Ev kendinin ise mümkün. Ben yaşıyorum. Gerçi arada ek gelir olsun diye. Motor olduğu için 🍐 firması ile iş aliyorum ama çok nadir. Bir müşteri 600 lük motorla paket bırakmama çok şaşırmıştı.. Çok iyiydi ama. 20dk teslimat.
Yanı sende ılla ev tutma kız apartları var orada kalırsın gul gıbı de gecınırsın aksam en azından rahat guvenılır bır ortamda kalmıs olursun. Evın kırasıydı elektırıgıydı gıdasıydı vs ugrasmaya degmez.
tek basına zorlanırsın ama kırana ortak bırı olursa ve cokda sosyal bırı degılsen gecınebılırsın...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ev giderlerinden sonra cebine kadar kalıyor diyeceğim. Hiç bir şekilde İzmir de yetmez gibi. Anca karnın doyar boş boş gezersin maalesef. Keşke böyle olmasa
İzmir ama neresinde. Mesela bostanli mavisehir gibi yerlerde asla gecinemezsin kirasini bile karsilayamazsin. Ama kemalpasada her turlu gecinir hemde kolay iş bulursun
Geçinirsin ama güzel yaşar mısın hayır maalesef. Düzgün ev kiraları 8den başlıyor. Semt önemli değil 5 liralık evde otururum diyorsan eğlenebilirsin de.
Bizi tuzağa düşüren kendi yarattığımız korkular değilmi pahalı semtlerde oturmanı önermem ksk şemikler gibi kiraların daha uygun olduğu yerler önerim İzmir Çiğli gibi bizim buralarda daha uygun kirlar
Yani şu zamanlarda mümkün gibi gözükmüyor çünkü kiralar anca o kadar İzmir civarında her şey çok pahalı oldu artık aldığın maaşla anca kiranı karşılayabilirsin gibi duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence yeterlidir.
Ev kendinin ise mümkün.
Ben yaşıyorum.
Gerçi arada ek gelir olsun diye.
Motor olduğu için 🍐 firması ile iş aliyorum ama çok nadir.
Bir müşteri 600 lük motorla paket bırakmama çok şaşırmıştı..
Çok iyiydi ama.
20dk teslimat.
Yanı sende ılla ev tutma kız apartları var orada kalırsın gul gıbı de gecınırsın aksam en azından rahat guvenılır bır ortamda kalmıs olursun. Evın kırasıydı elektırıgıydı gıdasıydı vs ugrasmaya degmez.
Bildiğin var mı bi yer? Banada lazım oldu
Büyük şehirlerde zaten bi kira olmuş 10 bin mümkün gibi durmuyor ev arkadaşı bulursan yarı yarıya falan öyle olabilir belki
İzmirde bu parayla geçinirsin. Tabi nerede oturacağın önemli. merkezi ve lüks yerler çok pahalı. 1,500 tlye de kira var 10,000 tl ye de.
tek basına zorlanırsın ama kırana ortak bırı olursa ve cokda sosyal bırı degılsen gecınebılırsın...
Ev giderlerinden sonra cebine kadar kalıyor diyeceğim. Hiç bir şekilde İzmir de yetmez gibi. Anca karnın doyar boş boş gezersin maalesef. Keşke böyle olmasa
İzmir ama neresinde.
Mesela bostanli mavisehir gibi yerlerde asla gecinemezsin kirasini bile karsilayamazsin.
Ama kemalpasada her turlu gecinir hemde kolay iş bulursun
Maaş kadar kira isteyen yerler var ev seçimin önemli kiralar daha da artacak diye duydum.
Geçinirsin ama güzel yaşar mısın hayır maalesef. Düzgün ev kiraları 8den başlıyor. Semt önemli değil 5 liralık evde otururum diyorsan eğlenebilirsin de.
Ev arkadaşıyla ekonomik olarak rahat rahat geçinirsin.
Bizi tuzağa düşüren kendi yarattığımız korkular değilmi pahalı semtlerde oturmanı önermem ksk şemikler gibi kiraların daha uygun olduğu yerler önerim İzmir Çiğli gibi bizim buralarda daha uygun kirlar
Yani şu zamanlarda mümkün gibi gözükmüyor çünkü kiralar anca o kadar İzmir civarında her şey çok pahalı oldu artık aldığın maaşla anca kiranı karşılayabilirsin gibi duruyor
Pek mümkün değil gibi.
İzmir'in köyünde yaşarsın
Zor.
Neden? Ev arkadaşı bulsam
kira verecekmsiin
şu an hiç bir yerde değil
Zor ya
Kiralar zaten 10 bin
Yok canım orada oyledir belki bizim burada uygun 1000 tlye oturani duydum
Yetmez
Anca gecinirsin eğlenme ihtimalin yok
ev yoksa çok zor