Akrabalarınız arasında kolombiyaya giden var mı? Büyük ikramiyeyi alan kişinin kolombiyaya kaçtığı söyleniyor da :D

Akrabalarınız arasında kolombiyaya giden var mı? Büyük ikramiyeyi alan kişinin kolombiyaya kaçtığı söyleniyor da :D
İstanbul'da Ankara 'da kaç milyon kişi bilet alacak gidip Kolombiya'da yaşayan adama ikramiye vuracak aynen kanka :D, Açın gözünüzü yedirmeyin paranızı şahsen bilet almadım ancak internet üzerinden bilet almış olsaydım çeyreğe 300 lira vurmuştu o kadar.
Yok la Bursa da yaşayan birisine çıkmış. o da kolombiya ya yerleşecekmiş diye haber çıktı. Zaten bu işlerde kara para ve hile döndüğünü bilmeyeni dövüyorlar :D Ufak miktarları insanlara koklatıp büyük ikramiyeleri kim bilir ne yapıyorlar...
Hayır tabiki o gün kafayı yedim resmen birde benim şehrimden denk gelmesi o kadar kötü hissettirdiki sen analiz yap hesap yap ve gelen sayı 1052448 bu neyin ihtimali 090 ile 340 arasında sayılara yöneldim ama 105 ile başlayacağını tahmin edemedik yine de sağlık olsun en azından bilet param geri döndü şans işi sonuçta
Amerika'dan sanal uzerinden alın daha iyi en azından seffaf
Onlarda abd vatandaşı olma şartı yokmu ya?
Yokk
Cevap
10Cevap
ben hiç bir zaman almadım bilet almak da istemem zaten bana çıkmaz.. ya da belki de kimseye çıkmıyordur bilemeyiz. :D
Komploo teoriisiiiiii :D:D Zaten zamanında aynı kişiye 13 kez ikramiye vermişler. Bu işlerde de kara para aklama ya da parayı yeme işleri var maalesef. Ben de hiç almadım tutarı beğenmedim. Aldığım ilk bilete ikramiye vuracağına inanıyorum tam 20 yıldır :D
Aynen öyle maalesef ülkede hiç bir şeye güven kalmadı :D :D
Amorti çıktı hala çantamda duruyor bilet.
ama varya çıksaydı çok fena şeyler yapacaktım
Ne gibi :D Hayırlı olsun güle güle harca hehe
Fena derken yani iyi şeyler
Denize karşı ormanın ortasına bir ev yaptıracaktım ilk başta mesela
Miss valla inşallah Allah nasip eder...
Amiiin teşekkür ederim
Neden Kolombiya acaba
Gasp edilmek istenmiş heralde. D Kaçılacak en son ülkelerden birisi kolombiya...
Son 3 rakamına göre 450 lira kazandım.
Bilet almadim alsamda tutmaz di😊
Oldu 880 bin aldım
Bundan sonra en yakın arkadaşım sensin :D Naber kansk :D
Bilet almadım ben.
Bilet almıyorum
Bilet almam zaten şans yok
Hiç almadım gereksiz
Olmadı
Almadım
Almadim
Amorti hahaha