, herşeye de atlamayin, bir çay kahve ya da yemeği ödeyemeyecek erkekle de o masaya hiç oturmayın
21 YorumlaEe yedirme sende eline cebine hiç atmıyor sen atıyosun böyle sevgili olmaya ne var
00 Yorumla
1 yılOnu bilmemde ben kadına hesap ödetmek istemem
00 YorumlaBen evjn yükünü sirtlamisim Seyit onbaşı gibi hissediyorum
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılRacona ters bak gördün o yüzden hesabı erkek ödemeli.
00 Yorumla Bir erkeğin hesabını ödeyince hissedebilirsin ama kendi cinsinden olunca pek de şey olumuyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk date de ödetmem kesinlikle ama sürekli bana ödetmeye ve senin gibi hediyelere boğulmak istiyorsa s... ker geçerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılneden sırf **ın var diye böyle bi hezeyana kapılıyosun? o olmasa verebileceğin pek bir şey yok farkındasın değil mi?
00 Yorumla
1 yılBenle buluşup hesabı ödemeyen erkek hiç olmadı essek gibi ödüyorlar bir daha görüşebilmek için ertesi buluşmada gideceğimiz mekanı ayarlıyor hatta masadan kalkmadan biri nusrete götürmüştü onu beğenmediğim için bir daha bulunmamıstim 😁😁😁😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanımdaki kadın hesap ödemek istediği zaman kendimi premses gibi hissediyorum 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk hesabı erkek ödemeli sonrakiler fifti fifti olamalı
00 Yorumla
1 yılBazen erkeğn parası olmaz ödemek zorunda kalabilirsin böyle durumlar göz ardı edilebilir erkek sürekli hesap ödeyecek diye bir sey mi var
00 Yorumla
1 yılHesap ödemeyen erkek prensestir.
20 YorumlaKadına hesap ödeten vurduruyordur.
20 YorumlaUmarım onu hamile bırakmazsın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet tuhaf, ne kadarda robot gibi bütün kodlara uyuyorsunuz... uyanıp biraz sorgulama yapmanı tavsiye ederim.
10 YorumlaHediyelereede boğmaz da hesap öder ama erkek
10 YorumlaHayırdır ingiliz prensesiyle mi görüşüyoruz
10 Yorumla
1 yılNiye ki beleşçimisin?
10 Yorumla
1 yıleeee hani eşitlik vs.
10 Yorumla
1 yılErkeğin olduğu yerde kadın hesap ödemez
10 YorumlaParaya tapıyorsun normal
10 Yorumla
1 yılKiöse prenses değil artık evlât, aç gözünü
10 Yorumla
1 yılNıye hangı kralıyet aılesıne mensupsun
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılGayet normal boşverin karşı taraf ödesin
00 Yorumla
1 yılÇok da abartma kendini insansın işte
00 YorumlaYani olabilir insanlık hali malum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılöyle bir zorunluluğu yok kimsesin hani eşitlik vardı
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@şapşit ğbende senin @mına
Gizli Üye(18-24)1 yılYıllardır süregelen bir şeyi yıkmak baştan tuhaf hissettirecektir.
Gayet normal bir şey.04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPrenses olduğumu nereden çıkardın
Cevap sahibi1 yılBen kadına hesap ödetilmesinden zaten yana değilim.
Yanıtımda demek istediğim şey bu yıllardır süre gelen bir gelenek.
Bazı kadınlar bu durumdan rahatsız olabilirler ve tuhaf karşılayabilirler ondan bahsettim.
Gizli Üye(18-24)1 yılPrenses olmayı kölelik sanan çöl bedevisi
00 Yorumla
1 yılNormal takma kafana
00 Yorumlauzak dur öylelerinden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kimsin ki, Monako prensesi misin?
10 Yorumla
1 yılKadına hesap ödeten kişi yarım erkektir bence
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArada kadın da hesap ödemeli hayat müşterek
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!