Kral adamsın yeni yılda yüzde 125 zam Alcan zaten büyük ihtimal Ocak da 170 bin alıyorum diye soru soracaksın sendeki para ile Şubat 'ta eksik olan birgünu tamamlardik
Sana şunu diyeyim babanı onu bunu katmıycan işe sen öğrenci halinle veya üni okurkenki halinle 70 veyahut 50 bile alıyorsan sen türkiyede çok kazanıyorsun genç olarak
19 18 yaşımdayken mesleğim var aylık 70 kazanıyorum 8,5 ve ayı yeten kendimi aledemik alanda ilerletiyorum ve küçük çaplı yazılıma başladım ( her şey KÜÇÜK ADIMLARLA BAŞLIYOR)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
normaldir evett
Bu tarz soruları arslarlar gibi açık sormaniz gerekirken gizlisiniz merak etme evindeki 15 milyonu soymucaz korkma🤣🤣
Gizli sormak istedim çünkü canım böyle istedi
Kral adamsın yeni yılda yüzde 125 zam Alcan zaten büyük ihtimal Ocak da 170 bin alıyorum diye soru soracaksın sendeki para ile Şubat 'ta eksik olan birgünu tamamlardik
Hwhsha estağfurulah efendim
Aga kazanıyorsan allah arttırsın da dayı ben çok fabrika gezdim, daha da 70k kazanan kaynak ustası görmedim awq
Şuanda özel sektörde aylık 70 bin kazanan tek kişiler Trendyol expressteki kargocular.
Sanayiii de en düşükkerin aylığı 70 bin yurt dışında aylığı 300,400 bin olan var
Hangi sanayi de?
Fark etmez büyük şehirlerden istediğin sanayide
Aynen kanzi sen de benim gibi dropshiping ile aliexpresten hisse mi satiyorsun
Hayır edindiğim bilgiyi icra ediyorum
yani bu ekonomide o parada bir işe zor yarıyor ev kiraları 20 bin olmuş her şey ortada güle güle harca maaşını
Daha 20 den küçüğüm giderim yok hahsha gelirim çok
nazar değdirme kendine
Nazardan bir şey olmaz
olmaz olur mu ya tepe takla eder nazar insanı
Tepe takla ola ola geldik zaten abla
o zaman güle güle ye paranı kardeşim iyi para çimdirmez ama ihtiyaçlarını görür
İhtiyaçlarımı görüyor zaten öyle biriktiriyorumda kafama göre
iyi yapıyorsun birikimini yap genç yaşta ileride çok lazım olacaktır
Şaka mı diyen birisini ciddiye alamam
Seni severim yerli espirelin iyi oluyor ama doğru knk
Ne işi bu , beni al yanına
Sanayi hocam
O zaman doğrudur hocam.. kaynak ustası mısın?
Evet
Eyvallah
Baştan aşağı şakasın evet
Neden
aga bizede soyle ne yaptıgını ya da 3 5 ateşle
Sanayide çalılıp meslek mğrenirsen çok iyi olur kral ayrıyeten daha çok el becersi gerektiren ve yurt dışınada çıkabilecek meslekler seçmen lazım
gell
bravo valla böyle devam et
Bakalım abim
sektörün neydi
Sanayi hocam
Allah arttırsın
Hepimizi aslında buraya adam çok lazım bende şaşırıyorum
Kimse sanayiye gelmiyor ki hocam valla millet gelse biraz işi öğrense 50 deb aşağı çalışmaz kimse
kesin öyledir
Maaş bordrosunu göstersem inanır mısın
Normal
Allah allah 4 asgari alıyorum yani
Asgari alan sürünüyor zaten kendini onla mı kiyasliyorsun
Kanka aylık ne kadar alıyosun
Türkiyede
Öğrenciyim ben
Çalışmıyorum
18 ,5 yaşımdayım bende yks ye çalışıyorum knk öğrenci sayılırım.
Sayısaldan 150 bin yaptım hâla da sayısala çalışıyorum ve çalışırken de 8-5 işte aylık 70 bine çalışıyorum
Zor hem çalışıp hem okumak tebrikler
Sana şunu diyeyim babanı onu bunu katmıycan işe sen öğrenci halinle veya üni okurkenki halinle 70 veyahut 50 bile alıyorsan sen türkiyede çok kazanıyorsun genç olarak
E tabiki de zor ama her zorluğun arkasından bir kolaylık var
Haklısın 18 için güzel para ama ben genel bir gelir olarak baktım orta yaşlı biri için
Orta yaşa bakılmaz ki soruda söyledim zaten
Alah Allah çok büyük para yaa nasıl başardın
19 18 yaşımdayken mesleğim var aylık 70 kazanıyorum 8,5 ve ayı yeten kendimi aledemik alanda ilerletiyorum ve küçük çaplı yazılıma başladım ( her şey KÜÇÜK ADIMLARLA BAŞLIYOR)
Sana küçük olan bana büyük
Nasıl kazaniyosun
Sanayide çalışarak ayrı yeten de yks ye hazırlanıyorum mateamtiğim sağlamdır
He la heeee
Evet şaka 🤓
Hahsha gülün diye
Ayda 70 bin kazanıyorum inanmayan olursa özelden atarım
Attt
Ayda 70 bin kazanıyorum inanmayan olursa özelden atarım.
Şakkkadır ha
ben de messi
İyii
Ya he he