Annemin borç para vermemesi hakkında?

merhaba. 26 yaşındayım. şu an yüksek lisans yaptığım için aktif olarak sürekli bir işte çalışmıyorum. bir arkadaşımın aracılığıyla günlük işlere gidiyorum, mağazada depoda çalışmak, garsonluk gibi vs. ama parası 1000 tl'nin altında ve hemen parayı alamıyorsun. bir sonraki ay maaş gününde parayı yatırıyorlar. elimde şu an 4 yıllık oppo bir telefon var. yenilenmiş iphone 7 plus ya da 8 almak istiyordum. internetten sipariş verecektim ama param yok şu an. annemden yaklaşık 4500 lira istedim, vermedi. annem de asgari ücretle çalışıyor ama her zaman hesabında 15 binden fazla para bulunur, kendisi para harcayan biri değil. param yattığında kendisine parasını vereceğini söylesem de vermedi üstelik babamda verdirtmedi. babamla aramız kötü, kendisi annemi aldatan ve interneti, telefonu saçma sapan işlere kullanan biri. annem sırf babamla kötü olmamak/kavga etmemek adına bana bu kadar parayı çok gördü. babam kendisi emekli ama sadece kendisini düşünür. eve market ya da pazar parası dahi vermez. bütün para annemden geliyor yani. üstelik annemin harcamalarına da karışır. mecburen maaş gününü bekleyeceğim ama hala 10 günden fazla var. siz olsanız ne yapardınız? belli bir yaştan sonra aile evi zulüm gerçekten.
Güncellemeler
1 yıl
bu devirde kimseye güvenmiyorum maalesef, kimsenin parasını da istemiyorum, teşekkürler.
Annemin borç para vermemesi hakkında?