soru açık
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
soru açık
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Havalı iş ne oluyormuş. Maddi durumum benim de iyi, iyi bir mesleğim var. Bu yaştan sonra gözümün ve gönlümün almadığı birine eyvallah edecek durumda değilim
Çok türk dizisi izledin diye yorumladım. Havalı iş değilde ağırlığı olan sözü geçen ailede sayılan erkeğe hayır diyemezdim. O sevmese bile aşkından tutuşurdum ama böyleside yok gibi.
Sevmesen dedim. adam ağırlığı olan sözü geçen ailede sayılan erkek, çevrede de saygın ama sevmiyorsun? bunlar için görüşürmüydün
Evet elbette zaten böyle erkekler baskın olur. Yani istesende istemesende kendine çeker.
çekmedi hoşlanmadın sevmiyorsun. ne yaparsın
Çekmemesi için ilk görünüşünün bakımsız olması gerek, ikinci de telaffuzun da konuşmalarında bozuklukların olması. Üçcü davranışlarında baskı ve zorbalık hissetmem.
Bunlar olursa dediğin gibi çekmeyecektir.
o zaman ben neden yakınımdakilerin beni tercih nedeni bunlar ama sevgi yok gibi hissediyorum
Sevilmek için sevmek gerekir bazen. Sen yakınındakileri gerçekten seviyor musun? Veya sevdiğini hissettiriyor musun?
evet seviyorum ama bazen yapmacık geliyor hareketler soğuyorum.. neden benimle diyorum
Bilmiyorum seni tanımıyorum ki 🤷🏻♀️
anladım
birçok kızın aklını başından alacak bir senaryo maalesef
nasıl yani
maddi durumu iyi olan erkek zengin koca arayanların hayali işte
Sevmiyorsam olmaz
Hayır ya
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?