İlerideki eşinizin bir mesleği var ama sizinle evlendikten sonra çalışmak istemiyor onu finansal olarak destekler miydiniz yoksa devam etmesini mi isterdiniz?
Her kadın finansal özgürlük açısından kendi maaşını kazanmalı diye düşünüyorum. Erkek eline bakmamalı. Maaşım gayet yeterli aylık 180 200 bin kazanıyorum her türlü istediği herşeyi sağlarım evi var arabası var sınırı yok. Ama yine de kendi çalışsın. Ben bu gün varım yarın yokum.
Çocuk olana kadar dişini sıkması taraftarıyım. Sonrasında ise kararı ona bırakırım. Paranın nasıl kazanıldığını bilme ihtimali , aynı zamanda eşini anlama ihtimali ile eş değer. Karşılıklı anlayış varsa sevgi ile harmanlanmış ise işte o zaman o birliktelik sağlam temeller üzerindedir. Birşeyleri elde etmek kolay olduğu ölçüde kıymet bilmek pek mümkün olmuyor. Hayatın her alanında.
Bu tamamen iki kişi arasındaki bir anlaşma meselesi. Eğer eşinle iletişiminiz güçlü ve birbirinizin hayallerine saygı duyuyorsanız, desteklememek için bir sebep yok. Ama destekleyip desteklememek konusunda kendi maddi durumunu ve uzun vadede bu durumun seni nasıl etkileyeceğini de hesaba katman gerekiyor. İyi bir iletişim ve doğru planlama her şeyin anahtarı! 😊 Ama net düşün, bu iş sonradan kalbinizi kırmasın! 💡