Dayı 1 1 evde klasan ortalama 15 bin kira verirsin, paranın hesabını bilirsen mis gibi geçinirsin. Ah ulan böyle bir firsat bende klacaktı. Buca da öğrenci olarak sürünüyoz.
Biraz akışına bırak bence çok kasma kendini her şey gerçekten olacağına varır şu anlık tek kişisin kendi kendine yetebilir o para sana hayatına birisini alırsan da onu da o zaman düşünürsün acele etmeye gerek yok hem zaten çalışmayan bir kadınla da evlilik yapma
Hiç kimsenin yükünü almayacak kadar değerlisin kendine sürekli bunu tekrar et Evleneceğin kişinin de çalışması gerekiyor bunun bilincinde olması gerekiyor bunun bilincinde olmayan birisiyle evlilik yapma sana da yazık değil mi niye insanların yükünü omuzlarının üstüne alıyorsun
Birlikte yaparsınız birlikte yersiniz birlikte yedikten sonra toplarsınız daha sonra birlikte film seyredersiniz böyle düşün kadının evde kalması da çok iyi bir şey değil inan bana
İnsan kendini işe yaramaz hissediyor gerek yok evde durmasına iş mi yapılması gerekiyor birlikte hafta sonu yaparsınız yemek mi yapılması gerekiyor birlikte yaparsınız bir şeyleri birlikte yapın zaten evlilik bu demek ben gideyim çalışayım para vereyim kadın evde otursun bu evlilik değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yani tek başına yaşamak için bence yeterli olur tabi harcamalarınızda fazla aşırıya kaçmamanız şartı ile...
Dayı 1 1 evde klasan ortalama 15 bin kira verirsin, paranın hesabını bilirsen mis gibi geçinirsin.
Ah ulan böyle bir firsat bende klacaktı.
Buca da öğrenci olarak sürünüyoz.
O sana kalmış :) giderlerini sen bilirsin, içkin sigaran yoksa, görmemiş gibi mutfak masrafın yoksa geçinirsin herhalde.
13.500liraya yaşayan emekliler var sende yaşarsın adına yaşamak denirse.
Tek başınıza evet 25 bin kira olsa 40 bin kalıyor 1 ay için yeterli
Millet asgari ücretle geçiniyor Sen hayli hayli geçinirsin
o tutar ile ülkenin her sehrinde yaşarsin abisi ortalama 1900$ yapar o para
Net yaşarsın kira 35k desek 15 elektirik doğal gaz su yemek kaldı 15 ideal
Kira 15 yaptı yeni doğalgaz 1500 geliyor oda en fazla sus elektrik 2000 toplam gerisi bana kalıyor
Kanka sende millet asğari ücretle 3 çocuk büyütüyor dediğinde lafmı şimdi
3 emekli maaşı, evde seninse kebab sorun yok. kenara para atıp senede iki tatil.
Kira düşük bir yer bulsan ve tek kişiysen tabi yeter
Kira 20k dersek ben şahsen yaşardım ama ihtiyaçlarına ve giderlerine bağlı tabi ki
yaşarsın tabii ki niye yaşamayasın
Büyüksehir İzmir bilmezsin belki birde evlenirsem zor olur gibi
Biraz akışına bırak bence çok kasma kendini her şey gerçekten olacağına varır şu anlık tek kişisin kendi kendine yetebilir o para sana hayatına birisini alırsan da onu da o zaman düşünürsün acele etmeye gerek yok hem zaten çalışmayan bir kadınla da evlilik yapma
Acelem yok ama 33 yaşındayım eşim calismasin ben bakarım ona
Hiç kimsenin yükünü almayacak kadar değerlisin kendine sürekli bunu tekrar et Evleneceğin kişinin de çalışması gerekiyor bunun bilincinde olması gerekiyor bunun bilincinde olmayan birisiyle evlilik yapma sana da yazık değil mi niye insanların yükünü omuzlarının üstüne alıyorsun
Eşim bana yük değil olmaz yük oda evde bana yemek yapar
Birlikte yaparsınız birlikte yersiniz birlikte yedikten sonra toplarsınız daha sonra birlikte film seyredersiniz böyle düşün kadının evde kalması da çok iyi bir şey değil inan bana
Neden evde kalması iyi değil?
İnsan kendini işe yaramaz hissediyor gerek yok evde durmasına iş mi yapılması gerekiyor birlikte hafta sonu yaparsınız yemek mi yapılması gerekiyor birlikte yaparsınız bir şeyleri birlikte yapın zaten evlilik bu demek ben gideyim çalışayım para vereyim kadın evde otursun bu evlilik değil
Ben onu yardım ederim her işte kıskancım eşim çalışmasını istemem
Yaşanır ama zor. Kendi evinse daha rahat yaşarsın
Az kiralara yetmez ki iyi bir muhiti karşılamaz
Gayet kolay gecinirsiniz
Evin kira ise yaşam standardına göre değişir
Kiralar yüksek ama geçinilir bence
benimmle bile yaşarsın o parayla ahshdahdah
Enayi değilim
Geçinirsin
Resim nerden homeros vadisimi
Yani? Mantığını anlayamadım ne alaka aq
boş ver arama