Taş bebek gibi mübarek, Rus ve fenomen. Size iş atsa evliyken ne yapardınız. Kadın çok güzel ama yani sorum zor.

Taş bebek gibi mübarek, Rus ve fenomen. Size iş atsa evliyken ne yapardınız. Kadın çok güzel ama yani sorum zor.

Soru zor değil. Bedensel zevk için ruhima iyi gelen eşimi aldatmam. Eşimden de alıyorum o zevki zaten. Çıkacak olan bir sıvı için ne diye güzelim huzurlu yuvamı bozayım. Tek gecelik zevk için ömürlük sevgi çöpe atılmaz.
Bu dediklerin lafta değil icratta olsa gerçekten helal olsun derim ama bu düşünce de erkek bulmak zor bırak böyle güzel kadının açılmasını sıradan kadın asılsa bile eşlerini aldatıyorlar
Erkek köpek kuyruk sallamazsa, dişi köpek yanaşamaz. Niyete bağlı. Dediğim gibi alacağın zevk aynı, beden değişiyor. Bu mantıkla bakarsan gayet kolay. Akıl var iraden var, bir pipişin kölesi olmak; adama yakışır mı? Bu tipler anca seni sömürür ve hayatını afedersin ama s**r. Eşin ise sevgisiyle, saygısıyla ve sana olan ilgisi ile iyileştirir. Zaten evli olup eşini aldatan kişinin kendisine saygısı yoktur.
Yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele kırk yılda doyamazsın.
Çok doğru, çok haklısın. Bu Düşünce tarzına sahip erkek bulmak şaşırtti
Sevmek böyle birsey değil isterse angelina jolie gelsin isterse farklı biri insan sevdiği zaman onu çocuğu gibi görüyor yani sen çocuğundan bir başkasını güzel bulurmusun?
Cevap
11Cevap
Doğal güzellik değil ki çoğu erkekte zaten kabul eder
Canım erkekler zaten böyle estetikli tiplere bayılıyor ondan bu kızı örnek verdim bana göre doğal güzeller daha iyi bu yapmacık ama erkekler bu tipe düşüyor genelde
Uygun bir dillle uyarırım. Eğer haddini aşarsa, sktr çekerim. Zaten mutlu ve sevdiğim kadınla birlikteyim...
Evli olan bekar olan erkek olan kadın olan farketmez insan olan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmasın sadece evlilikte değil yaşamın her alanında igneyi kendine batır cuvaldızı başkasına gibi ibretlik bir atasözü olan bu milletin evlatları buna dikkat etsin
çok efsane bir durumu yok beee bunun için girmezdim aldatma toplarına
Bana güzel gelmedi estetikli yaşlı ve maskülen duruyor
mutlu huzurlu iyi anlastigim bir evliligim varsa umursamam
Klasik kiz neresi taş ya burnu dudak her taraf yapili olan kizlardan
Evli olan kişinin karısından başkasını gözü görmemeli
karıma şikayet ederim.
Evliyken el sürmem bekar isem affetmem
Bu mu guzel
Çok seksi güzelden ziya de
Yapmacik gogusler dudaklar kim bu
Çağırıp saplardım geri gönderirdim
Aldatırım