Hangisi daha çok kazandırır
Ticaret ya da girişimcilik vb seçenek olarak seçsem aylık olarak ne kadar kazanabilirim?
Ticaret ya da girişimcilik vb seçenek olarak seçsem aylık olarak ne kadar kazanabilirim?
Ticarete atılan herkes hemen parayı vurup zengin olmuyor ki beril, Ben kemerimi sıkarım kendimden kısabilirim fazla harcamam diyen ve sorun yönetimi iyi insan yapabilir ticareti ve sende o enerjiyi hiç görmüyorum çünkü ticarete atılma sebebin kendi ürününü sattığında gelen sevinç değil gelen para, Böyle düşünenler %80 başarılı olamıyor.
Bu dönemde girişimcilik tarafı bana daha yakın geliyor düz memurluk güven veriyor bunu inkar edemem maaş belli, risk az ama bir yandan da ya başka bir ihtimal varsa? diye düşündürüyor insanı mesela Halkbank'ın Jet Luck gibi programlar fikri olan ama nereden başlayacağını bilemeyenler için cesaret verici 50 saniyede projeni anlatıp fikrini sahneye taşıyorsun bu bile başlı başına özgüven işi elbette girişimcilik riskli ama en azından denediğini bilmek insana iyi geliyor.
Memurlar sabit alır ama tüccar fakir de olabilir zengin de girişimci olmak ise sandığınız kadar kolay değil yeni bir fikir üretmek ve uygulamak lazım bunun için de çok büyük miktarda para lazım
Cevap
2Cevap
ticaret ve gırısımcılık tabıkı. memurluk çöp. yesıl pasaportun var yurt dısına cıkacak paran yok. ama esnaf gırısımcı tıcaretcı olursan öyke degıl. her ay baska kazanırsın ama her ay kazanırsısn
Ticaret yapmak bir zanaattır. herkes ticaret yapamaz. ticaret tecrübedir. Ben şu işi yapayım şu kadar para yatırayım diye bilmediğin anlamadığın bir işte ticaret yapmak intihardır. Bilgi birikim var ise doğru stratejilerle işini yapar büyümeyi devam ettirebilirsin. Memurluk ise çöp değil makul bir hayat yaşamak isteyen her insanın hayalidir. 2 eş el ele verip çalışarak istediği herşeye sahip olabilir ve 8/5 cumartesi pazar istediği yere gidebilir. gece 12 lere kadar işinin başında bekleyip pazar günleri dahil çalışmak zorunda kalmaz. Zengin bir hayatı olmaz ama ortalamanın üstünde kendisine bol vakit ayırıp kafasının rahat olduğu düzenli bir hayatı olur. Hayat dediğin 70 80 yıl. Çok kazanıp ömrünü gece gündüz feda etsen bile bir memurdan en fazla daha iyi bir arabaya daha gösterişli mekanlara takiya tukaya ve daha fazla paraya sahip olup ölür gidersin. Her şey para değil huzur da önemli ))
Sen ne kadar kazanmak istiyorsun?
Ticaret
Sevgilim aylık 150 bazen 200 bin kazanıyor ticaretle
İkisini de yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?