Bir yeri aradım Ayvalık Cunda da Ağustos sonu için.. 1 hafta 2 kişi
Deniz manzaralı oda - kahvaltı dahil. 14 bin nasıl sizce?
Bir yeri aradım Ayvalık Cunda da Ağustos sonu için.. 1 hafta 2 kişi
Deniz manzaralı oda - kahvaltı dahil. 14 bin nasıl sizce?
Ben bu sene tatilimi biraz erken yaptım yaklaşık 1.5 ay önce yaptım. 11 gün falan yaptık 6 gün otelde kaldık otelde yaptık, 5 gün debaşka yerde yaptık arkadaşımda kaldık. 6 gün otelde kaldığımız zaman iki kişi 11 bin liraya kaldık. Yani 14 bin lira normal bence her yer çok pahalı çünkü ucuz otel yok nerdeyse

2 kere gittim ben bu sene seninki çok pahalı ben Marmaris e 8 binlira verdim 2 kişi 5 gün her şey dahil Deniz manzaralı
yeni tatilden döndüm sarımdaklıdan kişi başı 650 tl idi deniz manazaralı türk hamamı sauna herşeyide vardı
Sarımsaklı daki kalfigin yer nereydi
Cevap
14Cevap
Kedim olduğu için uzun tatile çıkamıyorum ama Oğlumun konser verdiği 5 yıldızlı otellerde istediğim kadar kalabilirim.
Tatil konusunda sıkıntımız yok.
Henüz çıkmadım. Geçen yıl 3 kişi 1 gece kaldık. Otoyol hariç tam 1180 lira harcadık. Otoyola 20 lira verdik. (Küçükkumla-Gemlik Bursa)
İzmir’e gittim tek başıma kız arkadaşım orada yaşıyor tekne turu otel araba benzin falan her şey dahill 15 17 arası bişey tuttu
Antalya kaş üzümlü deniz manzaralı villalar 10 bin max haftalık size ait sadece tavsiye ederim.
Antalya Regnum carya'ya gittik. Biraz fazla tuttu diyeyim.
Geçtiğimiz hafta alaçatı ya gittim bir hafta 30 bin TL tuttu
Sanki Euro kazanıyor gibiyiz her şey Euro para değerine göre ilerliyor çok pahalı
çok güzel pek güzel
Şu an Bodrum'da kahvaltı dahil apartlar günlük 2 bin ve üzeri. Sen değerlendir.
Git annemde kal para verme ev işlerine yardım edersin 😂
2 buçuk ay tatil yaptım 2 bin lira gitti. Sonuç, mükemmel...
Cunda adası için normal, hangi otel?
Gidicez haftaya bakalım
Gecen sene tek gittim toplam 7-8 bin gitti
şu an tatildeyim
Pahali
Evet gittim beleşe
Cundada yazlığımız var ucuza kiralayahilrm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?