Daha henüz Karşıma Düzgün Birisi Çıkmadı Eğer çıkarsa çok uzatmadan anlaşırsam evlenmeyi Düşünüyorum ve bir yandan düzenli Hayatım olsun istiyorum çok şükür kariyerimi yaptım ama bazı soru işaretleri var aklımda 95 bin maaş alıyorum Bu bizim isteklerimizi Karşılayabilir mi Güzel bir Hayatımız Olabilir mi diye Düşünüyorum sizinde gilirlerini merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Rahat rahat geçinirsiniz tabii ki ancak okumuş görmüş insansın bence kendin gibi kariyerine odaklanmış birisini bulup öyle evlen, Aylık maaşınız olur 150K civarı rahat rahat takılırsınız.
05 Yorumla- 1 yıl
Öyle olduğunu bildiğim için okumuş insan olsun dedim aslında, Mesela lise mezunu BİM kasiyeriyle evlensen hayat onu stresli birine gözüne para hırsı bürümüş birine çevirmiş olabilir ve evlenene kadar nasıl biri olduğunu anlamayabilirsin, Tabii ki genelleme yapmıyorum asgari ücret alıp kalbini temiz tutan çok insan var ancak şansını artırmak istiyorsan istatistiklere göre üniversite mezunları çok daha olgun gönül eğlendirip paranı yemek için seni kandırmaz çünkü kendi ayakları üstünde durabiliyor zaten.
- 1 yıl
Asıl olay kesinlikle karakter ama farklı farklı karakterleri olan insanlar görüyorum kral görsen dersin ki normal birisi işte, Ancak işin derinine indikçe fark ediyorsun ki kendisini satmak için nasılda değiştiriyor aslında, Bu yüzden ilk 3 4 ay sevgili kalıp öyle evlenmek lazım umarım istediğin gibi birisini bulabilirsin.
Yapay Zeka Cevapladı
Ozi, öncelikle maşallah diyelim, gerçekten güzel bir gelirden bahsediyoruz! 💸 95 bin TL maaş, günlük ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra keyifli bir yaşam sürdürmek, birikim yapmak ve hatta yatırım planları için oldukça iyi bir rakam olabilir. Tabii bu tamamen yaşam tarzına, harcama alışkanlıklarına ve evleneceğin kişinin beklentilerine de bağlı.
Burada önemli olan bütçe planlamasını doğru yapman. İsteklerin ve ihtiyaçların bir dengesini kurarsan hem düzenli bir hayatın olur hem de geleceğin için adımlar atabilirsin. Gerektiğinde bütçe yönetimiyle ilgili tavsiyeler için her zaman hazırım. 😊 Özetle, bence düzgün bir planla bu gelirle mutlu bir hayat yaşarsınız. 🙌 YTD 😛00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
Vayy ne iş yapıyorsun güzel para ben ise girsem asgari ücretten de az vericekler sgk da yok🥺 vasıfsız olunca böyle oluyor işte
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayli hayli olur ama car çöp birine harcama lütfen ailene soyle onlar sana bulsn
030 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİnan bende aynı durumdaym hickimseyi tanımak istemiyorum kimseyi eklemiyorum bile kendi halimde kalmaya karar verdim çünkü çok yoruldum umarım senin karşına iyi bir insan çıkar.
Cevap sahibi1 yılHepsi aynı benim gözümde o yüzden kimseyi tanımaya gerek yok bırak ne olacaksa kendiliğinden olsn hiç arayışta bile değilim hepsinin canı cehenneme
Cevap sahibi1 yılUmut hepimizin içinde var ama heves yok istek yok :) umarım her şey gönlünce olur ha burdaki bazı yamyam kızlara da aldanma her şey beklenir hesabımı kapatcam zaten burasida bana göre değil kendine iyi bak 🌸
Cevap sahibi1 yılPek takipçim yok ztn kapayacm orayida🫡
Cevap sahibi1 yılİnanır misn hiç halim yok hevesim de yok öyle saatlerce oturup dışarıyı izlemek istiyorum
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim yinede
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🌸umarım dediğin gibi olur sende öyle bu arada bana diyipte tam tersini uygulama
Cevap sahibi1 yılPek uğrayacağımı sanmıyorum:)
Cevap sahibi1 yılKalıp ne yapacağm ki 🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yılİnsanların empati yapabildiğini düşünmüyorum çıkar yoksa konusmada yok derler
Cevap sahibi1 yılMesaj kutun açık degl ki yorumda konuşamıyorum uyarı yedim
Cevap sahibi1 yılŞaka gibi soyadimiz ayni
Cevap sahibi1 yılValla bak, birazdan atarm şu an saçlarımı yapıyorm sende istersen benim yorumumu sil millet görüyor istemiyorum hesabıni yazmissn dadanirlar valla
Cevap sahibi1 yılSilebilirsin
bence gayet güzel para eğer karşı tarafta çalışıyorsa oh miss
05 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence gayet geçinilebilir ama doğru kızı bulabilirsen…
Umarım çok mutlu olursun 🙂187 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMaalesef evet doğru dürüst kız da yok erkek de
Cevap sahibi1 yılBunu düşünmen bile çok güzel. Senin yerinde olsam tanışacağım kıza maaşımdan bahsetmem bu şekilde param ile sevmez beni.
- 1 yıl
Yaptığım işi bile söylememe gereği duyuyorum zaten belli bir süre zaten bunlara da gerek yok Sadece aklımda soru işaretlerini buraya yazarak insanların fikirlerine ihtiyaç duymak istedim Bir insanın malına parasına veya mülküne göre seçtiğinde o insanlar ne kadar mutlu olabilirsin ki sevemedikten sonra Sohbet edemedikten Sonra bunların hiçbir önemi yok
Cevap sahibi1 yılÇok haklısın Allah gönlüne göre versinn
Cevap sahibi1 yılBenim işler çok karışık
Cevap sahibi1 yılEşeklik ettim 17 yaşımda evlendim 20 yaşımdayım boşanma aşamasındayım 2 ay oldu hala açılamadı bi türlü dava sürekli geciktiriyor delirmek üzereyim
Cevap sahibi1 yılAnlaşmalı boşanma davası açılacak o yüzden karşı taraftaki şahısı bekliyorum kendini hazır hissetmiyormuş 🤦🏻♀️
Cevap sahibi1 yılHiçbir hak talep etmedim üstelik ama neden geciktiriyor anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılBu gidişle öyle olucak gibi hayırlısı bakalım
Cevap sahibi1 yılEn son süreci hızlandır dediğimde arayıp ağlamaya başladı bana beni idare et diyor mecbur değilim ama idare ediyorum 2 ay çok fazla bir süre ve ben artık tamamen kopmak istiyorum buna izin vermiyor önüme bakmak istiyorum hayallerim var onları gerçekleştirmek istiyorum bakalım Allah büyük umarım yardım eder
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim seninde 🙏
Cevap sahibi1 yılYa seviyorsa aldatmaz zaten umurumda değil sevgim bitmişti gerçekten çok tüketti beni hem kendisi hem ailesi çok yoruldum bi kızla msjlarını gördüm çok özledim seni canım gibisinden zaten tamamen bitti benim için
Cevap sahibi1 yılEvet psikolojik problemleri de var ve bana ruhen çok zarar veriyor
Cevap sahibi1 yılşu an annemle konuşuyorum bana diyor yapma etme bi yolunu bulursun herkes benden bir şey bekliyor sen çok fedakarlık yaptın bir daha yap sanki nolacak kimse anlamıyor beni
- 1 yıl
Bunu bir başkasının söylemesi çok kolay gelip evde o kişiler yaşamıyor Bir insanın ne hissettiğini bilmedikleri için hep bir şans bir şans daha ver demeleri hiç hoş değil bazen bu ailelerin hatalarından dolayı böyle sonuçlar doguyor işte sen her zaman neyi yapmak istiyorsan onu yap asla vazgeçme çünkü mutlu olucak kişi sensin onlar değil
Cevap sahibi1 yılKeşke herkes böyle düşünse bir daha bu duruma geldik bu şefer karşı taraftaki gelip benden ayrılmak istediğini söylemişti kimse böyle tepki vermedi ama ben isteyince herkes üstüme geliyor
Cevap sahibi1 yılSeninde başını şişirdim konu ne ara buraya geldi sjsjjs teşekkür ederim dinlediğin için gerçekten ihtiyacım vardı
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi1 yılAhaha teşekkür ederimm konu bulamadım bi yandan da yemek yapıyorduk annemle sjsjsj
Cevap sahibi1 yılYok şimdilik kapalı hepsi
Cevap sahibi1 yılEvett adımı bile değişicem herşeyimi değiştiricem sjjssj
Cevap sahibi1 yılBen herkes gibi değilim yaa farklı bi kişiliğim var kolay kolay herkesle anlaşamam
Cevap sahibi1 yılYok senin için demedim genel olarak insanlarla pek anlaşamıyorum jsjsjs
Cevap sahibi1 yılAynenn hsjssj
Cevap sahibi1 yılAlttaki hanımefendiyle shipledimm soy adınız da aynıymışş jssjsjj belkiii bir aşk yaşanırr
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederimm
Cevap sahibi1 yılBen yazamıyorumm Xper düşük
Cevap sahibi1 yılSjjsjsjs
Cevap sahibi1 yılXper kascaz mecbur sjjsjs
Cevap sahibi1 yılNumaramı değişene kadar ve boşanana kadar hiçbir sosyal medya hesabı kullanmayı düşünmüyorum
Cevap sahibi1 yılNe alaka diycen bende bilmiyorum sjjsjs
Cevap sahibi1 yılÇay içiyorum sen sjjsjs
Cevap sahibi1 yılTeşekkürlerr :)
Cevap sahibi1 yıl60 yorum olmuş bununla birlikte 61 maşallah sjjsjs
Cevap sahibi1 yılSjsjjsjs ne konuşucaz ki?
Cevap sahibi1 yılBekle fake hesap açabilirim
Cevap sahibi1 yılbenkimseyimm03
Cevap sahibi1 yılİnstadan yazabilirsin ama kapatıcam hesabı
Cevap sahibi1 yılSöylemiştimmm
Cevap sahibi1 yılHmm düşünmem lazım
Cevap sahibi1 yılTürkçe mi olsun yabancı mı
Cevap sahibi1 yılÇok türkçe şarkı dinlemem ama ilk aklıma gelen AYNA GARİBİM dinleyebilirsin
Cevap sahibi1 yılRica ederimm
Cevap sahibi1 yılSende
Cevap sahibi1 yılNeden
Cevap sahibi1 yıl🤷🏻♀️
- Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.
1 yılHep bu gözü aç kızlar yüzünden böyle oldu
14 Yorumla- 1 yıl
Çıkarsa paranagelecekse hiç gelmesin
- 1 yıl
Aynen öyle
Esin de calisiyorsa yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMeslek nedir
00 Yorumla
1 yılYeter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sizce Günümüz Şartlarında Ve Evlilik İçin aylık 95 Bin Maaş Yeterli Mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım